Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Isla som do obchodu a drahy mi hovori ze mu mam kupit pivo, pri otazke ake mi hovori: to moje najoblubenejsie s cerveno-bielym napisom. Tak som mu kupila 😅 hadam som sa trafila.

    Baby pouzivali ste toto pri kiahniach, pomohlo?

    Dnes som sa uz 3x pytala mojho muza co budeme zajtra varit. 3x som dostala odpoved ahhhhhhh. Talze ak mate neaky fakt dobry a overeny recept na Ahhhhh sem a nim. Zajtra maju dojst aj moji rodicia, tak by bolo fajn keby to bolo fakt super a este aj bolo toho vela.

    Oni su mojim vsetkym, vdaka nim ma kazdy den zmysel, oni ma dokazu kazdy den rozosmiat a vdaka nim kazdy vecer odpadavam uplne vystavena do postele 😀 Su to nase zlaticka 👍

    Muzi mojho zivota

    Dnes krasne 3 mesiaciky

    Daddy's home

    Rozpravka podla Viktorka:
    Rodona jezkov:
    Maminka Filipka, tatino Filip mali 3 babatka: Miska, Viktorka a Alexa. Miska a Viktorko narastli ako prvy a zobrali sa
    Alex vyrastol ako posledny a zobral si maminku a tatinko si nasiel novu maminku.
    No a nesmejte sa na svojich detoch 🙂

    Dnes som konecne pochopila co to znamena cestovat s dvoma detmi. Mensi reval jak o zivof, ked sme ho po 3. zastani konecne utisili a on zaspal, tak starsi sa pogrcal, najhorsie je som mu dala sacok v ktorom mal svojho noveho pavuka co mu kupila starka. Stastlivo sme ale dorazili domov, akurat nechapem ako sa organizuju rodiny s 3 a viac detmi.

    Moj sen je vidiet do detskej hlavy, vidiet tu uzasnu detsku fantaziu. Viem, ze nam casto vedia vyjadrit max 15% z toho co sa im tam odohrava a to co nam povedia je vacsinou velmi zaujimave, vtipne a nepochopitelne pre nas "dospelakov".