Herbalife na chudnutie

leona45
17. jan 2023

Program na chudnutie. Ma s tym niekto realnu slusenost? Pomôže to schudnu? A je to zdravé? Poprosim nie díleri, lebo oni iba profitujú.

viestta
17. jan 2023

@leona45 kolko rokov si ochotna kupovat tie ich predrazene maglajzy? Pretoze ak sa vratis k svojej beznej strave, tak si za chvilu tam kde pred tou "zazracnou" kurou.
Myslis si, ze nie si schopna dosiahnut vyvazenu stravu s nizsou kalorickou hodnotou aj z bezne dostupnych potravin?

leona45
autor
17. jan 2023

@viestta no ved ja sa tiež toho obavam. Že potom sa tie kg vratia.

bluemoon24
17. jan 2023

Pomuze ti herbalife schudnout? Ano
Ale! Kdyz herbalife prestanes pouzivat, kila se vrati zpatky a mozna vezmou par kamosu navic. Za to penize, co do toho vrazis se uz nevrati.

viestta
17. jan 2023

@leona45 tak zmen jedalnicek a mas usetrenych kopu penazi. Zmena jedalnicka a stravovacich navykov nie je nic zlozite, staci co to nastudovat, treba trosku snahy ale najdolezitejsie je, ze treba chciet a mat vydrz.

arcanne2
17. jan 2023

@leona45 herbalife produkty tiež moc neuznávam, ale bola som v letnej výzve s nimi a schudla som super. Ale zďaleka nešlo len o to, že si kúpiš produkty, budeš ich piť/jest a schudnes. Musela som komplet zmeniť stravu a veľa pohybu. Je už len na tebe ci pri tom ostanes, či sa vrátiš k starým návykom. Podľa mna to ide v pohode aj bez herbalife. Ja som to dostala ako darcek, preto som do toho šla

leona45
autor
17. jan 2023

@arcanne2 vedela by si mi prosim pomoct s jedalnickom. Co si zmenila, zavala a vynechala ake jedla?

arcanne2
17. jan 2023

@leona45 prešla som na kalorické tabuľky, vysadila sladke, pridala zeleninu, pitný rezim, pohyb. Za 2 mesiace som dala dole 6kg, ale na miera ch to bolo dokopy až 28cm, čiže som sa cítila super

zuzinka888
17. jan 2023

Pomoze kym budes kupovat. Ked prestanes kg pojdu hore. Nic lepsie neexistuje ako jedalnicek kt si sama zostavis podla chuti co preferujes vo spravnom mnozstve( kcal). Darmo budes kupovat nejake sejky ked ti z toho bude na grc. Ako dlho vydrzis? Tyzden dva ? A potom ta tvoje chute zlimia a vyzeries celu chladnicku a ako dezert spajzu🤣. Nie je to narocne zo zaciatku trochu viac casu to zaberie ale casom sa naucis drzat npr. K.tabulky . Drzim palce.