icon

Je možné schudnúť 10 kilogramov do leta?

Včera o 14:16

Kočky asi od decembra do teraz som dal dole + -12kg a velmi ma to motivuje čisto len stravu som upravila jem o polovicu menej ani niesom hladná ale ani nemám chuť už veľa jesť sama som prekvapená že napr.nedojem ani porciu ktorú si dám je to v poriadku?😀 aj som sladke vody sirupy sladkosti dala preč a super celkom sa cítim. Je možné do leta ešte dať dole 10kg? keď pridám pohyb tak určite?

januska12323
Včera o 14:23

Jasné a keby aj nie stále budeš vyzerať lepšie ako minulé leto 👍

deti95060810
Včera o 14:29

možno dáš, len problém bude udržať si to.

isis234
Včera o 14:57

Dáš to...👍 Tak to má byť, nedojesť porciu...Zmenila si stravu, fajn že i bez sirupov, sladkostí... Pokračuj.🍀👏

anonym_66e2a3
Včera o 15:01

Koľko vážiš?10 kg nieje problém schudnúť do leta,pokiaľ ideš z vyššej váhy.

maca1984
Včera o 15:06

Z vyššej váhy sa ľahšie chudne. Takže áno, dá sa to.

domkakvet
Včera o 15:09

@anonym_autor ano mozes do leta este tolko schudnut.

klarissa25
Včera o 15:31

Ja som tak minuly rok schudla. A stale si to drzim… z vahy 75kg

barka1
Včera o 15:58

Podla toho, kolko tuku ti este zostava. Ak mas 100kg, dalších desat nie je problém. Ak mas 65,uz to problém byť može.

slavomira236
Včera o 16:11

Ono z vyssej vahu to ide pri nizsej je to tazsie. Ja som teraz dala dolu 3kg za 2 mesiace z 58,5 na 55,5 a dalej sa to nehybe nic.plus este vek ...stravu som neupravovala sladke nejem sladke vody nepijem len stepper kazdy den . Teraz som bola chora 2 tyzdne dutiny zapal ucha tak nic uz musim znova zacat

anonym_543a54
Včera o 17:05

No ak si dala -12kg, telo si vacsinou chce zvyknut na novu vahu a ist dole postupne pocas dlhsieho obdobia. A nema rado skoky o 20kg za rok. Riskujes problemy so zdravim, ako aj jojo efekt. Za mna mozes skusit, ale hlavny ciel by mal byt si udrzat tych -12 kg pocas nasledujuceho pol roka. A potom pokracovat v chudnuti. Ved mozno sa aj sama presvedcis, ze sa pokles zastavi a proste to nepojde dalej. Neda sa priberat 5-10 rokov a chciet schudnut za rok. Chudnutie tempom 10kg rocne je tak akurat zdrave chudnutie.

anonym_72ab53
Včera o 18:01

@anonym_autor Za takú krátku dobu? Super to je veľký úspech. Ja jem veľmi málo a kilá nejdú absolútne. To už iba jediné mi vychádza, že ešte kávu musím prestať sladiť co je láska..To je úplne nespravodlivé ..

anonym_89444c
Včera o 18:06
@anonym_72ab53

@anonym_autor Za takú krátku dobu? Super to je veľký úspech. Ja jem veľmi málo a kilá nejdú absolútne. To už iba jediné mi vychádza, že ešte kávu musím prestať sladiť co je láska..To je úplne nespravodlivé ..

@anonym_72ab53 asi jes príliš malo
@anonym_autor keď prídas pohyb tak ano

anonym_72ab53
Včera o 18:31
@anonym_89444c

@anonym_72ab53 asi jes príliš malo
@anonym_autor keď prídas pohyb tak ano

@anonym_89444c hmmm...menopauza a som zaseknuta pekných pár rokov. Držím palce nech sa ti podari tvoj cieľ.💪

diaszoky
Včera o 18:45

@anonym_autor jasne ja som schudla 8kg za 2mes
S konjac tea

euka210
Včera o 19:00

@anonym_autor svagrina dala 10kg dole za 3 mes a nehladovala pritom, len mala urobeny jedalnicek plus cvicenie.

ivicatolic
Včera o 19:33

@anonym_autor a z akej váhy? .... výborne 👍

subartic
Včera o 23:46

25 kg v perinenopauze som dala dole kombináciou prerušovaného pôstu a behu . A držím si to , teraz vážim rovných 50 kg.

autor
Dnes o 06:34
@anonym_72ab53

@anonym_72ab53 Dáš to aj ja som kávu pila s mliekom a cukrom ale od decembra čistá káva aj 4 šálky denne 😀 po týždni som prišla na chuť a super. Minule som skúsila osladiť a fuj vyliala som 🤣

alexa1289
Dnes o 09:31

@anonym_autor ja som schudla 20 kg za 4 mesiace. Fastingom a 5x do týždňa som cvičila. Veľa kardia som mala.

anonym_3e89ab
Dnes o 10:46
@klarissa25

Ja som tak minuly rok schudla. A stale si to drzim… z vahy 75kg

@klarissa25 aku mas vysku?

annel19
Dnes o 10:47

Ja som dala dole 5 kg za mesiac, zlcnikovou diétou. Ale naberám nazad, lebo ani 50 kg pri 170 CM nie je výhra. V tvári som strhana

1lusy1
Dnes o 15:12
@annel19

Ja som dala dole 5 kg za mesiac, zlcnikovou diétou. Ale naberám nazad, lebo ani 50 kg pri 170 CM nie je výhra. V tvári som strhana

@annel19 prosím ťa, ako vyzerá zlčníková diéta?

anonym_72ab53
Dnes o 19:59
@anonym_autor

@anonym_72ab53 Dáš to aj ja som kávu pila s mliekom a cukrom ale od decembra čistá káva aj 4 šálky denne 😀 po týždni som prišla na chuť a super. Minule som skúsila osladiť a fuj vyliala som 🤣

@anonym_autor Fiiha neverím 😀 Ja som skúšala asi všetky overené "zaručené" rady o chudnuti a na mňa to akosi nefunguje vôbec. Žiaľ ani tá káva 😜 Vydržala siom chvíľu všetko a na koniec sa vrátila k starým zvykom.
Podarilo sa mi schudnúť 17kil ale po čase mi tak začalo chutiť "normálne jesť a pribrala som.