Hľadám si parťáčku do fitka v Žiline
Ahojte mamičky hľadám si parťačku do fitka zo Žiliny je fajn jedna druhú motivovať 😀
jáj škoda že nie NR, teiž hľadám parťáčku na nejaký šport, sama sa nejako neviem nakopnúť, tak nech sa ti to podarí
@zuzulienka7784 joj ďaleko si😶dúfam že nájdeš partacku a ak by aj nie určite to dáš aj sama 😉
@jananina ďakujeeeem verím že sa mi ozve nejaká zo Žiliny cvičila som aj sama ale niet nat to keď sa baby motivujú 🙂
Ahojte, ja si tiež hľadám parťáčku...začala som chodiť na workout, ale sú tam strašne namakané baby a na mňa to pôsobí príliš depresívne 🙂 Hľadám také poleno ako som ja....Ak má nejaká žena chuť dostať sa do formy a pritom byť sama sebou a so smiechom prosím ozvite sa mi! ďakujeeem
@terry1701 ahojky ja som medzitým otehotnela mám 3 mesačnú ale určite by som chcela chodiť znova 😊🙈
A kam si chodila? ja zatiaľ iba obkukávam v ZA...z ktorej časti žiliny si?? Popri malej by sa ti nedalo nejako večer? Ja som pracujúca a môžem iba po 17:00
@zuzulienka7784 Ahoj,ja som síce z Martina, ale kamoška na športové aktivity,turistiku,cyklovýlet, ale aj pokec pri kávičke by sa hodila..

Ahoj ja by som velmi rada chodila ale mozno az tak za rok kedze som v 25tt 🙂