Javorový sirup a chudnutie
Dobrý deň.Žienky,ktorá ste skúsili tuto dietu?Viem,že je tu zopár príspevkov o tom,ale chcela by som ísť do toho,len by som bola rada,ak by som mala spoločníčku,ktorá by sa na to odhodlala.Poprípade niekoho,kto má s tým skúsenosť.Ďakujem,pekný deň..🙂
@motiilik uplne jednoducho, treba jest pravidelne, zdravo, aspon trochu obmedzit sacharidy, pravidelna sportova aktivita
rano: ovsena kasa
desiata ovocie
obed: maso so zemiakmi/ryzou + zelenina
olovrant: mliecne vyrobky (acidko, tvaroh, biely jogurt), oriesky, zelenina
vecera: vajicka, sunka, syry, zelenina
Tak ja som sa teda dala na ten javorový sirup...beriem to skor ako detox,nie ako dietu,tak uvidím..držte mi prosím palce...ďakujem..🙂
@1stanulka1 chudnutie s javorovym sirupom? Zeny, ze si tak dobrovolne nicite zdravie, vsetky tieto zarucene diety na schudnutie vam skor rozhadzu travenie, ako pomozu
@1stanulka1 ako to dopadlo? Tiez rozmyslam nad detoxom, boli aj nejake vedl.ucinky?

ja som vyskusala viac diet, vzdy s jojo efektom. potom som stretla cloveka, ktory mi zmenil zivot, a to doslova 🙂 nie len co sa tyka postavy, ale aj zdravia. kava, tablety, sirupy na chudnutie alebo nejaka, hocijaka dieta aj ked funguju, tak vzdy len nachvilu, nikdy nie bez jojo efektu. treba sa nastavit na zdravu vyzivu, detox, ocistu a to denne a celozivotne. ak mas zaujem o info ako na to a co ozaj pomaha, napis mi, rada posuniem info dalej 🙂