icon

Funguje nočný spaľovač tukov naozaj efektívne?

mamina123321
21. máj 2024

Ahojte dievcataa chcem sa opýtať, tie ktoré skúšali nočný spalovac tukov, reálne vám aj pomohol či je to len škoda penazi? Diki za odpovede

Strana
z2
beatta7
19. mar 2026

@vlasica19 ved aj u mna to bola loteria. skusala som kadejake veci, kym nieco zabralo..

fomelka
19. mar 2026

@beatta7 co vsetko si skusala? teda okrem prejedania sa, aj nejake doplnky?

beatta7
25. mar 2026

@fomelka tiez som sa nechala "nahovorit" a skusila toto a za mna super. ja osobne som mala velky problem s vecernym pojedanim blbosti pred spanim....a potom som sa fakt nemohla divit, ze ani spanok nebol taky, aky by mal byt 🙈

vlasica19
25. mar 2026

@beatta7 tak uz aj vidim, co ti zabralo, parada. Myslim, ze je vas tu takych asi viac, co toto pomohlo 😉 Je to najlepsia cesta, ak sa nechas akoze nahovorit, lebo niekto ti to predsa odporuca, co to skusal, a pomohlo. Takze je tam aspon sanca, ze by to mohlo zabrat aj tebe 🙂

elistek13
26. mar 2026

@beatta7 Mne sa vdaka nemu dost zlepsil aj spanok 🙂

dubraska
2. apr 2026

@elistek13 aj na ten som popravde toho vyskúšala viac, aj kadejaké bylinkové čaje, melatonín, ja neviem. na mňa to asi nefunguje jednoducho 😂

vlasica19
6. apr 2026

@dubraska este som nepocula, aby fungovali bylinkove caje, ale mozno len o ziadnych neviem 😉

loliki
6. apr 2026

Na schudnutie sa odporúčajú dvaja experti: Žerméň a Servác.

beatta7
7. apr 2026

@vlasica19 na spanok? jasne ze hej, mnohym ludom staci bylinkovy caj, ale napriklad ja som uz vyssi level, mne nezaberalo uz jednoducho nic 😀 ked sa da, treba si pomoct, myslim, ze kazdy sa v takom pripade snazi najst co najucinnejsi sposob, len aby bolo lepsie.

fomelka
7. apr 2026

@beatta7 nocne jedenie je teda zaberak pre telo, to v noci musi potom namiesto regeneracie makat na tom vsetkom 😉 ja som sa tiez takto uz poucila a neprehanam to. akoze zacinam jest poriadne poobede a jem az kym nejdem spat, ale snazim sa aspon davat bacha, co to je 😂

Strana
z2