Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Takže dnes až večeráš 🙂 Ja tiež ešte nemám na varené 🙂
@penelope111 už sa mi konečne pečú 🙂
@penelope111 vies co, ja si robim obcas tie tvarohove kolaciky, lyzicou si robim kopky -4ks vyjdu ...tak to este celkom vyzera ako kolacik 🙂
@penelope111 este som ju neskusala robit, mozno zajtra ....musim mat cas, dnes zase dcerka nechcela spat poobede, ak nezaspi aspon na hodinku neorobim toho vela, stale mi stoji za zadkom v kuchyni potom 😀 aj ona chce piect , hehehe
Tak žemličky v chladničke, tvarohové knedličky v mrazáku ( sú dobre ale k sviečkovej neviem či sa budú hodiť ale keby boli vo vnútri jahody a na vrch kakao tak by boli super 😀 ) A na večeru dukátové buchtičky 😀
@nicky182 Však to je jasné že pri deťoch sa to nedá naplánovať kedy budeš piecť 🙂 Ja som ešte neskúšala tie tvarohové koláče ale musím skúsiť aj to niekedy 🙂
@penelope111 ok, aj tak musim zajtranakupit vsetky veci, uz mi skoro vsetko doslo .... 🙂
@nicky182 Mi hovor ja tiež skoro nič nemám v chladničke. Akurát otrúb mám 4 baličky manžel mi včera doniesol a škrobu mám 3 krabice 🙂
Konečne kúpené hovädzie mäso a mrazenú strukovú fazuľku 🙂
ešte urobiť šalát a konečne sa idem najesť..bola som ešte s malým vonku..už umieram od hladu
Tak toto sa vraj môže pri DD
http://www.nasezdravi.ic.cz/hlavni_jidla_seitan...
http://ivanbella.blog.sme.sk/c/39600/nadpis.html
@penelope111 áno,seitan sa môže 🙂
@zuzu188 Už si to skúšala?
Tak ako je to s tou šošovicou može sa či radšej nie?
@sandrus2 Netuším ako je to stou šošovicou 😒
@penelope111 škoda už som si robila nádeje že môže byť už som išla variť prívarok 😀 😀 😀
@sandrus2 Veru dala by som si 🙂 Ale kúpila som si fazuľové struky na prívarok 😀
@penelope111 ja to nemám rada :( škoda ale tebe dobrú chuť
Tak teraz som sa dozvedela že sa môže ale iba vegetariáni už od 2 fázy a my ostatný masožravci až od tretej ☹
@sandrus2 A kde si sa to dozvedela? Jaj fazuľku budem robiť cez týždeň 😝
@penelope111 nie..ale v knihe je medzi bielkovinami pre vegetariánov
Dukátové buchtičky ale som sa napratala fúú 😀
@zuzu188 Musím to niekedy vyskúšať ked budem mať náladu 🙂
@penelope111 😀 😀 😀 zlaty manzel, ja idem zajtra do kauflandu, nejak som si tam zvykla chodit, hlavne kvoli zelenine ...tesco u nas je cim dalej tym horsie ... 😠
@nicky182 Tiež rada chodím do kauflandu na zeleninu, ale ten tu nemáme takže to len keď niekam ideme 🙂
@penelope111 mňa to nejako neláka 😒...ale môže to byť dobré 🙂
@zuzu188 Ja by som to len zo zvedavosti ako to chutí spravila 🙂
@penelope111 hmmm, vyzera to zaujimavo, pripomina mi to sojove platky, tie sa tiez musia varit v okorenenj voede, aby mali nejaku chut ....no ak naaaaahodou nebudem mat co robit, vyskusam to 🙂

@ninimini Ja som ti hovorila, že krv bude v poriadku 🙂 Ja tiež zatiaľ bez prehrešku, ale je to ťažké 😀 Aj tebe dobrú chuť 🙂