Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 A na mňa asi lezie choroba nádcha, teplota 😠
Ahojte dievčence chcela som sa opýtať či neviete na ktorej strane je receptík na pečienku lebo sa mi to nechce prehladávať celé ďakujem 🙂
@penelope111 tak až si skoro zdravá 🙂
@sandrus2
recept na pečienku:zuzu188
1/2kg kuracej pečienky
1 cibuľa
3Pl bieleho jogurtu
2čl horčice
1/4čl tymiánu
1čl kukuričného škrobu
Pečienku umyjeme,pokrájame na kocky.Cibuľu očistíme,nakrájame na jemno a opražíme na teflóne.Pridáme pečienku,opečieme,zalejeme 1/3 pohára vody,pridáme tymián.Dusíme do mäkka.
Jogurt zmiešame s horčicou a škrobom,pridáme k pečienke a za stáleho miešania varíme 5-10min.
(ja som si to ešte dochutila soľou a čierným mletým korením a nedala som tymián,lebo som nemala)
@zuzu188 Dík. Stále neviem čo budem zajtra variť 🙂
@penelope111 a aký máš deň?
@penelope111 super ďakujem krásne 😀 😀
@zuzu188 BZ teda aspoň si myslím 🙂
@penelope111 čo tak chili con carne?
mleté mäso
cibuľa
trochu paradajkového pretlaku
mexické korenie
Na teflóne opražíme cibuľu,pridáme mleté mäso.Zalejeme paradajkovým pretlakom a dochutíme korením.
s uhorkovo-paradajkovým šalátom je to skvelé 🙂
@zuzu188 No to vyzerá dobre 🙂 Teda v mojej predstave 🙂 Polievka mi ostala aj na zajtra som jej nejako veľa spravila 🙂 Asi mi budeš písať jedálniček 😀 A čo by si mi poradila v B deň?
@idris Paradajkový pretlak od 2 fázy.
@zuzu188 ako si tak vsimam, ty si ina kucharocka, rovno sa ta spytam, ci mi nevies poradit ako pripravit spenat (pretlak)...vo stvrtok mam BZ den a chcem si dat pauzu od masa ...ja si spenat robim na cibulke a dam 2 vajcia a hotovo, ja to takto milujem a aj moja dcerka ....dakujem 🙂
@penelope111 napríklad tie rolky,čo som dnes robila 😀...alebo opraž na panvici cibuľu,pridaj hovädzinu,opraž ju,osoľ,okoreň,zalej trochou vody a dus skoro do mäkka,pridaj nakrájanú kyslú uhorku,dodus to do mäkka a pred koncom zahusť škrobom 🙂
ahojte, uvazujem ze tuto dietu vyskusam, hoci som povedala, ze ziadnu drzat nebudem, ale ked uz sa na seba ani kuk nemozem :D:D:D dajte rady na začiatok, aby som sa nastartovala, potrebujem schudnut dost, takze prva faza bude 5 dni, čo mozem okrem maska? aby som sa nestala dobrovolnou vegetariankou potom :D:D:D mate nejake recepty? čo jete na ranajky a večeru? vdaka
@zuzu188 😀 Tak ked nebudem vedieť čo variť opýtam sa teba 😀 Ty máš stále nejaký nápad.
@tinika na ranajky si vacsinou peciem dukaon chclebik, dam si na to sunku syr a sup do toustovaca, na veceru vacsinou acidko alebo sunkove rolky - platok sunky natrime tvarohom a posypem pazitkou ...pripadne si dam jogurt ...nevahaj a zacni, nemas na co cakat, zajtra nakup potraviny a vo stvrtok sup sup do toho 😀 😀
@penelope111 kľudne môžeš 🙂
@tinika ahoj zlatko tak už nás je tu viac @katkav že 😵 😵 😵
ja som si povedala že to už odkladať nebudem . Tak som do toho šla na plno a doma bola prázdna chladnička a nie to iba čiste mäsko xexexe Tak idem ja spať a zajtra som tu znova
@nicky182 takže na raňajky môžem ten dukanov chlebík či aj to od 2 fázy ako ja som si to čítala ale nejako tápam z času na čas 😅

@zuzu188 no to dufam 😀 potom moze zacat on 😀 😀 ..knihu bude mat ako prvu zbalenu 😅