icon

Je bezpečné užívať Clenbuterol počas dojčenia?

dorotka343
26. sep 2024
sisa_s
26. sep 2024

Neodporuca sa, su bezpecnejsie alternativy, konzultovat predpisujuceho lekara
https://www.e-lactancia.org/breastfeeding/clenb...

klip0
26. sep 2024

To ti povie tvoj ošetrujúci lekár. Snáď nie kvôli efektu pre ktorý je tento liek medzi dopingom

dorotka343
autor
27. sep 2024

@klip0 nebudem sa nato pytat lekara kedze to neni volno predajny liek. .... je to na chudnutie a dost ucinne len neviem ci to mozem brat hned po porode alebo az ked prestanem kojit

sisa_s
27. sep 2024

Urcite nie pocas dojcenia preboha... (rozumny clovek to nebude uzivat nikdy)

dorotka343
autor
27. sep 2024

@sisa_s je to efektivne a za kratku dobu .

sisa_s
27. sep 2024

@dorotka343 ked ti v 40tke zlyha srdce, bude ti to prd platne, ze si chuda

klip0
27. sep 2024

@dorotka343 bože môj... Keď chces nech je tvoje dieťa sirota tak páči sa. Ono to nieje na zozname zakázaných látok len tak. Vieš aké to má vedľajšie účinky ktoré má počas užívania KAZDY ? Napríklad nekontrolovaný trás rúk a celého tela (bábätko ti môže spadnúť), silné kŕče a to aj v miestach kde si ani nevedela že máš svaly, obrovský smäd, brutálne odbúravanie draslíka z krvy, zvýšený srdcový tep, zvýšená teplota tela a mnoho iného...
Po pôrode má telo čo robiť aj bez tohto
Nehovoriac o tom, že ak nemáš overeneho človeka dostaneš sa k nejakej miešanej sracke ktorá ti spraví ešte ďalšie problémy navyše. Plus sa to berie špecifickým dávkovanim a pri špecifickej strave aby to fungovalo (telo potrebuje určite množstvo sacharidov) a to keď si nastavis len tak od brucha tak opäť ďalšie negatíva.
A plus je to niečo čo používajú profi športovci (nelegálne a nezákonne keďže je to doping a keď im nato prídu tak skončili) a používajú to na buď konečne vysielanie pred súťažou v kulturistike alebo pred nejakým vazenim kde musia ísť na určitú hmotnosť. Po používaní tá váha ide hore aj keď sa na hlavu postavis.
Ale ak stále chces, tak smelo do toho. Odporúčam ale skôr zdravu a výživnú stravu kvôli sebe aj bábätku a pohyb

dorotka343
autor
27. sep 2024

@klip0 pred otehotnenim som cvicila stravovala sa a pocas tehotenstva som sa neprejedala stravovala sa normalne denne chodila na 2 ci 3 hodinove prechadzky atd a pribrala som 23 kg. Dajte teda radu ako to dat dole bez doplnkou bo to neni lahke

dorotka343
autor
27. sep 2024

@dorotka343 zo 47 na 70 vyska 160 cm som maly slon 🤣

martin926
5. okt 2024

@dorotka343 čo ti to šibe???? Na to ani nemysli!!!