Je možné prijať toľko kalórií denne?
Je možné ,že by som mohla prijať toľko kalórií??

Ako ich máš nastavené? Akú máš váhu, výšku? Ak si si tam nastavila režim, už nenahadzuj aktivity, tie sú tam nadhodnotené, spálila si naozaj skoro 900 kcal? To je dosť veľa a chce to naozaj intenzívnu aktivitu...
@anonym_autor aktivity treba vypnut, uz su zohladnene v dennom rezime.
No mala som tam vyrátané nejakých 1600kcal,ale ako som nahodila paušálny výdaj a pridala som do appky hodinky,tak mi skočilo toto
@anonym_autor aktivity treba vypnut, uz su zohladnene v dennom rezime.
@simsalabim som nováčik .ako to vypnem?🤦
@anonym_60c4cd aktivitu som si nahodila chôdzu 30 minút
@anonym_60c4cd aktivitu som si nahodila chôdzu 30 minút
@anonym_autor no tak keď chceš nahadzovať aktivitu ručne (hodinkami) tak si nemôžeš zároveň tú istú aktivitu zarátať v paušálnom výdaji
@simsalabim som nováčik .ako to vypnem?🤦
@anonym_autor tu je pripnuty navod https://www.modrykonik.sk/group/6855/
Už som vypla ten paušálny,ja som myslela ,že to je to či človek bežne spáli počas dňa 🤦
Vypni hodinky. 30 min chodza je tak -100kcal a hodinky ukazuju denny vydaj -900 kcal. Bullshit. Kolko asi spalis kalorii, ked 1,5 hodiny behy je minus 300kcal a mavanie rukou pocas dna s hodinkami -900kcal vraj znamena, ze si v ten den (a ukazu ti to asi kazdy den podobne cislo) odbehla/presla rychlo chodzou v horskom terene 4,5 hodiny a 30km. Na druhej strane zjest iba 900 kcal, to su tak 4 jogurty. To je velmi malo.
Na pocitanie kcal pri behu/ture pouzivam dva mobily, Huawei a Xiaomi. A zoberiem nizsie cislo. Plus su aplikacie, co zaznamenaju a ukazu na mape cas a pocet prejdenych km. Potom sa da overit prepoctom, prejdena vzdialenost deleno cas je rychlost (10km za 1,25hod = ...). A v kalorickych sa da najst. kolko kcal je zhruba hodinova chodza pri 6km/h, 8 km/h atd.
Vypni hodinky. 30 min chodza je tak -100kcal a hodinky ukazuju denny vydaj -900 kcal. Bullshit. Kolko asi spalis kalorii, ked 1,5 hodiny behy je minus 300kcal a mavanie rukou pocas dna s hodinkami -900kcal vraj znamena, ze si v ten den (a ukazu ti to asi kazdy den podobne cislo) odbehla/presla rychlo chodzou v horskom terene 4,5 hodiny a 30km. Na druhej strane zjest iba 900 kcal, to su tak 4 jogurty. To je velmi malo.
@jimbean mala som zapnutý aj paušálny výdaj aaj som si tam nahodila chôdzu,preto mi to toľko ukázalo.ale veď aj záleží koľko človek váži a akou rýchlosťou ide .ja keď vážim 103kg,idem rýchlosťou 6-7km za hodinu tak je to viac ako 100kcal,nie?
Na pocitanie kcal pri behu/ture pouzivam dva mobily, Huawei a Xiaomi. A zoberiem nizsie cislo. Plus su aplikacie, co zaznamenaju a ukazu na mape cas a pocet prejdenych km. Potom sa da overit prepoctom, prejdena vzdialenost deleno cas je rychlost (10km za 1,25hod = ...). A v kalorickych sa da najst. kolko kcal je zhruba hodinova chodza pri 6km/h, 8 km/h atd.
@jimbean určiť by sa mi nechcelo nosiť 2 telefóny so sebou.a keď som teraz cez zimu na stacionarom biku alebo bežeckom páse,tak asi nejaká aplikácia s mapou mi je zbytočná
@anonym_autor veď hod celý printscreen aj s jedlami a nastavenim, nielen jeden graf
@jimbean mala som zapnutý aj paušálny výdaj aaj som si tam nahodila chôdzu,preto mi to toľko ukázalo.ale veď aj záleží koľko človek váži a akou rýchlosťou ide .ja keď vážim 103kg,idem rýchlosťou 6-7km za hodinu tak je to viac ako 100kcal,nie?
@anonym_autor samozrejme, ze cim motor sa snazi rozhybat, cim tazsie auto, tym vacsia spotreba. 🙂 Ale tie rozdiely nelietaju v brutalnych cifrach. Napr. rozdiel v beznom metabolizme, je menej ako 100 kcal na kazdych 10kg vahy. 80kg clovek s kancelarskou pracou ma bezny metabolizmu 1880 kcal, 90 kg 1960. Ak ma narocnu fyzicku pracu, pridava sa 10-20% metabolizmu navyse. Cize 50kg vaziaci clovek podla tohto odhadom 90-4x10x80kcal = 1950 - 320 = 1630 kcal. A 150 kg 1950 plus 6x80 = cca 2600 kcal. To ze sa vyjedol tam, kde je, znamena, ze jedol porcie daleko vacsie ako neutralnych dennych 2600 kcal.
@anonym_autor veď hod celý printscreen aj s jedlami a nastavenim, nielen jeden graf
@anonym_autor tie aktivity si vypni, lebo ti to odratava z toho, co mizes zjest. Ale ak mas nastaveny rezim - napr lahko aktivny, to je v dennom ptijme uz zohladnene. Tu si pizri, ako to nastavit https://www.modrykonik.sk/group/6855/
@anonym_autor tie aktivity si vypni, lebo ti to odratava z toho, co mizes zjest. Ale ak mas nastaveny rezim - napr lahko aktivny, to je v dennom ptijme uz zohladnene. Tu si pizri, ako to nastavit https://www.modrykonik.sk/group/6855/
@simsalabim ale veď tie aktivity sú ten paušálny výdaj,či nie?
@simsalabim ale veď tie aktivity sú ten paušálny výdaj,či nie?
@anonym_autor no v každom prípade som to dnes už nenahodila a včerajšok mi vypnúť nejde
V nastaveniach si daj pausalny výdaj, zrus synchronizáciu s hodinkami, ďalšiu aktivitu nenahadzuj. rovnako vypni navyšovanie DDD, podľa týchto posledných foto si prijala viac ako tých cca 900 kcal
To bravčové mäso z databázy si odvážila alebo dala len hodnotu porcia? Treba vážiť všetko presne, v surovom stave. Podľa možnosti nepoužívat miery, ako porcia, kus, lyžica atď pretože sú to vnepresne hodnoty,
V nastaveniach si daj pausalny výdaj, zrus synchronizáciu s hodinkami, ďalšiu aktivitu nenahadzuj. rovnako vypni navyšovanie DDD, podľa týchto posledných foto si prijala viac ako tých cca 900 kcal
To bravčové mäso z databázy si odvážila alebo dala len hodnotu porcia? Treba vážiť všetko presne, v surovom stave. Podľa možnosti nepoužívat miery, ako porcia, kus, lyžica atď pretože sú to vnepresne hodnoty,
@sense viac ako 900 preto, že som ešte večerala,prvá foto je bez večere
Žiadni ďalší aktivitu som nenahodila,iba ten paušálny
Čo je navysovanieDDD?
Čo je navysovanieDDD?
@anonym_autor je to v nastaveniach a na desiatu proteín si mala s vodou alebo mliekom?
Čo je navysovanieDDD?
@sense všetko vážim,mäso nebolo v surovom stave,lebo keď sme robili 3kg mäsa ,tak neviem čo by som tam zapísala.
@anonym_autor je to v nastaveniach a na desiatu proteín si mala s vodou alebo mliekom?
@sense áno,proteín s vodou
@anonym_autor fakt si pri 103kg dala pol hodinu chodze 6-7km za hodinu? lebo to uz je fakt dost svieza rychla chodza :o. Ja vacsinou mavam do 6 resp.nieco malo cez 6 a to som mala pocit ze rychlo chodim