icon

Je možné schudnúť pri užívaní antidepresív Alventa?

Včera o 19:14

Dá sa schudnúť pri úplne slabých antidepresívach? Doktorka povedala, že určite z nich nepriberiem a už mám 6 kg hore( užívam jednu tabletu Alventy)

euka210
Včera o 19:19

@anonym_autor za aky cas? Ja som brala roky Alventu 75x2denne a roky vaha ok a az posledny rok som pribrala 10kg🤦‍♀️

anonym_df88fa
Včera o 19:24

Musíš pri nich zmeniť životosprávu. Znížiť porcie, vynechať sladkosti a cukry, pridať vlákninu, zeleninu a určite cvičiť. Dá sa pri AD schudnúť, ja som dala 22kg, ale chce to veľa práce.

anonym_409ff8
Včera o 19:29

@anonym_autor ja som na Alvente pribrala 20 kíl.. chute som mala neskutočné. Nezávidím

anonym_9a6745
Včera o 19:30

To je tak, z tých oblbovákov budeš jak gula

autor
Včera o 19:39

Keby sa to dalo ľahko vysadiť, nechcem byť tučná

anonym_3c6607
Včera o 19:40
@anonym_9a6745

To je tak, z tých oblbovákov budeš jak gula

@anonym_9a6745 ak o tom nic nevies, radsej nepis

anonym_3c6607
Včera o 19:40
@anonym_autor

Keby sa to dalo ľahko vysadiť, nechcem byť tučná

@anonym_autor nebudes tucna ak sa nebudes prejedat, je to jednoduche

autor
Včera o 19:41
@euka210

@anonym_autor za aky cas? Ja som brala roky Alventu 75x2denne a roky vaha ok a az posledny rok som pribrala 10kg🤦‍♀️

@euka2 bolo to z antidepresív

autor
Včera o 19:42

Za dva mesiace 6 kg hore, doktorka tvrdí, že antidepresíva s tým nič nemajú

autor
Včera o 19:57

Ja sa tu pýtam hlavne ľudí, čo majú osobnú skúsenosť - také jednoduché rady, že nejedz a nebudeš tučná pri antidepresívach nepomôžu - jem veľmi málo, ale váha ide hore

euka210
Včera o 20:01
@anonym_autor

@euka2 bolo to z antidepresív

@anonym_autor opravujem sa, 10kg za asi 2r. Min.rok som chcela schudnut 5kg a miesto toho som pribrala 5kg. AD a ine psychiatricke lieky beriem cca 10r a vahu som drzala do tych cca 70kg, teraz zrazu tych 80😭.
Tak neviem ci lieky, ci uz vek 40+a spomalenie metabolizmu.

euka210
Včera o 20:02
@anonym_autor

@anonym_autor to je strasne vela.

anonym_3c6607
Včera o 20:09
@anonym_autor

Ja sa tu pýtam hlavne ľudí, čo majú osobnú skúsenosť - také jednoduché rady, že nejedz a nebudeš tučná pri antidepresívach nepomôžu - jem veľmi málo, ale váha ide hore

@anonym_autor ja mam osobnu skusenosti lebo ich beriem roky.... priberas ak sa prejedas, prijem vydaj

anonym_94fd61
Včera o 21:52
@anonym_autor

@anonym_autor jasne, ze maju, ale lekari to budu zatlkat, aj ked je to uvedene v kazdom pribalovom letaku pri AD

anonym_94fd61
Včera o 21:54
@anonym_3c6607

@anonym_autor ja mam osobnu skusenosti lebo ich beriem roky.... priberas ak sa prejedas, prijem vydaj

@anonym_3c6607 Blbost, ja sa neprejedam, plus silovo cvicim a neustale priberam !

anonym_df88fa
Dnes o 04:45
@anonym_autor

@anonym_autor ako píšem, brala som Alventu 225 mg a schudla som 22 kg. Nejesť hlúposti, žiadne sladkosti, pečivo, sacharidy, menej soliť a veľa cvičiť. Cvičí 4-5x týždenne. Teraz som schudla ešte 4 kg.

anonym_c13428
Dnes o 05:21

@anonym_autor To isté mám ale z Arketisu pribrala som cez 15kg..pred týždňom mi zmenila AD na prothiaden no ale podla mna tým nevyriešime problém z priberaním🙉😀

1andrea111
Dnes o 16:11

Spomaľujú a menia metabolizmus a zadrzuju vodu, preto veľa ľudí z nich priberá.