icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

jarus21
14. máj 2012

@zuzu188 dakujeme 🙂, ja som už našťastie asi necelý mesiac v 3tej fáze, ale tie chute čo teraz začínajú...fúúú, no bude to veľmi ťažké - ale povedala som si že sa radšej budem napchávať veľa ovocím ako sladkosťami, no to som zvedavá ako mi toto predsavzatie vydrží chichi.

natahli
14. máj 2012

@zuzu188 dnes som bola v Bio a nebolo otvorene ☹ ,DM-ke nemaju asi to vela kupuju a Tempo tu nemame ☹ ..bola som asi v kazdom obchode co tu mame a nic nechapem 😠 ..dufam ze mi to pride zajtra ..objednala som si 5 balikov....a ak nie pojde zatial aj bez..co uz 😢 nechcem to uz odkladat ..ale dakujem za rady 🙂

aninka2012
14. máj 2012

@natahli ja som ich kúpila v dm-drogérií..

aninka2012
14. máj 2012

@ja5ka ahoj to si ho stiahla z kože a potom dochutila a posypala??? a Piekla si ho na vode???

cleo02
14. máj 2012

@jarus21 mesiac v tretej faze? super a nepribrala si alebo si naopak este co to zhodila aj teraz? ja zajtra zacinam tretiu 🙂

jarus21
14. máj 2012

@cleo02 este sa mi podarilo zhodiť aj v tej 3tej fáze ale čítam tu že niektoré baby robili prehrešky - to ja som bola veľmi prísna na seba 🙂 od začiatku diety som neschrupla nič sladké a tuším aj to mi dopomohlo zdhodiť aj v 3tej fáze.

cleo02
14. máj 2012

@jarus21 waw ani v tretej faze si si nedala sladkost? tak to klobuk dole 🙂

idris
14. máj 2012

@natahli ja som otruby kúpila v kauflande

ja5ka
14. máj 2012

@aninka2012 ano najskôr som dala dole kožu, potom všetky koreniny , obalila a posypala otrubami (urobí to takú kôrku) .. potom iba trochu podliala vodou aby sa nepripiekli a dala do rúry 🙂

zuzu188
14. máj 2012

@penelope111 tak to musíš byť riadne prejedená 🙂

penelope111
14. máj 2012

@zuzu188 Veru už mám toho plné zuby jesť to isté 🙂

zuzu188
14. máj 2012

celý deň sa držím úplne bez problémov a príde večer a ja zožerem koláče,cukríky,šalát a nanuk??....to mi teda riadne preplo v bedni!...ale už mám nakúpenú colu,tak sa môžem začať nalievať a nehrešiť

zuzu188
14. máj 2012

@penelope111 mňa to ešte neomrzelo

ninimini
14. máj 2012

@jarus21 gratulujem ideš do lepšej fázy🙂)

ninimini
14. máj 2012

@zuzu188
@penelope111 tak baby zajtra nanovo začínam teda nejdem opat od začiatku pokračujem ale bez prehreškov dnes som si zazumbovala vydržala som čo je u mne velké plus takže sa tešššííím i ked moje telo bolo skoro všade 🙂) tak som si povedala že idem bez sladkostí držte mi palce

penelope111
14. máj 2012

@zuzu188 @ninimini Ja som zožrala kokosový croasant 🙂 No musela som okoštovať novinku 🙂
@ninimini Držím ti palce. Ja by som to asi nedokázala bez prehreškov a o týždeň MS 😒

idris
14. máj 2012

kočeny tak prvý deň za mnou celkom to ušlo 😵 len neviem ako budem jesť tie nízkotučné jogurty 🤐 🤐 na zajtrajší obed bude pstruh len neviem ako ho zjem len tak bez zeleniny

zuzu188
14. máj 2012

@ninimini ja už mám od včera zákaz prehreškov 😀..včera to šlo,dnes nie..nevadí,zajtra to pôjde zas 🙂
@penelope111 ale dokázala..všetky to dokážeme,len sa nám musí chcieť 😀

penelope111
14. máj 2012

@zuzu188 Ja som hrozne na sladké už od narodenia 😀 Mama hovorila že som mala dva roky a už som zjedla 3 palacinky na posedenie 😀 Akurát som dnes zháňala po skrinkách čokoládu a potom ma napadlo, že o týždeň MS ako ten čas letí a to som dala dole cca 2 kg od poslednej MS a to som chcela dať 5 kg 😀 Som si fandila 😀

zuzu188
14. máj 2012

@penelope111 ja som ani tie 2 nedala 😒..joj,to mi pripomenulo môjho malého,keď našiel čokoládu 😀..sám si ju odbalil a zjedol 4 kocky a na ďalších ostali otlačené zuby 😀 😀

penelope111
14. máj 2012

@zuzu188 Ja namiesto tvojho malého by som mala tú čokoládu už zjedenú kým by si na to prišla 😀 Kedy budeš mať dva mesiace DD? Ja 27 tak som zvedavá koľko dám ešte do vtedy dole 🙂

nicky182
15. máj 2012

@idris sprav si k nemu nejake pecivo-chlieb...ja som si ho urobila v alobale s cesnakom a kvapkou citrona, pokorenila som zmesou a ryby a bol vyborny, za pol hodinku pol upeceny ....zo zeleninkou by bol isto lepsi, ale aj takto sa da zjest .... 🙂

zuzu188
15. máj 2012

@penelope111 😀..možno aj dve by stihla 😀..23-tieho,tiež som veľmi zvedavá..mohlo by ísť dole aspoň 2-3 kg

natahli
15. máj 2012

ahojte..tak uz mam konecne otruby...rano caj ,olovrant biely jogurt 😝 ,na obed si robim kuracie prsia osmazene na sucho a trosku gyros korenie..dufam ze sa moze..a idem piest placky od zuzu188 😀

penelope111
15. máj 2012

@zuzu188 No som zvedavá aj na tvoje úspechy po 2 mesiacoch a aj na svoje 😀 čo dnes varíš?

penelope111
15. máj 2012

@natahli Ja používam všetky koreniny 🙂 Mám naplnených 24 koreničiek 😀

zuzu188
15. máj 2012

@penelope111 také kuracie rolky..vieš,natreté horčicou,plnené šunkou,syrom,kyslou uhorkou a vajcom pečené v trúbe..mňam,už aby to bolo 😀..ty varíš čo?

idris
15. máj 2012

ahojte no dnes som si dala 2 lyžičky nízkotučného jogurtu a po druhej som sa došablila ako malé decko mne nejde dolú krkom ta chuť 😢 😢 tak si neviem predstaviť život bez jogurtu 😔 😔 Ozaj aké syry jete??
@nicky182 no ryba bude na večeru som sa rozhodla 😀 😀

aninka2012
15. máj 2012

@zuzu188 a toto by som mohla aj ja??? (dnes som začala prvú fázu)

penelope111
15. máj 2012

@zuzu188 Keďže sa mi tá včerajšia paštika nepáčila, dnes som s tej zmesi spravila pečienkové halušky do kuracej polievky. Tak som sa do toho pustila, že neviem či sa aj mužovi ujde 😀 A druhé neviem čo mám variť takže asi nič 😒 Vôbec neviem čo mám varievať 😠