Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
po dvoch tyzdnoch 3,9 kg dole a na bokoch 3,5 cm, citim sa vyborne, chcela som povodne uz len 1,5 kila dat dole ale myslim ze potiahnem trosku viac, nejak sa mi to zapacilo a najma vidina stihlej postavy v lete ma neskutocne motivuje 🙂 baby drzme sa 🙂)))
@happysmile keby som to mala držat do bodky a nezhrešit tak stým skončím už dávno je mi jedno že si dám to na čo mám chut a mimo toho váha sa mi ani nepohla teda ani smerom hore tak to neriešim.ak to dokážeš úplne bez prehreškou klobúk dole ale ja som iný prípad nemám takú pevnú volu ako ty.ked tu niektorá zhreší aspon viem že je presne taká istá ako ja teda z masa a kostí a nie z inej planety moj osobný názor
@ninimini 😀 😀 presne som cakala na takuto reakciu 😀 (nemyslim to osobne, skor kedy niekto zareaguje negativne 🙂 )
neboj ani ja niesom ina a presne preto som to sem napisala... keby som vedela, ze vsetky dukanky su dosledne a drzia dietu bez prehreskov, bola by som viac motivovana a snazila by som sa viac. ked sa mi vaha zastavila tak som bola pekne deprimovana, ze preco nechudnem? 😕 ved som ako ostatne, aj oni "zhresia" a ide vaha dolu "preco nie mne???!!!" ale hanbila som sa napisat, resp. priznat, co som do seba napchala aby som zahnala chute 😖 su tu kocky, ktore prave zacinaju s dietou, tak preco im hned ukazovat, ze tlacime do seby aj zakazane potraviny, a je to OK, ked to nieje pravda! nechcete byt v 2faze vecne a ani to nieje zdrave. tod zasa moj osobny nazor 😉 😀
@happysmile však jasné ja to beriem ale ked im poviem že som nikdy nič zakázane v ústach nemala tak im dám najavo aké sú slabé že to nevydržia ja to radšej poviem a poviem im že sa mi váha ani nehýbe a nech si zoberú príklad z toho že ked človek podlahne pokušeniu musí niest aj následky 🙂
@ninimini ja sa pridavam k hresiacim tiez,takisto zhresim obcas ale s mierou....keby somto mala na 100percent dodrziavat tak by som asi dlho nevydrzala....myslim si ze prehresok raz zacas neuskodi....ba obcas ma aj nabudi a da mi sily bojovat s kilami dalej....nehovorim si ze odzajtra zacinam znova a natvrdo....ked mam obcas chut na nieco co sa nemoze a neviem odolat dam si ale urcite nie tak ako predtym....kusok cokoladky,nezjem ju takmer celu ako pred tym ked som dietu nedrzala....snazim sa svoje chute mat na uzde....a kilecka idu dole takze som rada....
@penelope111 mne podľa anglickej dukanovskej stránky vyšlo,že by som mala za mesiac schudnúť 4,4 kg,tak sa budem snažiť aspoň to zhodiť..
aaahojte tak dnes mam 4den 1fazy,este zajtra a kanocim,uz sa tesim na zeleninku....zatial mam 1kg dole,neviem ci je to dost ci nie.....a fakt sa moze jogurt vitalinea ovocna????
zienky, ktore chcete aj cvicit, tu je link na super makacku na zadok 😀
https://www.youtube.com/watch?v=2Jtsw_vINMwuz ma davno tak prdel nebolela po cviceni 😅 😀 zajtra to budem musiet rozplavat, lebo sa nepostavim...
@happysmile dobre to vyzera, trener celkom sympos .-D
ahojte
ja drzim dukanku od 17.4. a zatial mam -4kg. drzim ju poctivo okrem prveho dna. to som este poriadne nebola zorientovana a nepripravila som sa na strasnu chut na sladke a malemu som zbodla kinderko 😀 😝 teraz uz mam vsetko pripravene. urobila som si bielu dukan cokoladu. ked mam chut na sladke len otvorim mrazak a vyberiem si kocku. je to najlepsia dieta aku som kedy skusala. vobec niesom hladna a nasla som si super recepty ktore mi aj moje chutove bunky uspokoja a potom mi nerobi problem muzovi a malemu robit normalne jedlo bez toho aby som slintala.
@zuzu188 @ninimini Ja neviem po anglicky tak som to ani nepozerala 🙂 Ja robím prehrešky stále ale určite zjem toho omnoho menej ako predtým. Ináč dnes som ešte nič nezjedla a brucho mám ako v 6 mesiaci 😀 Za posledné dva dni som bola nejakých 10 hodín na nohách a to som chodila a po schodoch a tak a váha? O 2 kg viac ako pred MS takže paráda 🙂 Už mi dnes prišli korčule skúšala som ich na chodbe a skoro som si hubu rozbila 😀
@happysmile dobre ,musim skusit zajtra 🙂
Dnes na večeru grilované krídelka 🙂
@penelope111 to si vydržala celý deň nejesť?
@zuzu188 Ano lebo nebol čas 🙂 Ale teraz som to dohnala 🙂
ja som dnes mala na ranajky omeletu /so zapecenou zeleninou/, na obed kuracie stehno natrhane so spenatom a polkou mozarelly a na veceru otrubovu pizzu so sunkou, syrom pierko a zeleninou.
@happysmile no pekne ☹ a preco nie?? ryby v rajcinovej?
mne uz dnes ukazovala vaha o trosicku menej 🙂 som happy lebo uz sa blizim k - 4-om kilom 🙂
od utorka sa snazim chodit dva krat denne na zumbu a od 15-teho maja nam zacne zumbu baba precvicovat 3× tyzdenne tak sa budem snazit chodit poctivo 🙂 musim schudnut do leta takych 10 kil minimalne aby som bola "celkom" spokojna
Práve som do seba nadžgala plný hlboký tanier otrubovo pudingovú kašu zo škoricou 🙂
Baby, tak ja koncim dneska 1.fazu, zajtra som uz v druhej 😀 😀 😀 tesim sa na zeleninku .....zajtra sa odvazim nalacno, no uvidime, lebo sa mi vobec nezda, ze by som nieco schudla ... 😖
@nicky182 mozes si dat do tej pizze namiesto 3PL ovsennych otrub: 2PL ovsennych a 1PL psenicnych otrub a budes v norme 😉 😀
@helenkasabinka ani ja neviem, preco nie?! ale na zaciatku diety som pisala na Dukanovsku stranku a bolo mi striktne povedane, ze ryby v rajcinovej omacke NIE 😒 tak som ich este nejedla. ale aby som pravdu povedala, vzdy ked idem okolo nich v obchode tak slintam 😅 😀

baby kde kupujete odtucnene kond.mlieko na pralinky?