Hľadám parťáčku na diétu
Ahojte som mladá mamička ktorá ma 2 ročnú dcérku po pôrode som fakt rapídne pribrala všade kam sa dá predtým som cvičenie stravu atd neriešila nebola som modelka ale nebola som obezna a vždy som si tak nejak držala líniu. Teraz sa snažím akokoľvek ale nejak mi to nejde. Keďže nemám žiadne informácie o jedálničku strave cvičení hľadám niekoho kto by mi s tým poradil hoci len online za nejaký menší poplatok alebo iba tak radu.. som na MD aktuálne samozivitelka takže trénera do nejakého fitka nehrozí z finančného hľadiska hlavne.. akt mám 150cm a 70-75kg určite.. PROSÍM POMÔŽTE MI. Ďakujem 🫶🏼
Napíš sem čo počas dňa zješ. Alebo mi napíš správu, skúsim poradiť. Nie som odborník, len mám nejaké skúsenosti.
stiahni si kaloricke tabulky a drz sa v zelenych cislach ... v podstate jest mozes cokolvek len musis byt v kalorickom deficite
stiahni si kaloricke tabulky a drz sa v zelenych cislach ... v podstate jest mozes cokolvek len musis byt v kalorickom deficite
@purple_wolf a potom zistí, že nemôže jesť čokoľvek🤭 lebo zjedenim jednej horalky zabije všetok cukor a nasýtené mastné kyseliny, takže zvyšok dňa si môže akurát zarábať proteín do vody🙄
Napíš sem čo počas dňa zješ. Alebo mi napíš správu, skúsim poradiť. Nie som odborník, len mám nejaké skúsenosti.
@thereisabear 🙏 píšte to sem, zaujímajú ma skúsenosti iných ľudí
@melissa_19 napis zajtra co presne si za cely den zjedla, pozrieme sa na to
@martinmmartin vieš niečo aj o mTOR? Riadis sa tým?
@purple_wolf a potom zistí, že nemôže jesť čokoľvek🤭 lebo zjedenim jednej horalky zabije všetok cukor a nasýtené mastné kyseliny, takže zvyšok dňa si môže akurát zarábať proteín do vody🙄
@aurelia2000 hmmm medzi sacharidmi a cukrom je rozdiel... tym ze sme zeny prirodzene prijimame viac sacharidov ... drz sa v tych tabulkach bielkovin ,tie dostan co najvyssie a neprekracuj celkovy prijem kalorii ... ak ti tuky a sacharidy budu lietat do cervenych cisiel je to mensi problem ako ked neprijmes dost bielkovin
@aurelia2000 hmmm medzi sacharidmi a cukrom je rozdiel... tym ze sme zeny prirodzene prijimame viac sacharidov ... drz sa v tych tabulkach bielkovin ,tie dostan co najvyssie a neprekracuj celkovy prijem kalorii ... ak ti tuky a sacharidy budu lietat do cervenych cisiel je to mensi problem ako ked neprijmes dost bielkovin
@purple_wolf Ja používam KT kvôli držaniu cukru v zelenom koliesku a jasné, že aj bielkovín. Tým pádom ja mám opačný problém ako ostatní - neklesnut s hmotnosťou. Preto ma zaujíma, čo jedia ostatní.
Mas to tazke sama s malym dietatom. Nie som odbornik ale schudla asom uz viac krat. A za mna bola super delena strava. Ale tiez som jedla mensie porcie. Stale chudnem. Ja chudnem cely zivot.mam vyskusane asi vsetko.

@melissa_19 napis zajtra co presne si za cely den zjedla, pozrieme sa na to