Hľadám online parťáčku na 30-dňovú výzvu na chudnutie
Je niekto kto dnes začína nejakú výzvu ?
Potrebujem schudnúť a rada by som partacku najlepšie online keďže mám malé deti nechodím do fitka
Cvičím doma kardio a snažím sa zdravo jest 🤭
Rada by som niekoho z kým by sme sa podporovali a zároveň sa povzbudzovali
Kľudne môže byt aj nejaka skupina
@anonym_autor ja by som do toho šla. Akú máš predstavu? Tiež mi treba schudnut
@anonym_autor ináč rýchle chudnutie vďaka diétam nie je dobré, väčšinu potom príde Jojo efekt. Najlepšie je si upraviť jedálniček na trvalo(nejako rozumne) aby človek mal dobrú zdravú stravu, ktorú zvládne konzumovať dlhodobo (nie len 30 dní). A pohyb je dôležitý, ja napríklad nechudnem diétami ale chodím do prírody. Veľa sa hýbať, rýchla chôdza je najzdravšia, pretože nezaťažuje kĺby tak veľmi ako beh.
@anonym_autor si sa neskoro zbadala, marec už za dverami, kabáty pôjdu dolu, šunky ven😎
@anonym_autor si sa neskoro zbadala, marec už za dverami, kabáty pôjdu dolu, šunky ven😎
@anonym_535431 ty si teda dobra podpora🤦♀️
Ja som si dala 40dňovú výzvu bez sladkostí a iných pochutín. Strašne závisláčim na sladkom 🤦♀️ postupne chcem do toho pridať ďalšie veci.
kľudne ťa povzbudím, aj keď ja som vo výzve od polovice januára 😂
alebo @henikap123 a @taktotedanie 😉
ale to sa budeš musieť priznať čo si zač 😂
@biba_18 môžem vedieť akú máte výzvu vy ? Ja si svoju iba “poskladala “ 😁😁
@anonym_autor ony chudnú. ja ich kontrolujem 😂
ja som prijala toho roku výzvu:
- vážiť sa každý deň
- suchý február
- pôst do veľkej noci tento rok bez sladkých a slaných pochutín
zatiaľ mi to ide 🤷♀️
@anonym_autor ja by som do toho šla. Akú máš predstavu? Tiež mi treba schudnut
@mikitilik29 tak stravu veľmi nemením keďže nato neni veľa času variť pre rodinu a aj pre mna ale tým pádom jem menšie porcie
Cvičím doma a vlastnou váhou a každý deň 3-5 km chodza na pase s maximálnym zdvihnutím
@anonym_autor Hodilasom váhu do kúta , a bude tam do vtedy pokiaľ SA MI NEOSPRAVEDLNí ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

kľudne ťa povzbudím, aj keď ja som vo výzve od polovice januára 😂
alebo @henikap123 a @taktotedanie 😉
ale to sa budeš musieť priznať čo si zač 😂