icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

petulienka12
21. apr 2012

@zuzu188 ahoj a mas skusenosti<<< 🙂

barka29
21. apr 2012

Baby,je možné,že po nabehnutí do 2 fázy a priadní zeleniny som mohla pribrať z jedného dňa na druhý 1kg??Viem,že nie je dobré sa vážiť každý deň,veď aj voda v tele robí svoje ,ale ma to nahnevalo 😠 Akože 1fáza 3dni a -2,5kg a dnes ráno naspäť kilečko,včera som začala so zeleninou,ja neviem....No to nič,ale mám zo seba dobrý pocit,sa mi zdá každé ráno menšie brucho,cítim to na ohmat,preto ma to prekvapilo 😢 a minule tu jedna písala,že podľa najnovšej teórie p.Dukana,treba dávať lyžicu oleja za studena ,resp. lyžičku masla,čo vy na to???Dávate si??

zuzu188
21. apr 2012

@petulienka12 mne táto diéta vyhovuje..zatiaľ som spokojná a aj som dosť schudla 🙂

petulienka12
21. apr 2012

@zuzu188 a ya jak dlho a kolko ak smiem vediet<<<ja som si teraz knihu objednala tak hadam sa pustim do toho 😒 😒 😒

zuzu188
21. apr 2012

@petulienka12 už ju držím skoro mesiac a mám dole 5,3kg

penelope111
21. apr 2012

@zuzu188 Vidíš ja som ti to hovorila, že váha bude dole 🙂 Ja dnes ráno + 0,3 kg a teraz som sa tak nažrala až mi je zle 🙂

ninimini
21. apr 2012

@zuzu188 gratulujem🙂)

ninimini
21. apr 2012

@zuzu188 ty si robíš nejaké cibulkovo cesnakové žemličky alebo čo daj recept ale mi poradte niečo naozaj výborne myslím chlebík alebo sladkost 🙂)

sandrus2
21. apr 2012

@barka29 ahoj ja som tiež prešla do druhej fázy a som tu 4 deň a keď som sa vážila presne ako ty po dni tak som síce nepribrala ale ani nešla váha dole , teraz som sa ešte nevážila ale zajtra sa budem tak uvidím 🙂 a nezačala si cvičiť? vtedy sa to stáva lebo sval je ťažší ak tuk. Neboj ono sa to určite pohne a keď to to cítiš že to ide dole tak to je fajn 🙂 ešte počkaj a odváž sa za také 2 dni možno si len telo potrebuje zvyknúť 🙂

zuzu188
21. apr 2012

@penelope111 tiež som neska nejaka nenažraná...mám za tento mesiac už 2x krámy,tak to bude tým 😒 ...zožrala som 2 Liny a dva pásiky čokolády 😅 ....od zajtra sa musím krotiť 😀 ...myslím si,že mi k tomu dopomohlo tých 5l čistej vody,čo som za štvrtok a piatok vypila 🙂

renata32
21. apr 2012

@barka29 Ahoj.presne takto som to mala aj ja.ale neboj na dalsi.ked sa odvazis,tak budes mat este menej,aspon ja som mala,Tiez sa vazim kazdi den,Dnes som 3den druhej fazy a -3.2kg,ale dnes mame oslavu,tak urcite nieco porusim. 🙂

zuzu188
21. apr 2012

@ninimini ďakujem 🙂...tu je recept na žemličky

12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky

všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200°

ninimini
21. apr 2012

@zuzu188 dakujem 🙂

ninimini
21. apr 2012

@zuzu188 a to čo si vypila požiarnikom zásoby🙂)

zuzu188
21. apr 2012

@ninimini nie 😀...aj ma dosť hlava bolela,tak mi možno z toho preplo 😀 😀

barka29
21. apr 2012

Jasné,nejdem sa vážiť ako pejko 🙂 každý deň,ale človek neodolá 😉 Inak necvičím,len s malým chodím hore dole dedinou a tlačím kočík do kopca,po dedine a večer chodievam na nordic walking s kámoškou,to je chôdza pomocou paličiek,tak neviem či by to mohlo akože toto spôsobovať ☹ Ale ako píšem,cítim,že určite mám menšie brucho a celkovo sa rysujú rebrá 😎 tie žemličky asi aj ja upečiem,niekedy mi chýba akoby pečivko 😀 držte sa Dukanky 😵

penelope111
21. apr 2012

@zuzu188 To si pila iba vodu alebo si aj jedla? Ja som každý deň na čokoláde už týždeň to mám vždy pred MS a pritom ďalšie tri týždne čokoládu nemusím ani vidieť 🙂

zuzu188
21. apr 2012

@penelope111 normálne som jedla..aj dnes som už 2 a pol litra vody stiahla

yvett50
21. apr 2012

tak zas som tu,mám za sebou 10 deň prvej fázy a dole mám 5 kg,som so sebou veľmi spokojná a za to ďakujem vašim príspevkom,zajtra začínam 1 deň druhej fázy a hrozne sa teším na zeleninku 🙂 .držím nám všetkým dukankám palce 😎

penelope111
21. apr 2012

@zuzu188 Aha 🙂 Už som sa zľakla že si si dala vodný deň bez nás 🙂

yvett50
21. apr 2012

už som sa raz pýtala,či sa môže užívať jablčný ocot v tabletkách.ja si ho dávam vždy večer pred spaním,ale som si neni stále istá či sa môže??????prosím o radu a ďakujem.... 😎

jazminn
21. apr 2012

Aj ja by som chcela vyskúšať s touto diétou, kúpila som si už aj knihu a niejak neviem, ako začať...

iwky
21. apr 2012

@zuzu188 ahoj 🙂 práve si idem robiť žemličky čo si tu napísala, chcem sa opýtať že keď si dáš 1 žemličku cez deň tak už neješ nič kde sú tie otruby?? napr. tie sušienky?? díky.

happysmile
21. apr 2012

@iwky nie, ked si das jednu zemlicku a v nej mas 2PL otrub, tak uz nesmies cely zbytok dna ziadne jedlo s otrubami. 😉
ja si kazde druhe rano robim placku(chleba) z 2PL ovsennych otrub a 1PL psenicnych a tu mam rozdelenu na dva dni. preto este poobede ku kave nam kolacik, ktory peciem tiez z 2PL ovsennyh orub. vide mi 6kolacikov tak 3 kolaciky mam na den. takze ked si dam rano 1/2 chleba a poobede 3 kolaciky tak mi to vide na 2PL ovsen. na cely den 😉 😀

zuzu188
21. apr 2012

@iwky v jednej žemličke je dávka na 1 deň,tak už nejem nič s otrubami..ja si toho napečiem viac a strčím do mrazničky a striedam si to

nicky182
21. apr 2012

Ahojte kocky, ako citam, drzite sa statocne 🙂 prosim Vas, kde kupim tie otruby ? bola som dnes na nakupe v kauflande a nenasla som ....v pondelok skusim tesco ....v utorok startujem aj ja ...psychicky sa pripravujem 😀 😀 😀

penelope111
21. apr 2012

@nicky182 V Obchodoch zo zdravou výživou alebo bio a vraj aj v DM ale u nás v DM neboli.

nicky182
21. apr 2012

@penelope111 diky, kuknem v Dm, idem si vyguuuuglit tie obchdody u nas v BB ....

cleo02
21. apr 2012

@nicky182 ja som to u nas v DM nenasla, kupujem ich v bio obchodoch

nicky182
21. apr 2012

@cleo02 uhm, nasla som nieco na nete, tak musim pobehat mesto v pondelok ... 🙂 dufam, ze mi budu chutit - budu musiet 😎