icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
24. apr 2012

@mojebabo18 ahoj, no e nechces este vydrzat druhy den? zaludok si musi zvyknut ...viem o com hovorim, drzala som dost diet .....aj 90 dnovu ...nevzdavaj sa 😎 samozrejme je to tvoje rozhodnutie ....

tanula84
24. apr 2012

@nicky182 aj ja som dnes začala 😀

zuzu188
24. apr 2012

@tanula84 ahoj..držím túto diétu už mesiac,tiež kojím a mliečko som nestratila

ninimini
24. apr 2012

@tanula84 presne tak čisto bielkoviny papáš podla toho kolko chceš schudnút a potom si striedaš dni so zeleninou a nezabudni otruby
@penelope111 tak ja som na tom tak isto nemožem sa zastavit ale ak sa zajtra neseknem tak si seknem hlavu 🙂

ninimini
24. apr 2012

tak baby mesiac nám pribúda čo značí že sa bude tahšie chudnút tak si držme palce 😉

megy2
24. apr 2012

moze sa v prvej faze syr????ja mam doma dietu kde pisu ze moze,ale tu zasa ze nie....

tanula84
24. apr 2012

@zuzu188 dakujem,to mi odľahlo,malý ešte chce moje mlieko,tak by mi bolo ľúto ho odstaviť 🙂
@ninimini zohnala som pšeničné otruby.také môžem?a ako ich mám jesť?len tak nasucho,či s niečím?dakujem 🙂

mirkalipka
24. apr 2012

takze pridavam miery k tomu....hrud a pas a stehna isli dole asi tak o 2cm,i ked ja mam pocit ze viacej...lebo nohavice su mi volnejsie a to som si ich uz uaj zuzovala....juj sa tesim....no na potvoru som dnes skoro vstavala ze pojdem darovat krv,lebo po dvoch rokoch je opat v poriadku,a na zachode ma cakalo cervene prekvapenie....to co meskalo 2 dni....tak som sa zabalila 😀 a zaliezla som naspat do postele.... 😉 no a najvacsia opora v manzelovi....ked som sa ho pytala ci tych 6,2kg co som za mesiac schudla je aj na mne vidiet,tak odpovedal ze: TROCHU....supeeeer manzelik.....no co i tak ho mam rada... 🙂

penelope111
24. apr 2012

@ninimini Už mi prišla MS našťastie ale neskutočne ma brucho bolí 😠 Takže zas budem mať od čokolády tri týždne pokoj 🙂 Teda aspoň dúfam 🙂

nicky182
24. apr 2012

to je co za pocasie vonku ??? ratz svieti slnko, raz prsi ....neskutocne ma boli hlava ...chcela som si s dcerkou poobede na chvilu lahnut, no ona sa dens rozhodla, ze spat nebude ...supeeer ....inak dnesny den zatial v pohode ...

nicky182
24. apr 2012

@megy2 ahoj, nie, syry by sa nemali v 1.faze, az potom neskor - info z oficialnej stranky o dukanovej diete ....Viem, ze sa potom moze syr Pierko, olomoucke syrecky ....

ninimini
24. apr 2012

@zuzu188 prosím ta na akom stupni a ako dlho pečieš tie žemličky dakujem

ninimini
24. apr 2012

@megy2 tvrdý syr bud pierko alebo kleopatra

ninimini
24. apr 2012

@tanula84 možeš aj len tak alebo do jogurtu alebo si niečo s toho upečieš teda pečivko🙂)

ninimini
24. apr 2012

@penelope111 sa máš ja zatial nič tak dúfam že večer to už príde🙂)

cleo02
24. apr 2012

mam taku otazku, susene mlieko sa moze (nizkotucne samozrejme) ? je nejak obmedzene? lebo ma mna ked pridu chute, tak si dam aj 4 lyzicky toho prasku 😀 je to fajne sladke, ale neviem ci mozem

happysmile
24. apr 2012

@cleo02 susene mlieko mozes v 2F, 3PL denne to je asi 45g 😉

penelope111
24. apr 2012

@ninimini Len keby ma to brucho tak nebolelo 😠

ninimini
24. apr 2012

@penelope111 mna prvá absolutne nebolela až som bola prekvapená

cleo02
24. apr 2012

@happysmile no tak to sa musim trosku krotit 🙂 dakujem

zuzu188
24. apr 2012

@ninimini na 200° cca 30 min.

zuzu188
24. apr 2012

dnes mám konečne po MS a + 0,5kg 😒

iwky
24. apr 2012

ahojte spolubojovníčky 😀 ak papkáte nejaký ovocný nízkotučný jogurt tak aký??? mne už ten biely nechutí :-/ dnes mám veľkú krízu a chuť orestať s celou dietou. och ... ako by som si dala nejakú ryžu, alebo cestoviny alebo ovocie.

bubca7
24. apr 2012

ahojte dukanky tak ja som sa pridala k vam dukanku som začala 1fázu v sobotu 21.4 a dnes mam 4den .Po dvoch dnoch som mala dole -1,3 kg.Celkom ma to nakoplo ale ked som sa vážila v ten isty den večer tak som mala -1kg 😢 😢 😢 ,ale nevzdávam sa .Prvu fazu asi budem držať 6,7dni ešte uvidime.Držím všetkym palčeky ktoré sa na to dali a zatial vydržali prajem pekny den
😉 😉 😉

penelope111
24. apr 2012

@zuzu188 Neboj nič ono ti to pôjde dole 🙂 Ja dnes ráno + 1 kg 🙂

happysmile
24. apr 2012

@iwky mozes si dat: vitalinea 0%tuku a bez cukru

happysmile
24. apr 2012

@bubca7 nikdy sa nevaz vecer!!! vzdy len rano po "potrebach" a nalacno... 😉 🙂 ja mam vzdy vecer aj o 2kg viac 😒

bubca7
24. apr 2012

ahoj prišla som nato,lebo ked som sa vážila ráno tak som mala menej na váhe.Len problem je v tom že stolicu mam každy druhy den ale to neva.Asi to bude tym že tak vela nejem.Moj ciel je zhodiť aspon 15kg mam čo robiť. 😕 😕 😕

bubca7
24. apr 2012

@happysmile ak sa možem opytať ked si robim ovsenne kolačiky a potom si dam jogurt davam aj do jogurtu tie ovsenne otruby alebo už nie.

zuzu188
24. apr 2012

@penelope111 viem,že to pôjde dole...to bude tá voda,čo som jej toľko vypila 😀 ..dnes som jej tiež riadne veľa..cca 3 l