Je cvičenie večer menej efektívne na chudnutie?
Znama mi tvrdi, ze chudnem len ak budem cvicit rano na lacno a hodinu po cviceni nejest. Ma pravdu?
Cvičím večer a hneď ako opustím telocvičňu tak papám lebo som hladná ako keby som týždeň nejedla 😀 chudnem aj tak , takže blbosť.
Nie nemá. Chudnúť budeš ak bude výdaj vyšší ako prijem
Ano, rano na lacno je to najefektivnejsie. Ale kazdy pohyb je lepsi ako ziadny.
Každé cvičenie má na metabolizmus pozitívny vplyv.
Chudne sa rovnako aj večer, ráno keby cvičím na lačno asi odpadnem, ale ak si taký typ môžeš skúsiť
známej hovorí niečo kalorický deficit?
Veru 10kil chcem dat dole do leta,je najvyssi cas sa vratit do 17r zivota,ked som mala peknych 50kil.Dufam,ze sa to podari.Cvicit,cvicit,cvicit a menej jest,resp.sa neprezierat ale nebyt ani hladna.
známa nevraví pravdu. Veľa žien, vrátane mňa cvičíme večer. Lebo napr je, vstávam o 4.20 a neviem si predstaviť, aby som vstávala o hodinu skôr len preto, aby som si ráno zacvičila. V posilke som 2-3x na 1,5 hod za týždeň. Večer. Ale ak máš prácu, že začínaš o 9.00, tak stihneš cvičiť aj ráno. Ja napr. keď idem do práce poobede, tak ráno vyvenčím psy( buď som si to odbehla, ale teraz len krokom, kvôli kolenu) a hneď mám hodinku kardia za sebou ( priem rýchlosť cca6,5km/hod - chôdza, alebo beh 35 min cca 10 km/hod). Na chudnutie je dôležitý kalorický deficit.
Pomoc. A určite tvrdí že ovocie po 12:00 už nie lebo sa z neho začne priberať a ze po 18:00 sa nemá jest, lebo jedlo ma 2x viac kcal, že áno?
Znama nema pravdu. Trepe hluposti.
Dakujem baby takze sa nemusim tyrat uz rannym vstavanim a cvicenim na lacno
a znama cvici? Je jedno kedy budes cvicit, najdi si cas kedy je to pre teba najpohodlnejsie. Dolezite je proste zvysit vydaj energie nad prijem a vytrvat. Prve vysledky uvidis mozno az po 2-3 mesiacoch ak budes svedomita. Ja som takto zacala cvicit po druhom porode a ani som sa neobmedzovala v strave velmi. Dalej sa napchavam cokoladou a chipsami :D ale nepijem vobec alkohol (z toho sa inac dost pribera). Ale zase hned som zacala s velmi intenzivnym cvicenim. Ak si das miesto cokolady nejaku proteinovu nahradu alebo zmaknes sladkosti uplne vylucit tak ti to pojde urcite rychlejsie.
pokojne sa najedz :D zdrave telo potrebuje aj tuky aj sacharidy. Nejedz len kratko pred cvicenim aby ti nebolo tazko na zaludku.
😂😂😂 to som ešte nepočula
je to jedno, ved tam nejde o to kedy cvicis 😀 ale za mna cvic vtedy kedy citis ze mas najviac energie. ja napriklad okolo 10tej ale kamoska chodi hned rano a bratranec chodi vecer pred zaverecnou 😀
nie, nemusíš. 🙂
Oplatí sa cvicit vždy😀
Určite nie, cvicit by sa malo tak 2h po jedle alebo pred ..
Ja cvičím zásadne iba večer, niekedy až okolo 21 hod. Skôr to skrátka nestíham...a pomaličky chudnem a vidím zmeny, takže určite je lepšie večerné cvičenie ako žiadne..podľa mňa to význam má.
Ja cvicim iba vecer. Ked nahodou aj cvicim doobeda, ide mi to ovela tahsie ako vecer. Kazdy clovek je iny, cvic ako je tebe dobre.

určite nie :D telo potrebuje jedlo aby správne fungovalo ak mu nedáš správnu výživu nebude požierať len tuk ale aj svaly