icon

Je možné, že sa previslé brucho po pôrode zmenší?

4. sep 2025

Ahojte.Som 3 mesiace po porode a brucho mi zostalo dost previsle.Vcera mi moj hovori,ci som stale tehotna.Je mozne,ze sa to este aspon trochu stiahne ci toto je konecny stav?Vyzera ro hrozne a stale sa to nemeni.Som po sekcii,cvicit este nemozem no myslela som si,ze prirodzene sa to ustali o kuštek

anonym_aeed5f
4. sep 2025

@anonym_autor 3m je veľmi kratka doba. Telo sa ti ešte dava dokopy. Manžel si tu trápne poznámku mal odpustiť, ja by som sa na neho veľmi hnevala. Vynosila si mu dieta a on takto ??? Hľadala by som na ňom kazducku chybu, ktorá by sa dala. .. kkt

mane01
4. sep 2025

@anonym_autor mne trvalo pol roka dat sa dokopy… tvoj muz je vol. Nech si nastuduje, co vsetko telo zeny musi zvladnut pocas tehotenstva.

januska12323
4. sep 2025

Pána manžela pošli do prdele, on vyzerá ako adonis? 9 mesiacov sa tvoje telo staralo aby dieťaťu nič nechýbalo, po 3 mesiacoch nemôže vyzerať ako predtým.

anonym_ae99f5
4. sep 2025

mas co robit so sebou, viem ake tazke bolo pre mna prijat zmeny na tele po porode, nemal ti take hluposti hovorit, mala si mu povedat, ze keby rodil on vyzeral by rovnako a mozno este horsie a ze si vyprosis debilne poznamky a poslat ho dostudovat co sposobuje tehotenstvo

leuska0910
4. sep 2025

Rodila som koncom maja a ja si sama priznam, ze vyzeram ako v 5mesiaci. Neskutocne ma to serie, zacala som uz cvicit, uvidim kolko to vydrzim..
Ale manzel by si toto nikdy nedovolil povedat, on mi hovori uplny opak toho, co si myslim ja.🥰

anonym_0167cc
4. sep 2025

Len mi prosím vysvetlite, ako je možné, že niektoré ženy majú mesiac po pôrode telo ako predtým? Nechápem, ako to robia?

hoffmanka
4. sep 2025

Tak tá poznámka bola od manžela fakt nemiestna. Úplne zbytočný komentár. 3 mesiace sú veľmi krátka doba, ešte sa tvoje telo poriadne ani nestihlo spamätať z pôrodu a on si dovolí takto trepať. Neboj sa, časom sa to zmení. Aj potom, keď už budeš schopná cvičiť, bude to len lepšie. Treba vydržať.

reela
4. sep 2025
@anonym_0167cc

Len mi prosím vysvetlite, ako je možné, že niektoré ženy majú mesiac po pôrode telo ako predtým? Nechápem, ako to robia?

@anonym_0167cc genetika alebo porodili male dieta alebo oboje, malo zien ti pojde makat do gymu, ked doma sa musi postarat o bezbranne dieta

luciaruz
4. sep 2025

Manžela by som kopla do riti akurát tak 😡 to by videl to rio točo, keby skúsil takúto poznamku na mna. To ci si myslí, ze ludske telo je guma? Vôl jeden. A neni to konečný stav neboj! Teraz to neries.
Ja som tiež mala sekciu, 3 mesiace po som už mala dovolené cvičiť. Na FB som si nasla cvicenie TripleF a do pol roka som mala z brucha dole 20cm. Ale zase cvicila som 5x do týždňa. Su to iba pol hodinovky, to som zvládla aj popri malej.

majlo1234
4. sep 2025
@reela

@anonym_0167cc genetika alebo porodili male dieta alebo oboje, malo zien ti pojde makat do gymu, ked doma sa musi postarat o bezbranne dieta

@reela alebo prave si to tie, co sa vedia zapriet, co maju mozno doma pomoc s dietatom a domacnostou, alebo silnu voli. Fsktorov je vela.
Ja sa prezieram, som po dvoch sekciach a tiez mam diastazu a previsnite brucho otrasne

autor
4. sep 2025
@anonym_aeed5f

@anonym_autor 3m je veľmi kratka doba. Telo sa ti ešte dava dokopy. Manžel si tu trápne poznámku mal odpustiť, ja by som sa na neho veľmi hnevala. Vynosila si mu dieta a on takto ??? Hľadala by som na ňom kazducku chybu, ktorá by sa dala. .. kkt

@anonym_aeed5f on to myslel akoze tak milo,uskrnal sa pri tom a to brucho mi hladkal...ako sak uz ma zazil aj sto krat nahu ale vcera som mala take saty a fakt brucho v nich po kolena.A nie,on si neuvedomuje co je to vynosit a porodit,to zas odneho necakam.Aj v prvy den prichodu z porodnice mi daco vycital ohladom jeho cbyby,ze mala som to skontrolovat ja.Urobil kiks a ja som to mala skontrolovat pred porodom,akoooze prepaaac.Inak je v pohode,pomaha aj vsetko,vstava pri dieta aj ho po praci kazdy den rad kocikuje,pomaha ako sa da ale tiez ma svoje nedostatky,ako kazdy.Hold ale lepsieho uz nechcem hladat,ja som spokojna😃

autor
4. sep 2025
@luciaruz

Manžela by som kopla do riti akurát tak 😡 to by videl to rio točo, keby skúsil takúto poznamku na mna. To ci si myslí, ze ludske telo je guma? Vôl jeden. A neni to konečný stav neboj! Teraz to neries.
Ja som tiež mala sekciu, 3 mesiace po som už mala dovolené cvičiť. Na FB som si nasla cvicenie TripleF a do pol roka som mala z brucha dole 20cm. Ale zase cvicila som 5x do týždňa. Su to iba pol hodinovky, to som zvládla aj popri malej.

@luciaruz dakujem,skusim to pozriet na youtube.Urcite planujem cvicit❤️

luciaruz
4. sep 2025
@anonym_autor

@luciaruz dakujem,skusim to pozriet na youtube.Urcite planujem cvicit❤️

@anonym_autor je to hlavne na diastazu cviko. Pevne brucho.

autor
4. sep 2025

Ja som dost schudla uz od porodu,strazim si stravu lebo viac urobit nemozem.A stalo sa to, ze mi zostala previsnuta koža,ktora zakryva tu jazvu z cisarskeho.Vyzera to strasne,ani nic stahovacie mi nevie pomoct...no a ta koža je velmi velka,nejde to niak zakryt.Mam z brucha palacinku.A na plastiku mat nebudem nikdy.Pocas tehu som mala straaasne velke brucho,mam taky typ postavy ze vsetko islo do brucha😬

anjelicek26
4. sep 2025

Nos stahovaci pas... take to stahovacie pradlo ako body... .den-noc, co najviac hodin denne... a pomaly sport... mne to velmi velmi pomohlo... mam dost diastazu, 5 deti... ale brucho je ok... uz... ale po porode to tiez nebolo nejake krasne... tiez som bola naposledy po cisarskom...

luciaruz
4. sep 2025
@anonym_autor

Ja som dost schudla uz od porodu,strazim si stravu lebo viac urobit nemozem.A stalo sa to, ze mi zostala previsnuta koža,ktora zakryva tu jazvu z cisarskeho.Vyzera to strasne,ani nic stahovacie mi nevie pomoct...no a ta koža je velmi velka,nejde to niak zakryt.Mam z brucha palacinku.A na plastiku mat nebudem nikdy.Pocas tehu som mala straaasne velke brucho,mam taky typ postavy ze vsetko islo do brucha😬

@anonym_autor takze koza, a nie brucho ako take? No ale tuto pomoze iba chirurgia a cvak cvak

selena_luna
4. sep 2025

9 mesiacov sa ti to brucho roztahovalo a manzel caka ze zazracne splasne za 3 mesiace? Aj tej kozi treba dat cas, aj brusnym svalom. A praveze ! pomale chudnutie da cas kozi lepsie sa zatahovat.

autor
4. sep 2025
@luciaruz

@anonym_autor takze koza, a nie brucho ako take? No ale tuto pomoze iba chirurgia a cvak cvak

@luciaruz no neviem co to je,ci je to koža-ci tam mam organy,kto vie.Mam to take celistve s bruchom,ovisnute,zakryva mi to tu jazvu,to treba vidiet,to sa neda opisat.A ver mi ze to nechces vidiet🥴