icon

Išli by ste cvičiť, aj keď vás to nebaví?

10. feb 2024

Nemám u nás veľmi kamarátky a chcela by som, ale akosi nemám príležitosť sa s niekým skamarátiť..teraz sa bude u nás cvičiť.príležitosť sa s niekým spoznať spriatrleliť by tu bola.len mňa nebaví cvičenie.som aj chudá.nechcem zhodiť, skôr pribrať.väčšinou čo tam idú ženy tak chcú zhodiť, môžno niektoré trochu vypadnúť zo stereotypu.

Strana
z2
autor
10. feb 2024

Ospravedlňujem sa za preklepy

ivik4
10. feb 2024

Ja tak chodim do posilky

viestta
10. feb 2024

Ked si chuda, trosku svalovej hmoty a kondicky ti neuskodi. Tak isto ti neuskodi ak sa tam socializujes. Ale ked nechces, tak nechod. Je to iba a len na tebe

vanilkovazmrzka
10. feb 2024

Ja chodim a tiez ma to nie vzdy bavi.

autor
10. feb 2024

@ivik4 a preco chodis?kvoli postave?

zmrzlinka2021
10. feb 2024

Cvic s váhami, aby si mala peknú postavu

autor
10. feb 2024

@viestta dkor nie.aj keď kamošly chcem.ale tadiaľ cesta nevedie.má to byť az 3x do týždňa a to je už dosť.jacsom.raz začsla cvičiť a hneď som zhodila

lindous
10. feb 2024

"Teraz sa u nás bude cvičiť" znamená nejaké skupinové cvičenie, kruhový tréning alebo niečo podobné? Ak by sa dalo, išla by som aspoň skúsiť, či ťa to nechytí a ak nie, nenútila by som sa do toho... každý pohyb je fajn pre zdravie a skúsiš niečo nové - teda ak to je pre teba niečo nové... mňa baví napríklad posilka a makať sama alebo vo dvojici (tiež som chudá, cvičím silovo), ale mám kamošky, ktoré toto vôbec neberie, no rady chodia na skupinovky napr. pilates, jumping, aerobik a podobne 🙂

autor
10. feb 2024

@zmrzlinka2021 ja mám peknú 😆

stanulienkat
10. feb 2024

Urcite chod, ked sa chces socializovat. Stretnes tam vela ludi,mozu vzniknut priatelstva. A nakoniec ta mozno chyti aj to cvicenie. Za vyskusanie nic nedas.

autor
10. feb 2024

@vanilkovazmrzka ale asi pte niečo chodiš.nie pre kamošky

ivik4
10. feb 2024

Kvoli kondicke, mozno trochu posilnit , postavu mam ale aj bez cvicenia velmi dobru. Vzdy sa dokopem

13uzivatelka11
10. feb 2024

Ako vieš že ťa to nebude baviť keď si to neskúsila? Mňa úplne začala baviť joga a ani som to nečakala

viestta
10. feb 2024

Vsak nemusis chodit zakazym a nemusis cvicit do roztrhania tela

autor
10. feb 2024

@lindous kruhový tréning.neťahá ma to tak neviem...

medda_beda
10. feb 2024

Chudá byť môžeš, ale hneď vidno ktorá je len chudá a ktorá aj niečo robí.

Zo začiatku som nerada cvičila teraz je to pre mňa oddych a dobrý pocit aj zdravie aj telo je silnejšie

autor
10. feb 2024

@viestta aj tak som rozmýšľala, že pôjdem ale len občas.dufam, že to nebude na seba nadväzovať

autor
10. feb 2024

@13uzivatelka11 cvičila som som kvôli spevneniu ale hneď som to vzdala.tekesnú som neznášala.čo som mala ako tak rada tak aerobic

autor
10. feb 2024

@medda_beda spevniť by som možno potrebovsla.schudnúť nie

koniarova
10. feb 2024

Úprimne? Mňa by to zabilo. 😂😂😂 Ani za svet, keby som mala dobrú postavu ako ty.

koniarova
10. feb 2024

To radšej na kurz keramiky. 😂😂

medda_beda
10. feb 2024

Tak pri váhe chudnúť veľmi nebudeš

autor
10. feb 2024

@koniarova taky tu nie je.ani v blizkom okoli nie

autor
10. feb 2024

@koniarova ja len kvoli kamoskam

13uzivatelka11
10. feb 2024

Ja som bola z telesnej tupelo a vyhybala som sa jej ako vedela, ani cez kozu som nepreskocila a po pár týždňoch cvičenia jogy sa mi skoro podarilo urobit stojku na hlave 😀

autor
10. feb 2024

@13uzivatelka11 tak ti si dobrá 🙂

autor
10. feb 2024

@13uzivatelka11 tak tosi dobrá.tam bol preklep..

michaela329
10. feb 2024

Cvičiť môžeš aj pre zdravie. Na skupinovke sa obvykle utvoria aj vzťahy a kamarátstvo. Ja som napríklad nikdy nepotrebovala "parťáčku" na cvičenie. Lebo vždy sme sa tam skamarátili.

zmrzlinka2021
10. feb 2024

Sorry, zle som ťa pochopila, lebo si písala, že si chudá, a teda nemáš vybudované svalstvo

autor
10. feb 2024

@michaela329 čo som čítala kto ide tak viacmenej kamarátky alebo sestry.ale nevravim ze tam by som sa s ikkym neskamaratila.ale viac mam proti ako za.tak uvidim.

Strana
z2