Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 Ja kupujem jogurt Rajo nizkotučný biely 0,1 % a tvaroh buď v lidli alebo v bile 0,5 % Umelé sladidlá kúpiš v hociktorom obchode aj v tescu.
@penelope111 Dakujem za recept na cokoladku.kupim susene mliecko a urobim.Chyba mi nieco sladke.
@vancouver Mne tá čokoláda nechutí 🙂 Ale je možné že som to zle spravila 🙂
@penelope111 nakoniec to tiramisu zjedol oco 😀
@zuzu188 Tak to si dobre vymyslela 🙂 Ináč polievky robievam len také pre mňa s otrubami a manžel ich je tiež a zatiaľ sa nesťažoval 🙂
@penelope111 ja som polievku nerobila odkedy mám DD..iba v nedeľu jedávam kuraciu,čo mama uvarí
kočky môžu sa ovsené vločky?
ahojte baby,stane sa mi nieco zle ked zjem viacej tych otrub....ked mne tak chutia.... 😀 😀
@penelope111 no mne chuti cokoladka je to zachrana ked ma prepadne chut na sladke....no a zda sa mi az extremne sladka.....odporucam dat ju do silikonovych formiciek...ja som ju dala do formiciek na lad a mala som problem vybrat ju....dokonca som zlomila i spicku keramickeho noza....no co,ked som taka sikovna 😀 😀
@mirkalipka Práveže som nemala problém to vybrať lebo som tu čokoládu dala do silikónových mafinových formičiek ale vôbec mi to nechutí som to nejako posr... 🙂
Dnes mám akože B deň a teraz som zjedla 2 rajčiny a ďalšie dve mám nakrájané a tu sú také veľké ako jablká 🙂 No nič zajtra bude BD 🙂
Niekde som tu alebo na druhom fóre čítala, že niekto robil arabský chlieb alebo také niečo a nemôžem to nájsť ☹ Ak by som mohla poprosiť recept 🙂
@mirkalipka -práveže sa smie max. 2 lyžice otrúb preto, lebo obsahujú sacharidy, takže viac ako je povolené radšej nejedz..
@penelope111 Odpovedam Ti na tomto fore.Hodila som si to na Zoznam.sk a presla som 3 strany receptov,ale nenasla som chlebik s ovsenych otrub.Vsade len hladka muka .A je to obycajna pita.Mozno sa niekto najde co ma recept z ovsenych otrub.
Ahojte dievcata,som rada,ze sa vam dari 🙂 ,ze ste to nevzdali ako ja 😒
6 den 2 faza - dole mam 3,1kg - vaha mi ale od utorka stoji, neriesim, lebo centimetre na bokoch idu dole zatial -2,5 cm takze som stastna a hura dalej 🙂
@vancouver Ďakujem za odpoveď našla som to na dukanskej stránke 🙂
No baby váha taká istá ako včera ale chcela som iné písať 🙂 Dnes ráno som si dala novú podprsenku ktorú som si kúpila minulý týždeň o 5 cm menšiu a aj o číslo menšiu ako som nosila a čo sa nestalo už mi je veľká aj tá ☹ Keby mi radšej tie faldy išli dole a nie moje lentilečky 😀
@penelope111 ja mam ten isty problem... prsia mam mensie ako moje deturence doma 😀 po DD dom plocha ako doska ☹ normalne rozmyslam nad tym, ze co mi zostal este tuk v bokoch a stehnach tak ho dam odsat a dam si ho do prs 😀 len keby to nebola teke drahe.... 😒 😅

@cleo02 aj ja si spravim jedalnicek, pre mna je dobre v tom, ze si viem potom napisat na listok, co potrebujem v obchode ....normalne sa zacinam tesit, aj ked nemam na co 😀 😀 jooooj ..