Je moja hmotnosť 92 kg naozaj príliš vysoká?
Ženy taká otázka na vás... mám 92kg výšku asi 176cm a pripadá vám to dosť tučný? 😀 akú hmotnosť majú vaši muži? ako ja na tých 92kg ani nevyzeram lebo dosť ľudí mi to ani neverí keď poviem že toľko mám.. mám postavu typ široké ramená ruky silné nohy silné viac svalnaté ako tuk.. jedine brucho mám tak že viac tuku ale keď mám tričko veľkosti L tak ani nieje vidieť. Mám 26 rokov a asi 5 rokov takto bojujem rôzne diéty som vyskúšal za tie roky a bolo obdobie keď som mal 68kg a ľudia sa ma pýtali či som vážne chorý atď. vtedy som sa aj cítil zle viac som hladoval ako žil.. aj keď cvičím intenzívne vo fitku tak pod 90kg nemám akurát sa mi tvaruje postava. Nejem nič sladké vôbec ani malinovky atď strava na 80% dobrá..takže strava je si myslím veľmi dobrá. Mám sa zmieriť že mám toľko kg? proste aj keď cvičím nechudnem len tvarujem ale zároveň na tých 90kg nevyzeram keďže mi ľudia neveria.. bol by som rad keby ste tu dali foto vašich polovičiek keď majú podobnú hmotnosť/bez tváre samozrejme 😀
@anonym_autor a to prečo chces schudnúť
@anonym_autor a to prečo chces schudnúť
@minenkaa ty žiješ????toľko tém o sexe tu bolo a ty nič.. som sa začínala o teba báť
@anonym_autor môj má okolo 187cm a 95kg, no je to hora svalov
Urcite nemas tolko svalov, aby tvoje nezdrave BMI = 30 malo nejake ospravedlnenie. Reci o nemoznosti schudnut a vybornej strave su dalsia vyhovorka. Ty tu chces pocut, ze si vlastne ok. Nie si. Ako vyzeraju tvoje vysledky ? Cukor, cholesterol, triglyceridy, tlak ? Vyjdes na jeden zatah na aspon 10. poschodie, aby si nevyzeral ako pred infarktom ?
@anonym_autor neviem si predstaviť, ako to na tebe nemôže byť vidno. Mám 96kg - cvčí a 194cm muža a teda vyzerá na tú váhu. A je to pekný chlap, pri 110 (keď necvičil), to bolo už dosť vidno.
@anonym_cc45bd som si nevšimla ,prepac už teda budem viac sledovať a aspon niečo hodím všade
@minenkaa Ď.bola nuda bez teba 😉
píšeš že roky skúšaš diety, takže vôbec netušíš ako to celé funguje. A "asi na 80% dobrá strava" je čo? Dúfam že jedavas "proteínové" jogurty, ktoré majú skoro viacej cukru ako bielkovín?
Moj muz 38r, 189cm, 90kg a je akurat, ziadny kulturista ale ani macek, normalne svalnaty chlap. Pochybujem ze nemas nadvahu pri Tvojej vyske.
@anonym_autor a prečo sem nedáš fotku ty?
Najprv sa odfoť ty keď už chceš pokukovať po ostatných.
Je to vela. Tolko ma moj manzel a ma vysku 190cm a to by sa mu hodilo este tak 5kg schudnut.
Prepac, ale uz len z cisel si tucny..
Môj muž má pri tvojej výške 85 kg a chce zhodiť, najmä z brucha. Jeho baví bicykel,takže sa spolieha,že sa dá do formy teraz na jar.
Kedysi sa brala idealna vaha u muza vyska 176-100 = 76 kg. Podla toho vzorca mas 16 kg nadvahu. Aj ked mas svaly, plecia a kludne tazke kosti, kludne tam pridaj plus 10% (plus 7,6kg) nejakych 82-84 kg by bolo primeranejsich. Ved sa pozri do zrkadla, ci si atleticky, alebo mas vycnievajuce brucho.
@anonym_autor za mňa dobrá hmotnosť na chlapa, mne sa nepáčia tintítka
@anonym_autor za mňa dobrá hmotnosť na chlapa, mne sa nepáčia tintítka
@anonym_4af9da No ale inak vyzera tych 92 kg na 176 cm a inak na 186 cm.
videla som muža podobnej výšky-179,a mal väčšiu hmotnosť.Ale u neho to všetko boli svaly.
@anonym_4af9da No ale inak vyzera tych 92 kg na 176 cm a inak na 186 cm.
@anonym_16b070 tak ked cvičí, za mňa to vyzerá dobre, viac uz by nebolo dobre, ale táto váha v pohode, max. by som povedala schudnúť môže tak pod 90 ak chce.
videla som muža podobnej výšky-179,a mal väčšiu hmotnosť.Ale u neho to všetko boli svaly.
@rozculena chlap ktory by mal 176cm a 92kg s poriadnymi svalmi by nepisal na MK ci je tucny 😂😂
autor, daj fotku v slipoch, zakry tvar a hned obodujeme. 🙂
Nie je kilo ako kilo a velmi zalezi aku mas postavu. Moj chlap ma 186 cm a 69 kg, ale oni su vsetci chlapi v rodine takyto.
Moj muz ma 178cm a 76kg, ale je to doslova postava akoby uzka. Ale aj keby mal o 10kg viac, stale by som ho nepovazovala za tucneho, takze si myslim ze 92kg nie je tragedia.
@anonym_autor moj muz ma presne taku istu vahu aj vysku . Ma 43 rokov . Ruky trochu ochabli , a jr uz visc mimo kondicku . Ked sa trochu drzal a mal cas aj viac sportovat ,tak pri vahe 83 vyzeral super. Ziadne kocky na bruchu ,ale presne taka drevorubacska postava. Tetaz vidiet viac to brusko ,ale nohy ma napr svalnate pevne . On si vsak sam povie ,ze tych 5-10 kg by zhodit isto mohol . Ale neberiem ho ako tucneho a tricka tiez nosi L kove velkosti
Moj muz mal 174 a 92kg. Nohy, ruky pohoda ale stred tela mal tucny, velke brucho, prsi, boky a chrbat zaliate tukom …. Ma 46r, tiez si myslel ze ma dobru stravu a ked som mu zacala pocitat kalorie tak sa zhrozil. Zmenil stravu, zmensil porcie, pridal pohyb a momentalne je na 86kg, cize su to vyhovorky a este v tak mladom veku by si vobec nemal mat problem ci uz z vahou alebo chudnutim
moj ma tolko cm ako ty a vazi kedy ako od 70 do 74 kg
@anonym_autor ziadat od ludi fotku a popri tom nedat svoju 🤔.... chces hodnotit tvoju postavu iba z "popisu som tučný?" a neukazes vlastnu fotku? 🤔...
To je ako keby sem ja napišem, aký účes my pristane. 👍
mm 180/94.
úplne v pohode chlap. Ja som spoko.
Nič strašné, ak sa cítiš dobre. Ak chceš, pár kíl schudnúť môžeš a neublíži ti to, ale obéznym by som ťa nenazvala. Ako ja hovorím u muža radšej 5 kíl nadváha ako 10 podváha.

Môj muž má dosť podobné miery. Nepovedala by som, že je tučný. On má naštastie veľmi takú drevorubačskú postavu, svalnaté ruky, takže ak nevidíš jeho brucho, tak vyzerá že je iba svalnatý😆 aj môj manžel má tiež celkom problém schudnúť. Musel by sa naozaj veľmi obmedzovať a veľmi veľa cvičiť. Škoda pre neho, že varím dobre a vždy sa nechá zlákať😆a na cvičenie nemá kvôli práci toľko času koľko by chcel. Ja sa hýbem o čosi viac ako on, dám si aj čipsy aj čokoládu a som stále chudá. Niekto je taký typ, že to ide ťažšie dolu.