icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
25. apr 2012

@zuzu188 Aj to poznám ja to tiež hovorím každý deň že zajtra už žiadny prehrešok a stale mi to nejako nevychádza 🙂

cencula
25. apr 2012

ahojte neviete nejaký dobrý recept na tofu? môže byť aj nátierka, ak ho nemôžeme jesť, ale recepty poprosím odskúšané dakujem, mám ho totižto v chladničke a bojím sa aby mi nevyliezlo von

zuzu188
25. apr 2012

@penelope111 musíme sa začať ovládať 😠

penelope111
25. apr 2012

@zuzu188 Však by to chcelo veru trochu ovládania 🙂

helenkasabinka
25. apr 2012

baby aku rolu hraju v diete ovsene otruby? lebo ja ich uz asi 5.den nejem,kedze ma moc zapekali a nemohla som ist na wc aj ked som robila vselico mozne,,,.......citala som,ze viazu tuk alebo take nieco a je dolezite ich jest v tejto diete?

helenkasabinka
25. apr 2012

dnes som mala na ranajky udenu makrelu bez nicoho a na obed hovadzie maso na stave s hraskom ...... a na obed ma pozval drahy a tam som si dala kung pao bez prilohy ....porusila som nieco?

ninimini
25. apr 2012

@penelope111 stááále nič a teraz som spapala palacinku s tvarohom čokoládou a šlahačkou jaký dukan čo 🙂)) už som naozaj nervozna že stále nič chcem mat už pokoj 😀 😀

ninimini
25. apr 2012

@helenkasabinka neviem či ten hrášok možeš dúfam že ti odpovie skúsenejšia.))

helenkasabinka
25. apr 2012

a do kelu,hrasok je zakazany ☹

helenkasabinka
25. apr 2012

@ninimini prave som citala dukana a ,ze je zakazany,do slaka 😅 😅 😅

zuzu188
25. apr 2012

@penelope111 vrrr..akurát som od nervov zožrala trištvrte balenia keksíkov 😖 ..v sobotu ma porazí,keď sa postavím na váhu 😠

nicky182
25. apr 2012

@cencula ahoj ja si robim tofu - teda kym som nedrzala tuto dietu napr. takto - s paradajkami alebo inou zeleninou ako omacku na cestoviny ci k masu nakrajane na kocky alebo nastruhane - na cibulke a cesnaku dusime zeleninku akukolvek mas rada, mozu byt aj samiony, da sa rozmixovat s jogurtom ako dressing ....ja pouzivam to lahodkove, to je najlepsie, pripadne udene ....natierku neviem ...skus ho zmiesta s tvarohom, mozno tuniak do toho, hmm 🙂

helenkasabinka
25. apr 2012

@nicky182 mozno k nemu aj dat krabie tycinky 🙂 len mne moc nechutia 😝 strasne mi smrdia

helenkasabinka
25. apr 2012

baby AKO CASTO sa meriate?

nicky182
25. apr 2012

@helenkasabinka joooj, ja som si dnes na vecer spravila krabie tycinky, cca 120g a k tomu dressing z jogurtu, cesnaku a pazitky , keby nebol ten jogurt riedky, bolo by to dokonale, mnaaaaam, som sa fajne najedla ....cely den ma nenormalne bolel zaludok, po tabletke sa mi ulavilo tak som sa napraskala 😀 😀 😀 ja si na tofu musim pockat, hmmm

helenkasabinka
25. apr 2012

@nicky182 si v 1.faze?

nicky182
25. apr 2012

@helenkasabinka ano, v piatok by som uz mala mat "bielko zelo " den 😀 😀 😀 nejdem sa dockat paradajky 🙂

penelope111
25. apr 2012

@ninimini @zuzu188 Aj ja by som si dala palacinku 🙂 Ja zas papám čokoládku 🙂 Však som to tu už raz písala že neviem či bude tých 7 na začiatku alebo 9 🙂 Ani sa radšej nevážim 🙂

helenkasabinka
25. apr 2012

@nicky182 ja som bola na tom podobne 😀 hned ako som presla na BZ som mala na ranajky sledove file v paradajkovej omacke a isla som sa tym zadrhnut 😀

happysmile
25. apr 2012

zeny ako vas tak citam, vy sa tu pekne motivujete... ale len k prehreskom 😖 co takto vstupit si do svedomia a zacat drzat poctivo, lebo ked jedna napise, co si vsetko "zakazane" dala, tak ta druha si povie," ved ona si dala, preco nie ja?!" a potom ste nestastne, ze vam vaha stoji... kocky prestudujete si poriadne co je zakazane, co dovolene a toho sa drzte. lebo budete ozaj sklamane a nahnevane. nakoniec s dietou skoncite a budete nadavat, ze na vas nezabrala...

happysmile
25. apr 2012

@helenkasabinka hrasok je zakazany a aj ryby v paradajkovej omacke 😅

nicky182
25. apr 2012

@helenkasabinka ja sa tesim na masko so zeleninkou a salatik z tofu 😀 najhorsie ma caka cez vikend ...moj muz stae vymysla nieco jest a vies ako to chodi ...ale nedam sa, musim odolat ...potrebujem dat dole tie kg ...upeciem si asi dake muffinky alebo iny kolacik .....z otrub samoska 😀 😀

zuzu188
25. apr 2012

@helenkasabinka raz týždenne..to je asi najlepšie

penelope111
25. apr 2012

@happysmile Ja som nešťastná len s toho že mi schudli prsia o polovicu 😀

zuzu188
25. apr 2012

@penelope111 😀..sme to my riadne nenažrané 😀 😀 ..ale od zajtra už chcem úplne skončiť s prehreškami,aby som bola čím skôr v 3 fáze 🙂

penelope111
25. apr 2012

@zuzu188 Ale však ano len tá MS mi to nejako nechce dovoliť 🙂 Alebo že by to bola len výhovorka? 🙂 Včera som mala 4 týždne a za ďalšie 4 chcem dať dole 5 kg tak uvidíme ale teraz sa ani nevážim lebo dnes ráno som sa odvážila a mala som o 2 kg viac ale dúfam, že je to len voda s MS 🙂

renata32
26. apr 2012

Ahojte baby,ja to dodrziavam poctivo,za 13 dni -3kg a moja najvacsia radost na bokoch -4cm,pas som si predtym nemerala,ale citim na obleceni,ze som schudla.Velmi sa tesim,a drzim vsetkym kockam palce.

renata32
26. apr 2012

@happysmile suhlasim z Tebou....

alen24
26. apr 2012

@renata32 10kg za 3 mes.

alen24
26. apr 2012

@cleo02 tak dufam ze sa to pohne smerom dole 🙂