Hunger stop glutoman
Ahojte mamky chcem sa opýtať či niektora uživala pri chudnutí hunger stop glutoman .Hadam som to dobre napísala alebo psylium .Chcem to vyskusat len ci to ma aj taky ucinok ako píšu ze potom nechuti tolko jesť .A či niekto vďaka tomu aj schudol ......
Psylliom nahradzujem pri varení a pečení časť múky, to zníži kalorickú hodnotu daného jedla. Je to pomôcka, ale neschudnem vďaka psylliu, schudnem znížením kalorického príjmu celkovo.
psyllium pomaha na zasytenie a je zbytocne ho uzivat pokial mas pestru stravu s dostatkom celozrnnych vyrobkov, ovocia a zeleniny....bez kalorickeho deficitu neschudnes, takze by som nevyhadzovala peniaze za zbytocnosti. ;)
Ďakujem za radu .Ono tak nejde ani tak o mňa ako o manžela .Skusim davať do jedla to psillium lebo aj o tom som čítala že je dobré .On má problém s tým kalorickým deficitom on to vydrží chvíľu a potom zase začne žrať .Stravu mame pestru ....deti velmi lubia ovocie aj zeleninu nevarím žiadne kaloricke jedlá .Len manžel všetkého zje strašne vela .Tak ja už neviem čo s ním a o výživovom poradcovi nechce ani počuť .Ja sa ho snažím aj brzdiť ale nemôžem stále nad ním stáť ze kolko toho doslova zožerie .No je to s ním tažké...tak som chcela ze s tymi tabletkami by nezjedol tolko

Skus kaloricky deficit