Išli by ste cvičiť, aj keď vás to nebaví?
Nemám u nás veľmi kamarátky a chcela by som, ale akosi nemám príležitosť sa s niekým skamarátiť..teraz sa bude u nás cvičiť.príležitosť sa s niekým spoznať spriatrleliť by tu bola.len mňa nebaví cvičenie.som aj chudá.nechcem zhodiť, skôr pribrať.väčšinou čo tam idú ženy tak chcú zhodiť, môžno niektoré trochu vypadnúť zo stereotypu.
Ja tak chodim do posilky
Ked si chuda, trosku svalovej hmoty a kondicky ti neuskodi. Tak isto ti neuskodi ak sa tam socializujes. Ale ked nechces, tak nechod. Je to iba a len na tebe
Ja chodim a tiez ma to nie vzdy bavi.
@ivik4 a preco chodis?kvoli postave?
Cvic s váhami, aby si mala peknú postavu
@viestta dkor nie.aj keď kamošly chcem.ale tadiaľ cesta nevedie.má to byť az 3x do týždňa a to je už dosť.jacsom.raz začsla cvičiť a hneď som zhodila
"Teraz sa u nás bude cvičiť" znamená nejaké skupinové cvičenie, kruhový tréning alebo niečo podobné? Ak by sa dalo, išla by som aspoň skúsiť, či ťa to nechytí a ak nie, nenútila by som sa do toho... každý pohyb je fajn pre zdravie a skúsiš niečo nové - teda ak to je pre teba niečo nové... mňa baví napríklad posilka a makať sama alebo vo dvojici (tiež som chudá, cvičím silovo), ale mám kamošky, ktoré toto vôbec neberie, no rady chodia na skupinovky napr. pilates, jumping, aerobik a podobne 🙂
@zmrzlinka2021 ja mám peknú 😆
Urcite chod, ked sa chces socializovat. Stretnes tam vela ludi,mozu vzniknut priatelstva. A nakoniec ta mozno chyti aj to cvicenie. Za vyskusanie nic nedas.
@vanilkovazmrzka ale asi pte niečo chodiš.nie pre kamošky
Kvoli kondicke, mozno trochu posilnit , postavu mam ale aj bez cvicenia velmi dobru. Vzdy sa dokopem
Ako vieš že ťa to nebude baviť keď si to neskúsila? Mňa úplne začala baviť joga a ani som to nečakala
Vsak nemusis chodit zakazym a nemusis cvicit do roztrhania tela
@lindous kruhový tréning.neťahá ma to tak neviem...
Chudá byť môžeš, ale hneď vidno ktorá je len chudá a ktorá aj niečo robí.
Zo začiatku som nerada cvičila teraz je to pre mňa oddych a dobrý pocit aj zdravie aj telo je silnejšie
@viestta aj tak som rozmýšľala, že pôjdem ale len občas.dufam, že to nebude na seba nadväzovať
@13uzivatelka11 cvičila som som kvôli spevneniu ale hneď som to vzdala.tekesnú som neznášala.čo som mala ako tak rada tak aerobic
@medda_beda spevniť by som možno potrebovsla.schudnúť nie
Úprimne? Mňa by to zabilo. 😂😂😂 Ani za svet, keby som mala dobrú postavu ako ty.
To radšej na kurz keramiky. 😂😂
Tak pri váhe chudnúť veľmi nebudeš
@koniarova taky tu nie je.ani v blizkom okoli nie
@koniarova ja len kvoli kamoskam
Ja som bola z telesnej tupelo a vyhybala som sa jej ako vedela, ani cez kozu som nepreskocila a po pár týždňoch cvičenia jogy sa mi skoro podarilo urobit stojku na hlave 😀
@13uzivatelka11 tak ti si dobrá 🙂
@13uzivatelka11 tak tosi dobrá.tam bol preklep..
Cvičiť môžeš aj pre zdravie. Na skupinovke sa obvykle utvoria aj vzťahy a kamarátstvo. Ja som napríklad nikdy nepotrebovala "parťáčku" na cvičenie. Lebo vždy sme sa tam skamarátili.
Sorry, zle som ťa pochopila, lebo si písala, že si chudá, a teda nemáš vybudované svalstvo
@michaela329 čo som čítala kto ide tak viacmenej kamarátky alebo sestry.ale nevravim ze tam by som sa s ikkym neskamaratila.ale viac mam proti ako za.tak uvidim.

Ospravedlňujem sa za preklepy