Je možné zvládnuť beh 8 km bez tréningu?
Da sa zvladnut beh 8 km ked nebehavam ?
@anonym_autor autorka, zvládla si to? Lebo podľa mňa sa to nedá, veď koľko ľudí neodbehne ani jeden 300 metrový okruh, nie to ešte 8km 😀 som zvedavá ...
@anonym_autor autorka, zvládla si to? Lebo podľa mňa sa to nedá, veď koľko ľudí neodbehne ani jeden 300 metrový okruh, nie to ešte 8km 😀 som zvedavá ...
@jesenzima ano zvladla 🙂
@anonym_autor A je to normálne, ísť behať 8 km bez tréningu? Chýba mi tam motív. Nuda?
@anonym_autor normálne si odbehla 8km, alebo striedala beh a chôdzu?
@jesenzima striedala som samozrejme nesla som vkuse
@anonym_autor A prečo si to vlastne išla behať? Mlčíš o dôvodoch behu ako partizán, neprezradíš nič. Či je to iba vymyslený príbeh, pre pobavenie?
@dora281 nie nemlcim. Isla som lebo som chcela skusit ci to zvladnem a ze si vycistim poriadne hlavu. Takze pre svoj dobry pocit
@dora281 nie nemlcim. Isla som lebo som chcela skusit ci to zvladnem a ze si vycistim poriadne hlavu. Takze pre svoj dobry pocit
@anonym_autor Ale prečo práve 8 km? Hlava sa dá vyčistiť aj tak, že si doma vyložiš nohy a v tichu pozeráš pol dňa do blba, do plafóna , na nič nemysliš, podriemkávaš. Mňa by na konci 8 km už čakali funebráci s pohrebným vozom. Možno už po 2 km.
@anonym_autor Ale prečo práve 8 km? Hlava sa dá vyčistiť aj tak, že si doma vyložiš nohy a v tichu pozeráš pol dňa do blba, do plafóna , na nič nemysliš, podriemkávaš. Mňa by na konci 8 km už čakali funebráci s pohrebným vozom. Možno už po 2 km.
@dora281 možno prero že bola v okolí bežecká akcia , kde bolo treba zabehnúť 8km. A chcela vedieť či to dá.
@sense Ibaže tak. Celkom logicky dôvod. Ja by som sa tiež zúčastnil, ale na bicykli.
@dora281 ja som takto odbehla polmaratón len tak chcela som vedieť či to dám a za aký čas...(Ale nejaké krátke do 10km behy som zvládla) A jedného dňa keď bol pretek si vravím len tak idem to skúsiť a bolo. Na to netreba mať nejaky extra dôvod.
@dora281 ja som takto odbehla polmaratón len tak chcela som vedieť či to dám a za aký čas...(Ale nejaké krátke do 10km behy som zvládla) A jedného dňa keď bol pretek si vravím len tak idem to skúsiť a bolo. Na to netreba mať nejaky extra dôvod.
@sense Ale tak ty si trénovaná, to je iná liga. Rozumiem.
@dora281 to robim bezne pol dna kukam do plafona ale z toho mi uz skor preskakovalo nez ukludnovalo