Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 však to 🙂 a objavila som ich úplnou náhodou 🙂
musim pozriet ci ich nemaju aj u nas..
takže po týždni -0,3 kg (vodový deň bol -1,4 kg,počas MS mám + 0,9 kg),celkovo -5,7 kg,do cieľa 16,3 kg...brucho -3,4 cm a stehno -3,8 cm 😕
@zuzu188 Pekne ti to ide aj keď máš MS 🙂 Ja sa stále neviem dostať na váhu predtým než som išla babke, ale dúfam, že tento týždeň sa to konečne začne hýbať smerom dole a nie hore 😒
@penelope111 len dúfam,že je to len voda 😀..asi by sme si mali dať týždeň bez prehreškov
dnešný obed: cuketa na orientálny spôsob 🙂
Ahojte ! Vidím, že sa Vám darí šikulky..neuveríte, aj ja mám dnes prvý deň MS 🙂.. prosím Vás kludne ma vyhrešte, lebo som bola dve dni u kamošky, ktorú som pár rokov nevidela, takže to sme len sedeli+jedli+pili.. všetko čo sa dalo a v spojení s MS mám dnes o 1,2 kg viac než predtým :( .. ale nevadí, učiť sa na vlastných chybách to je asi moje 🙂 ... ale od dnes poctivo iba bielkoviny a záhradka, takže dúfam, že tie dva dni nejak vypotím 🙂
@zuzu188 Ja som po MS dala v priebehu 3 dní dole 2 kg. Nič sa neboj je to voda 🙂
ja nikdy pred ani pocas MS nenaberiem na vahe ... 😉
Dnešný obed: Kurací vývar s otrub. haluškami a kura na šťave s karfiolovou kašou 🙂
@alen24 Tak to máš šťastie ja vždy 🙂
A ide sa na oslavu 😀
@penelope111 aj ja chcem 😀
dostala som od manžela knihu o DD 🙂..a potešujúca správa pre mňa,že zelená fazuľka je povolená zelenina 🙂
@zuzu188 No torta bola dobrá 😀 a aj chlebíčky 😀 To je dobre že fazuľka je povolená to mám rada 🙂
@penelope111 my máme zajtra oslavu,ale rozhodla som sa mať od zajtra týždeň bez prehreškov,tak hádam vydržím aspoň pár dní..raz ma tu ktosi presviedčal,že sa nemôže,tak som rada,že to tak nie je 😀
@zuzu188 Ak sa dozvieš niečo nove v knihe daj vedieť. Jaj už sa teším na fazuľkový prívarok 😀 Musím si dať aj ja ten týždeň bez prehreškov 🙂
Ahojte tak po mesiaci na tejto dietke mám takéto výsledky : váha dole -5,5 , brucho -4cm, boky - 5cm, takže sa teším ešte by som chcela dať dole 7kg tak uvidime či ešte vydržím 😀 držím palce aj vám nech to ide dole hlavne rýchlo 🙂
ahojte v knihe je pisane ze sa moze aj coca cola light..pijete ju?..
dnes na obed morcacie platky so samp.omackou... 🙂

@zuzu188 Ďakujem 🙂 Vieš teraz je veľký dopyt po otrubách 🙂