Je možné schudnúť po dovolenke za tri týždne?
Ahojte, práve som sa vrátila z 3 týždňovej dovolenkovej plavby. Takmer nulový pohyb, super all inclusive strava, drinky, alkohol, no samozrejme som sa vrátila guľatejšia. Bežne vážim okolo 50kg (plus mínus, ak mám rušnejšie obdobie, tak je to 48, opačne zas 53, čo bol môj doterajší strop). Čakaja som, že to tentokrát bude trochu viac, no po tom, čo mi váha prehupla 60 som ostala zhrozená. Stalo sa vám niekedy niečo podobné? Za aký čas sa ideálne viem dostať späť? O necelé 3 týždne ma čaká svadba najlepšej kamošky, no do šiat sa teraz absolútne nezmestím. Myslíte, že je reálne to za ten čas zhodiť, alebo sa mám pozerať po niečom novom?
@anonym_autor All inclusive, Slováci v zahraničí👏🏽
A nie si tehotna?
Za tri týždne reálne schudneš kilo, kilo a pol max, takže nie neschudnes toľko ani keby neješ
@anonym_autor to naozaj vyzeras ako tehotna a tolko pribrat za taky cas sa mi nezda.
@anonym_autor to je vôbec možné, pribrať za 3t 10kg? To si nič nerobila, len sa prepchavala do bezvedomia?
A podľa mňa nie, žiaľ za 3t toto neschudnes ani len náhodou.
Vylúčila si tehotenstvo?
Za tri týždne pribrať cca 10kg ved to by si musela jesť od ráno do večera .
Tehotná nie som. Tiež mi to príde nereálne, čakala som, že budem mať tak 55, zo 60tky som taktiež zhrozená.
10 kíl za tri týždne? Si robíš srandu? To by si musela doslovne žrať čo vidíš.
Tehotná nie si?
Btw, nebude to tých celých 10kg, zrejme som mala pred dovelnkou nejakých 53, možno aj 54. Takže reálne to je asi +6-7kg za 3 týždne
Možno máš aj narušené trávenie a zavodnené telo. Začni s ľahkou pravidelnou stravou, kvalitným pitným režimom, pridaj probiotiká a pohyb. Ak si tak zázračne expresne nabrala, tak máš šancu, že to aj tak zázračne odíde, kým sa to na tebe ešte "nezabývalo."
@anonym_autor a na akej plavbe si bola? Kde?
Ono toľko pribrať voooobec nevidim problém. Najmä sk človek rad je, a môže jest. Aspoň máš dôvod kúpiť si nové saty.
Mne toto s bruchom robí alkohol...som ako balón a zavodnena...
Daj si tie 3 týždne ľahkú stravu a vodu a brucho splasne
@anonym_autor a na akej plavbe si bola? Kde?
Ono toľko pribrať voooobec nevidim problém. Najmä sk človek rad je, a môže jest. Aspoň máš dôvod kúpiť si nové saty.
@zeldia plavili sme sa z dubaja do singapuru, 22 dní s niekoľkými krátkymi zastavkami cestou.
No, bolo to ťažké odolávať. Prvých pár dní som sa snažila, ale postupne som to prestala riešiť.
No určite si nepribrala tolko. Bude to voda.
tak cast z toho bude urcite voda.. alkohol a cukor plus sol viaze vodu, cast z toho mozno faza cyklu, cast nafuknutie z letu.. ale ajtak nechapem ako moze clovek toto dopustit na svojom tele. Ja neviem, na dovolenku sa predsa nechodi zrat a chlastat.
tak cast z toho bude urcite voda.. alkohol a cukor plus sol viaze vodu, cast z toho mozno faza cyklu, cast nafuknutie z letu.. ale ajtak nechapem ako moze clovek toto dopustit na svojom tele. Ja neviem, na dovolenku sa predsa nechodi zrat a chlastat.
@sisska96
@anonym_454eea
A ako zatocit s tou vodou?
@sisska96
@anonym_454eea
A ako zatocit s tou vodou?
@mk1111111111 tak prirodne diuretika, jest zeleninu a kvalitne bielkoviny, mozno daky vyzivovy doplnok, nejest cukor, nepit alkohol, sojove omacky, nesolit.. biele chude maso, tvaroh, ryby..
To rozloženie tuku na bruchu je dosť divné. Prvé čo mi napadlo, že tehotenstvo. Ale inak spomína sa aj alkohol počas plavby - s pečeňou problém nie je? Či to nie je ascites náhodou
@anonym_autor prepana,fakt to vyzera ako tehotenske. Ved ja hadam ani s 80kilami nemám takr brucho..
moze byt, ze si prijimala vela lepku, ked teraz si das delenu stravu a nebudes pit drinky a sladene pitir za tri tyzdne vies splasnut, odvodnis sa prirodzene
Mňa skôr zaujíma koľko taká dovolenka stojí
Toto nie je tuk. Brucho ti splasne, no drz sa stravy, probiotika a začni cvičiť. 8kg za tri týždne si pribrať podľa mňa nemohla, 3-4kg áno, ale ostatne je voda. Ak si pila alkohol, jedla mastné, slané, toto vsekto je výsledok.
Na lodi je fitko aj bezecka draha.
Alkohol je svina, telo primarne travi alkohol az potom jedlo.
Ved nahod dietu a uvidis ako to pojde.
Aj na chrbte uz mas tuk, toto nieje iba voda.
To rozloženie tuku na bruchu je dosť divné. Prvé čo mi napadlo, že tehotenstvo. Ale inak spomína sa aj alkohol počas plavby - s pečeňou problém nie je? Či to nie je ascites náhodou
@anonym_742b8a no dúfam, že žiadny problém s pečeňou nemám. Nemôže to byť len obyčajné pribratie? Naozaj to brucho vyzerá až tak veľké?
@anonym_autor no mne nepríde reálne ani možné pribrať za 3tyzdne 10 kg. To by si čo musela zjesť 60kil jedla? Pri naberani sa zvykne priberať 0,5 kg týždenne. Si si istá že si pred dovolenkou vazila 50kg? A nechcem sa ťa dotknúť ale nevyzeras pribrata ale tehotná alebo strašne nafucana. Zašla by som k doktorovi či si zdravotne ok. Nesedí mi to celé
@anonym_autor no mne nepríde reálne ani možné pribrať za 3tyzdne 10 kg. To by si čo musela zjesť 60kil jedla? Pri naberani sa zvykne priberať 0,5 kg týždenne. Si si istá že si pred dovolenkou vazila 50kg? A nechcem sa ťa dotknúť ale nevyzeras pribrata ale tehotná alebo strašne nafucana. Zašla by som k doktorovi či si zdravotne ok. Nesedí mi to celé
@anonym_0a7b6d 50 je taký priemer, ale zrejme som mala nejakých 53-54, čiže som asi pribrala nejakých 6kg, nie 10. Čo možno za 22 dní prejedania sa nie je nereálne nie? Tehotná snáď nie som. Začínam mať ale obavu po tom, čo to mnohé spomínate.
Mňa skôr zaujíma koľko taká dovolenka stojí
@jogy1984 plavba vyjde na 3000, ak nie si náročná a nepotrebuješ izbu s dobrým výhľadom