icon

Javorový sirup a chudnutie

1stanulka1
8. aug 2016

Dobrý deň.Žienky,ktorá ste skúsili tuto dietu?Viem,že je tu zopár príspevkov o tom,ale chcela by som ísť do toho,len by som bola rada,ak by som mala spoločníčku,ktorá by sa na to odhodlala.Poprípade niekoho,kto má s tým skúsenosť.Ďakujem,pekný deň..🙂

squishy
8. aug 2016

ja som vyskusala viac diet, vzdy s jojo efektom. potom som stretla cloveka, ktory mi zmenil zivot, a to doslova 🙂 nie len co sa tyka postavy, ale aj zdravia. kava, tablety, sirupy na chudnutie alebo nejaka, hocijaka dieta aj ked funguju, tak vzdy len nachvilu, nikdy nie bez jojo efektu. treba sa nastavit na zdravu vyzivu, detox, ocistu a to denne a celozivotne. ak mas zaujem o info ako na to a co ozaj pomaha, napis mi, rada posuniem info dalej 🙂

motiilik
8. aug 2016

@squishy ahoj... prosím info, ako sa dá dať nejaké to kilo dole bez jojo efektu... ďakujem

medovka14
8. aug 2016

@squishy svätá pravda 🙂 10 rokov rôznych diet a pokusov vždy s jojo efektom a moja váha bola +65kg ☹ musela som pochopiť a v hlave si uvedomiť, že bez pravidelnej stravy, zmenou životného štýlu a bez cvičenia to jednoducho nejde 🙂

liz_lemon
8. aug 2016

@motiilik uplne jednoducho, treba jest pravidelne, zdravo, aspon trochu obmedzit sacharidy, pravidelna sportova aktivita
rano: ovsena kasa
desiata ovocie
obed: maso so zemiakmi/ryzou + zelenina
olovrant: mliecne vyrobky (acidko, tvaroh, biely jogurt), oriesky, zelenina
vecera: vajicka, sunka, syry, zelenina

1stanulka1
autor
9. aug 2016

Tak ja som sa teda dala na ten javorový sirup...beriem to skor ako detox,nie ako dietu,tak uvidím..držte mi prosím palce...ďakujem..🙂

moni244
9. aug 2016

@1stanulka1 chudnutie s javorovym sirupom? Zeny, ze si tak dobrovolne nicite zdravie, vsetky tieto zarucene diety na schudnutie vam skor rozhadzu travenie, ako pomozu

evittam
9. aug 2016

@moni244 By si sa divila čoho sú schopní zúfalí a hlúpi ľudia - na čo všetko naletieť. Javorový sirup je v tomto prípade to najmenšie zlo. Ale na to musí prísť každý sám, že žiadna diéta nefunguje... 😉

liz_lemon
9. aug 2016

@moni244 vies, je najjednoduchsie pit nejaku hovadinu, ako sa normalne dlhodobo stravovat...a potom sa cuduju, ze nechudnu, tak si najdu dalsiu zazracnu dietu

menoruze
15. aug 2023

@1stanulka1 ako to dopadlo? Tiez rozmyslam nad detoxom, boli aj nejake vedl.ucinky?