icon

Hľadám parťáčku na diétu

melissa_19
4. aug 2026

Ahojte som mladá mamička ktorá ma 2 ročnú dcérku po pôrode som fakt rapídne pribrala všade kam sa dá predtým som cvičenie stravu atd neriešila nebola som modelka ale nebola som obezna a vždy som si tak nejak držala líniu. Teraz sa snažím akokoľvek ale nejak mi to nejde. Keďže nemám žiadne informácie o jedálničku strave cvičení hľadám niekoho kto by mi s tým poradil hoci len online za nejaký menší poplatok alebo iba tak radu.. som na MD aktuálne samozivitelka takže trénera do nejakého fitka nehrozí z finančného hľadiska hlavne.. akt mám 150cm a 70-75kg určite.. PROSÍM POMÔŽTE MI. Ďakujem 🫶🏼

martinmmartin
4. aug 2026

@melissa_19 napis zajtra co presne si za cely den zjedla, pozrieme sa na to

thereisabear
4. aug 2026

Napíš sem čo počas dňa zješ. Alebo mi napíš správu, skúsim poradiť. Nie som odborník, len mám nejaké skúsenosti.

purple_wolf
4. aug 2026

stiahni si kaloricke tabulky a drz sa v zelenych cislach ... v podstate jest mozes cokolvek len musis byt v kalorickom deficite

aurelia2000
4. aug 2026
@purple_wolf

stiahni si kaloricke tabulky a drz sa v zelenych cislach ... v podstate jest mozes cokolvek len musis byt v kalorickom deficite

@purple_wolf a potom zistí, že nemôže jesť čokoľvek🤭 lebo zjedenim jednej horalky zabije všetok cukor a nasýtené mastné kyseliny, takže zvyšok dňa si môže akurát zarábať proteín do vody🙄

aurelia2000
4. aug 2026
@thereisabear

Napíš sem čo počas dňa zješ. Alebo mi napíš správu, skúsim poradiť. Nie som odborník, len mám nejaké skúsenosti.

@thereisabear 🙏 píšte to sem, zaujímajú ma skúsenosti iných ľudí

aurelia2000
4. aug 2026
@martinmmartin

@melissa_19 napis zajtra co presne si za cely den zjedla, pozrieme sa na to

@martinmmartin vieš niečo aj o mTOR? Riadis sa tým?

purple_wolf
4. aug 2026
@aurelia2000

@purple_wolf a potom zistí, že nemôže jesť čokoľvek🤭 lebo zjedenim jednej horalky zabije všetok cukor a nasýtené mastné kyseliny, takže zvyšok dňa si môže akurát zarábať proteín do vody🙄

@aurelia2000 hmmm medzi sacharidmi a cukrom je rozdiel... tym ze sme zeny prirodzene prijimame viac sacharidov ... drz sa v tych tabulkach bielkovin ,tie dostan co najvyssie a neprekracuj celkovy prijem kalorii ... ak ti tuky a sacharidy budu lietat do cervenych cisiel je to mensi problem ako ked neprijmes dost bielkovin

aurelia2000
Včera o 02:56
@purple_wolf

@aurelia2000 hmmm medzi sacharidmi a cukrom je rozdiel... tym ze sme zeny prirodzene prijimame viac sacharidov ... drz sa v tych tabulkach bielkovin ,tie dostan co najvyssie a neprekracuj celkovy prijem kalorii ... ak ti tuky a sacharidy budu lietat do cervenych cisiel je to mensi problem ako ked neprijmes dost bielkovin

@purple_wolf Ja používam KT kvôli držaniu cukru v zelenom koliesku a jasné, že aj bielkovín. Tým pádom ja mám opačný problém ako ostatní - neklesnut s hmotnosťou. Preto ma zaujíma, čo jedia ostatní.

anonym_a6ff46
Včera o 06:22

Mas to tazke sama s malym dietatom. Nie som odbornik ale schudla asom uz viac krat. A za mna bola super delena strava. Ale tiez som jedla mensie porcie. Stale chudnem. Ja chudnem cely zivot.mam vyskusane asi vsetko.