Efektívne cviky na vnútorné stehná
Ahojte. Potrebovala by som zapojiť do tréningu aj cviky na vnútorne stehná. V posilke kde som chodila predtým sme mali priamo stroj na abdulcie, no v tej kde chodím teraz nič neni. Vedeli by ste mi poradit ako to efektívne nahradiť?
10 sekund hladania
@mirage to je no equipment, ja hľadám niečo čo môžem cvičiť v posilňovni. Doma necvičim
a veď aj v posilke môžeš toto cvičiť - teda, pokiaľ tam majú priestor a podložky... ale ak tam máš loptu, stláčaj loptu medzi stehnami - v mostíku, v "stoličke" s chrbtom opretým o stenu - alebo sa na to v posilke vykvajzni, podrepuj sumo a doma ešte postískaj vankúš pred spaním ...
a veď aj v posilke môžeš toto cvičiť - teda, pokiaľ tam majú priestor a podložky... ale ak tam máš loptu, stláčaj loptu medzi stehnami - v mostíku, v "stoličke" s chrbtom opretým o stenu - alebo sa na to v posilke vykvajzni, podrepuj sumo a doma ešte postískaj vankúš pred spaním ...
@biba_18 do posilňovne chodím aby som cvičila s váhami, nie s bw..
@mirage to je no equipment, ja hľadám niečo čo môžem cvičiť v posilňovni. Doma necvičim
@anonym_autor tadaaaa, voila...
@anonym_autor ja netuším prečo ty chodíš do posilky, ja ti do hlavy nevidím ...
@anonym_autor ja netuším prečo ty chodíš do posilky, ja ti do hlavy nevidím ...
@biba_18 veď to som napísala na margo tvojej rady čo mám robiť. Ja som sa pytala na radu ako to nahradiť efektívne v posilňovni
@anonym_autor ale v posilňovni predsa nemusíš cvičiť iba s činkou, to že je to posilňovňa nijako nedefinuje používanie nejakého náradia ...
len rozmýšľam prečo činka s ktorou robím drep nie je náradie ...
Sumo squat, sumo deadlift, výpady do strán ...curtsy lunge
Ešte máš sumo pulse squat a netreba ani naradie
toto aj mňa zaujíma. ja síce do posilňovne nechodím, ale niečo na cvičenie doma, čo by mi fakt pomohlo, by som uvítala. aj keď teda pravidelnosť je moja slabá stránka, snažím sa v tom zlepšiť. viem, že bez toho výsledný efekt uvidím len ťažko.

10 sekund hladania
https://www.youtube.com/watch?v=_U6Efv6DHBM