icon

Je môj kalorický príjem príliš vysoký?

Dnes o 15:58

Ahojte chcem sa poradit či mám začať jest toľkoto kcal. Nieje to moc? Možno to ešte znížiť na 1900? 1800? Strednú aktivitu som zadávala kvôli tomu že cvičím 5x do týždňa.

autor
Dnes o 15:58

@anonym_autor

anonym_6b0c08
Dnes o 16:26
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor prečo by to bolo moc? Klamala si si keď si to zadavala?
Treba dodržiavať a neskôr upraviť, všetko je iba odhad

autor
Dnes o 16:38
@anonym_6b0c08

@anonym_autor prečo by to bolo moc? Klamala si si keď si to zadavala?
Treba dodržiavať a neskôr upraviť, všetko je iba odhad

@anonym_6b0c08 neviem príde mi to dosť. Údaje sú pravdivé

simsalabim
Dnes o 16:46
@anonym_autor

@anonym_6b0c08 neviem príde mi to dosť. Údaje sú pravdivé

@anonym_autor ako budes chudnut, KT by ti budu prepocitavat aj pocet kcal. Pri stredne aktivnom rezime sa mi to nastavenie zda ok.

autor
Dnes o 16:55
@simsalabim

@anonym_autor ako budes chudnut, KT by ti budu prepocitavat aj pocet kcal. Pri stredne aktivnom rezime sa mi to nastavenie zda ok.

@simsalabim a nieje to moc? 2000 kcal sa mi zdá fakt dosť. Možno tak 1800 no neveim

belle_vie
Dnes o 17:02

Ako dlho si rátaš kalórie?
Pre dlhodobé udržanie mi to vôbec nie je málo. Ja mám podobný príjem nastavený na chudnutie a vážim menej ako tvoja cieľová hmotnosť a stále pri ňom chudnem.

autor
Dnes o 17:05
@belle_vie

Ako dlho si rátaš kalórie?
Pre dlhodobé udržanie mi to vôbec nie je málo. Ja mám podobný príjem nastavený na chudnutie a vážim menej ako tvoja cieľová hmotnosť a stále pri ňom chudnem.

@belle_vie ešte nerátam

angelikaaa123
Dnes o 17:06

Kľudne si to môžeš znížiť na 1800kcal, ale každopádne začneš chudnúť aj na 2000kcal, ale zo začiatku ti neuškodí keď budeš jesť menej, ak budeš hladná stále máš 200 kcal ktoré si môžeš pridať vo forme nejakého zdravého snacku. Ale tu rátam s tým, že nechudneš po pôrode, nekojíš a predtým si sa prejedala.

autor
Dnes o 17:22
@angelikaaa123

Kľudne si to môžeš znížiť na 1800kcal, ale každopádne začneš chudnúť aj na 2000kcal, ale zo začiatku ti neuškodí keď budeš jesť menej, ak budeš hladná stále máš 200 kcal ktoré si môžeš pridať vo forme nejakého zdravého snacku. Ale tu rátam s tým, že nechudneš po pôrode, nekojíš a predtým si sa prejedala.

@angelikaaa123 neprejedala som sa 🙂

anonym_9335b7
Dnes o 17:29

@anonym_autor Ja by som na zaciatku zacala tak ako ti vypocitali tabulky, ak by si po 2-3 tyzdnoch nevidela, ze chudnes, vtedy by som znizila o nejakych 100-200kcal prijem.

anonym_7ccad7
Dnes o 17:35
@anonym_autor

@angelikaaa123 neprejedala som sa 🙂

@anonym_autor a ako si nabrala 30 kg nadváhu?

autor
Dnes o 17:36
@anonym_7ccad7

@anonym_autor a ako si nabrala 30 kg nadváhu?

@anonym_7ccad7 kde mám 30 kg nadváhu🙂😆

anonym_7ccad7
Dnes o 17:39
@anonym_autor

@anonym_7ccad7 kde mám 30 kg nadváhu🙂😆

@anonym_autor
Máš 23 rokov, mala by si mať okolo 60-65 kg max úmerne k tvojej výške aj s rezervou.
Ty si myslíš, že máš nadváhu 19 kg? Prečo?

autor
Dnes o 17:40
@anonym_7ccad7

@anonym_autor
Máš 23 rokov, mala by si mať okolo 60-65 kg max úmerne k tvojej výške aj s rezervou.
Ty si myslíš, že máš nadváhu 19 kg? Prečo?

@anonym_7ccad7 fakt nemusím mať 60-65 kg. To podľa akých zastaralých tabuliek počitas. Osvalené ženy môže mať v klude pri 170cm aj 75 kg a vyzerať lepšie ako keby majú 60

anonym_7ccad7
Dnes o 17:45
@anonym_autor

@anonym_7ccad7 fakt nemusím mať 60-65 kg. To podľa akých zastaralých tabuliek počitas. Osvalené ženy môže mať v klude pri 170cm aj 75 kg a vyzerať lepšie ako keby majú 60

@anonym_autor ok, beriem. Teoreticky si podkuta viditeľne.
Tak si predpokladám super motivovaná získať tú osvalenu postavu. Držím palce!

hopsas
Dnes o 18:06

@anonym_autor je to orientačne..ja som sa riadila tabuľkou mesiac a neschudla som nič,potom som si znížila príjem l sro kalórií a išlo to super...uvidíš či ti to bude stačiť a či budeš hladná alebo nie

miselka257
Dnes o 19:37

ja sa riadim tabuľkou už vyše roka a pomohla mi, samozrejme som konzultovala s trénerkou nastavenie kcal, skús sa poradiť s niekym v odbore 😁 aj keď podľa mňa je nastavenie 2000kcal v poriadku 😀 skús si pre začiatok nahodiť koľko kcal prijímaš bežný deň, lebo ono nemusíš sa prejedať v pravom slova zmysle, aj ja som jedla hala bala a keď som si zapísala, jeden deň som zjedla veľa tuku, iný veľa sacharidov a kcal mi skákali viac ako koza na kofeíne 😂