Elektromagnetický eliptický trenažér HS-250CF Juco
Máte skúsenosti? Koľko sa Vám podarilo schudnúť za 2 mesiace pri každodennom tréningu 60 min?
@ruskamasa niekto schudne 10 kíl, niekto 15 priberie. Prečo? Lebo je úplne jedno koľko budeš cvičiť, ak neuberieš z jedla. Keď ti poviem, že drvivá väčšina ľudí (v mojom okolí) cvičí preto, aby pribrali uverila by si? 🙂 Lebo cvičenie je super spôsob ako vybudovať sval. Ale tuku ťa to bez zmeny jedálnička nezbaví.
@denkabemommy samozrejme že upravím aj jedálniček
@ruskamasa tak potom tu nastáva otázka z akej váhy, lebo ak máš obezitu, tak tie kilá pôjdu dole rýchlo, ak len pár kíl navyše, tak pôjdu aj mesiace. Rovnako závisí aj intenzita cvičenia, či len tak, sa pohojdávať alebo ozaj sa namáhať.. Čo ti ale s istotou poviem, po 2 mesiacoch určite uvidíš pekné zmeny, ak pôjdeš naplno. Odporúčam si urobiť fotku teraz a o 2 mesiace, aby si to sama videla.
@denkabemommy áno mám nadváhu ďakujem za rady

@ruskamasa poznas to pravidlo 80:20? 80 percent robi strava, 20% jedlo? A taktiez dalsie, ze nezdrave a kaloricke jedlo nevycvicis?
Mozes cvicit aj 120min , pokial cely den niesi v kalorickom deficite ale prezieras sa ako 🐷 je ti to prd platne, neschudnes nic..
Clovek ma chudnut aj ked necvici- kaloricke tabulky..ak zacnes cvicit bude to rychlejyie a aj spevnis
Ja som cvicila asi 3mes na eliptiku denne cca 60min, kaloricke tabulky,prerusovany post, 6mes -25kg