Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@idris prekvapilo ma, že je tu aj moja váha 😨 ja som tiež kukla na tú stránku, kde sa počítajú ideálne dĺžky určitých fáz... ale bohužiaľ, neviem po anglicky...tak som sa na to vykašľala, ale my sme na tom rovnako... Kedy si začala??? ja čakám na materskú nech si naplním chladničku potravinami ktoré budem môcť, aby ma to neťahalo na zlé chodníčky... mohli by sme potom spolu komunikovať (???) aby nám to šlo lepšie, nie? Mne by to pomohlo keby som mala spolutrpiteľku...
dnes ani jeden prehrešok! 🙂..vypila som niečo cez 3l vody,tak mi jedlo moc nechýbalo 🙂
dnešný jedálniček:
R: šunkové rolky plnené cottage cheese-om (polovičku mi vyjedol drahý,lebo mu to veľmi chutilo)
O: dve pečené kuracie stehná
V: pečené kuracie stehno s cibuľovou žemličkou 🙂
@zuzu188 ďakujem ale okrem tej hovädzinky nemám nič rada...pri vnútornostiach a morských potvorkách ma striasa... 😝 ale zaujíma ma niekde sa tu písalo o Coca Cole ZERO, tú môžem aj v prvej fáze???
@aninka2012 😀..môžeš ju od začiatku piť 🙂..aj zero aj light..potláča to chuť na sladké🙂
a napríklad my (celá rodina) zbožňujeme minerálku s príchuťou lesného ovocia (napr. Koruna z Lidla). Tú môžem??? Lebo s ňou by som nemala problém vypiť aj dve fľaše... 😅 A je aj podstatne lacnejšia ako cola
@zuzu188 Tak si to super zvládla nie ako ja 🙂
@nicky182 Fúú tak ja mám prehrešky stále 😀
@penelope111 zhrešila si?
@zuzu188 Trošku 😀 Teraz som si dala 3 kocky horkej čokolády 😀
@penelope111 😀..keď len troška,tak je to ok 😀
@zuzu188
@penelope111 tak zuzu ide naplno no super ja od zajta idem tiež dnes som si urobila bebe keksy a chlebík takže zajta bez prehrešku 🙂)) inak dnes som chcela vodu od rána mi nič nechutilo no mm ma prinútil papat
@aninka2012 jee tak to som rada že sme na to dve tak ja od zajtra idem na to len musím ešte doštudovať čo a ako ale predstava že 6 dní len bielkoviny tak som už teraz mimo 😅 ale už mám pár kamošiek čo tak dali pekne pár kíl dolu a držia si to 😵 😵
@ninimini
@penelope111 mňa tá kniha dosť motivovala 🙂...hádam nám to vydrží čo najdlhšie 🙂
@penelope111 takže nesplnila som svoj slub ešte ostala bomboška z mamikovského dna tak som si ešte jeden hodila 🙂)tela som
@zuzu188 asi by som si ju mala kúpit aj ja lebo ma prestáva bavit tá strava možno by ma to nakoplo🙂
@zuzu188 Tak budem držať palce, manželovi prišla výplata tak večer idem na nákup a hádam aj od stredy by som sa do toho pustila (ešte podojedám od nedeľe) 😀 😀
@ninimini @zuzu188 Nič si s toho nerob ja tiež porušujem stále aj keď len trošku 🙂 Ale konečne som sa dostala na váhu takú ako som mala predtým ako som išla babke 😀 čiže mám 78,2 kg 🙂 Ale sa mi zdá že mi to už ide dole aj s brucha. 27.5. budem mať presne dva mesiace tak dám potom všetky mieri len dúfam, že dám do vtedy ešte niečo dole ešte na to mám dva týždne. A 4 dni po dvoch mesiacoch diety budem mať narodky 😀
@penelope111 mňám..tú by som aj bez tých knedlíčkov zjedla 😀
@ninimini ja som dostala včera dia čokoládku,ale ešte som ju neotvorila 🙂...a inak,po včerajšku -1 kg,takže už mám -6,7 kg 🙂
@zuzu188 Super. Tie prehrešky robia svoje 🙂
@happysmile ahojte kočeny - tak ja vás opúšťam. Skoničla som na váhe 63kg/začala som asi na 73kg/. Dnes mám potvrdené tehotenstvo 5tt tak kilá pôjdu hore 🙂. Pripojím sa k vám opať o 9 mesiacov /ak sa mi podarí kojenie tak až neskor 🙂/. Držte sa páte
@aninka2012 ja som v prvý deň nemala skoro nič nakúpené,ale aj tak som začala..tiež som si vravela,že ešte dojem to,ešte to,ale potom ma to hnevalo,lebo som sa len zbytočne prejedala..teraz ma zas hnevá to,že som namiesto 90 dňovej diéty mohla začať s DD a už by som bola na vysnívanej váhe 😀..ale tak počkám si ešte cca 3 mesiace 😀
@jarus21 Jej gratulujem 🙂
ahojte dukanky, dnesne vazenie potesilo - po mesiaci na diete mam 6,3 kg (plan bol aspon 5 kg) dole a na bokoch vysnivanych 5,5 cm takze idem od zajtra do tretej fazy 🙂 drzim palce najma babam co sa nevedia odtrhnut od prehreskov aby to uz islo bez nich, potom sa len zbytocne trapite 🙂

@penelope111 hihi, toto boli moje take nejvacsie prehresky, potreujem este zhodit par kg ....a potom pokoj svaty, aspon dufam .....no dukanov chlebik si budem piect aj po skonceni diety, super nahrada za chlieb .... 🙂 zajtra pokracujem normalne cisto bbielkom den, len neviem co si fajne navarim ...daku polievocku by som dala 😀