icon

Efektívne cviky na vnútorné stehná

21. aug 2025

Ahojte. Potrebovala by som zapojiť do tréningu aj cviky na vnútorne stehná. V posilke kde som chodila predtým sme mali priamo stroj na abdulcie, no v tej kde chodím teraz nič neni. Vedeli by ste mi poradit ako to efektívne nahradiť?

mirage
21. aug 2025
autor
21. aug 2025
@mirage

10 sekund hladania

@mirage to je no equipment, ja hľadám niečo čo môžem cvičiť v posilňovni. Doma necvičim

biba_18
21. aug 2025

a veď aj v posilke môžeš toto cvičiť - teda, pokiaľ tam majú priestor a podložky... ale ak tam máš loptu, stláčaj loptu medzi stehnami - v mostíku, v "stoličke" s chrbtom opretým o stenu - alebo sa na to v posilke vykvajzni, podrepuj sumo a doma ešte postískaj vankúš pred spaním ...

autor
21. aug 2025
@biba_18

a veď aj v posilke môžeš toto cvičiť - teda, pokiaľ tam majú priestor a podložky... ale ak tam máš loptu, stláčaj loptu medzi stehnami - v mostíku, v "stoličke" s chrbtom opretým o stenu - alebo sa na to v posilke vykvajzni, podrepuj sumo a doma ešte postískaj vankúš pred spaním ...

@biba_18 do posilňovne chodím aby som cvičila s váhami, nie s bw..

mirage
21. aug 2025
@anonym_autor

@mirage to je no equipment, ja hľadám niečo čo môžem cvičiť v posilňovni. Doma necvičim

@anonym_autor tadaaaa, voila...

https://www.youtube.com/watch?v=pfSG4PpxGl4
biba_18
21. aug 2025

@anonym_autor ja netuším prečo ty chodíš do posilky, ja ti do hlavy nevidím ...

biba_18
21. aug 2025
@mirage

@anonym_autor tadaaaa, voila...

@mirage ale jej nestačia činky a robiť squaty ... mi napísala ...

autor
21. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor ja netuším prečo ty chodíš do posilky, ja ti do hlavy nevidím ...

@biba_18 veď to som napísala na margo tvojej rady čo mám robiť. Ja som sa pytala na radu ako to nahradiť efektívne v posilňovni

biba_18
21. aug 2025

@anonym_autor ale v posilňovni predsa nemusíš cvičiť iba s činkou, to že je to posilňovňa nijako nedefinuje používanie nejakého náradia ...

biba_18
21. aug 2025

len rozmýšľam prečo činka s ktorou robím drep nie je náradie ...

sense
21. aug 2025

Sumo squat, sumo deadlift, výpady do strán ...curtsy lunge

autor
21. aug 2025
@sense

Sumo squat, sumo deadlift, výpady do strán ...curtsy lunge

@sense ďakujem 😊

nyusika
21. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 do posilňovne chodím aby som cvičila s váhami, nie s bw..

@anonym_autor jezis, ty su ale ze aka mila...jak osina v zadku.

predstav si, ze ludia bezne v posilke cvicia aj na podlozke, s cinkami, aj bez ciniek

sense
21. aug 2025

Ešte máš sumo pulse squat a netreba ani naradie

ellemell
21. aug 2025

toto aj mňa zaujíma. ja síce do posilňovne nechodím, ale niečo na cvičenie doma, čo by mi fakt pomohlo, by som uvítala. aj keď teda pravidelnosť je moja slabá stránka, snažím sa v tom zlepšiť. viem, že bez toho výsledný efekt uvidím len ťažko.

biba_18
21. aug 2025

@ellemell preane tak, dôležité je to robiť pravidelne