Je lepšie jesť trikrát alebo päťkrát denne?
Co si myslite ze je lepšie z hľadiska chudnutia jest tri alebo 5 krát... Viem ze ide hlavne o kalórie ale pre lepšie zvládanie, aké mate skúsenosti?
@vev82 to je síce pravda, že treba dodržať kaloricky deficit, ale nie je veľmi zdravé jesť 8x denne, veď trávenie si nemá kedy oddýchnuť. Ešte nestrávi jedno, už bude jesť ďalšie. Nehovorím o Tom, že pred spaním tiež nie je dobré zaťažiť žalúdok.
Ja som vždy jedla 2 x denne, odkedy cvičím s trenerom jem 5x denne, hlavne tie bielkoviny. Ale ak niekedy nestíham skrz tréning alebo väčší nákup, tak vynechám desiatu alebo olovrant, ale to sa nestáva často. Takže pri dodržiavaní jedálnička, ktorý mi dal tréner, pravidelnom cvičení 3 x do týždňa silové a 2 x do týždňa cardio, som za 7 týždňov schudla 10kg.
@1angelika pytala sa co je lepsie kvoli chudnutiu. Tak kazdy uz musi zvazit ci radsej zje normalne porcie 3x alebo zobe stale ako vrabec 5x denne. A ako som písala, ci si da 3 porcie alebo 5 menších, stale je podstatny LEN KALORICKY DEFICIT. Nic ine. Chudne sa ked je vydaj vacsi ako prijem.
@vev82 Každý sme iny, ja nesúhlasím s tým,že len od kalorického deficitu záleží, to je mýtus ..ide aj o to ako si nastaviš trávenie, čím dlhšie pauzy medzi jedlami tým lepšie spaľuje , môžeš chudnúť aj bez hladovania Ja keď som mala jedálnicek od poradcu som ani nevládala koľkokrát to zjesť a schudla som...ale tvoj názor ti samozrejme neberiem.
@1angelika Kazda bytost chudne LEN V KALORICKOM DEFICITE. Nastuduj si trosku nieco. A je totalna blbost s tými dlhsimi pauzami ze lepsie spaluje. Ked si schudla, musela si byt v deficite a je sumasuk ci si mala 3 tyzdne pauzu medzi jedlami alebo nie. Ty mi nemas co brat, aky nazor 😂🤦🏻♀️to su dokazane fakty 🤌

Aj mne vyhovuje jest menejkrat. Idealne 2x za den. Nieco ako brunch a potom vecera.