icon

Eliptical - cvičenie

diaszoky
19. máj 2022

Naby ma zmysel cvicit na elipticali napr 20 min rano a 20 vecer teda rozdelene?

ouwecka
19. máj 2022

@diaszoky ma ale vacsi keby cvicis vkuse. Oni az po 30-40 minutach zacinas spalovat tuky

baru2
19. máj 2022

@diaszoky cvicievala som na elipticale. Bud som si sledovala km a na zaciatku som sa snazila dat aspon 7. Slo to vcelku rychlo. Neskorsie som davala aj 14. Co sa casu tyka po tych 20 minutach by ti asi zacalo akurat spalovat. Ale na zaciatok je kazdy pohyb dobry. Zacinala.som podobne neskorsie som sa snazila 40 az 45 minut. Pri filmoch hudbe a podobne to vcelku rychlo ubiehalo, plus som menila tempo a naozaj to pomohlo 🙂 mokra som bybala ovela viac ako po beznom behu

diaszoky
autor
19. máj 2022

@baru2 kóko si schudla a za ako dlho

baru2
19. máj 2022

@diaszoky ja som zacinala ale s behom asi tak ze 10 -15 minut striedala som chodzu a klus lebo som fakt nevladala, zacinala som cez 80kg obmedzenim stravy slo na 76 potom ten beh eliptical a podobne a dostala som sa na 64kg. 3 mesiace aj s dietou nejakou. Potom uz som si davala viac menej pozor na veceru ako sa stravujem. Neskor vaha uz moc nesla dole. Potom som sa dostala aj na 62 ale to uz trvalo a neudrzalo sa dlho

diaszoky
autor
19. máj 2022

@baru2 a co si napr jedla ja momentalne tiez
Na vahe stojim

ouwecka
19. máj 2022

@diaszoky ak sa hybes uz a stoji vaha musis viac jest,kaloricke tabulky si stiahnti,treba ti isto pridat bielkovin (jedlo pre svaly) zelenina a celozrnné sacharidy,vela pi..drzim palce

baru2
20. máj 2022

@diaszoky uf to bolo davno ale presne ako ti tu pisu. Mne uz potom ani dieta nepomahala a a ked som sa k nej vracala bolo to skor horsie. Neskor som zacala robit thajsky box a stravu som moc neriesila. Telo naberalo svalovu hmotu, takze vaha ked stala alebo sla aj trocha vyssie mi to tak nevadilo.... len ked som prestala cvicit tak po roku a pol zas sla vaha hore. Momentalne som tehotna takze onedlho mi opat zacne boj s vahou :/ stravu si musis sama asi odsledovat, a s kalorickymi tabulkami ked si das zalezat to ide. Pri tych som zistila ze to co som si myslela ze mozem ved to nic nerobi tak v tabulkach skakali riadne hodnoty.

diaszoky
autor
20. máj 2022

@ouwecka s tymi buelkovinami je to trapenie niesom bielkovinovu typ mam aleegiu na mlieko a strukoviny jest kazdy den…☹️

ouwecka
20. máj 2022

@diaszoky bielkoviny - su mliecne rastlinne a zivocisne vyber si ake mozes,maso,ryby,strukoviny...ked mliecne nie