Je reálna postava schudnutá cvičením a zdravou stravou?
Chcela by som sa opýtať. Dlhodobo sa snažím schudnúť a nedarí sa mi aj keď som zdrabotne v poriadku, mám 20 kg nadváhu a 32 rokov.
Dala som sa do reči na jednej oslave s mazelovou sesternicou, ktorá veľmi schudla. Dohodli sme sa že by mi poradila, len neviem no.
Hovorí, že má sedavé zamestnanie v kancli 8 hodín, chodí cvičiť denne, nedrží nejakú diétu ale ale vari jedlá ktoré sú menej kalorické. Chodí na prechádzky. Je podľa vás reálna takáto postava za takýchto podmienok? Mne to príde nereálne a nechcem ísť do niečoho čo budem zas sklamaná.
Fotku dám do komentára.

Brucho sa tvaruje v kuchyni sa hovorí. Moja kamoška tiež necvici, iba sa zdravo stravuje, počíta si kalórie a brucho ma ešte vymakanejsie ako to na foto
Ved ked denne cvici a zdravo je, tak jasne, ze je to realne
Zdravšia strava a pohyb ti prospeje v každom prípade a je to proste životný štýl... nastavenie "Mne to príde nereálne a nechcem ísť do niečoho čo budem zas sklamaná." mi príde úplne zlé už od základu, tam by som začala... a teda neviem prečo by to nemalo byť s vyváženou stravou a cvičením nereálne, pre koho alebo čo človek musí podľa teba robť, aby bola takáto postava "reálna"?? len teda zmena nepríde zo dňa na deň
Nerozumiem co by malo byt na tej postave nereálne? Úplne normálna postava. Tiež mám ráno také brucho..
Tak podla mna vela robi genetika cize realna urcite je, ale ci ty by si taku mala za takychto podmienok tak to ti nikto nepovie. Ja som napriklad v zivote necvicila 🙈 jem piate cez deviate a som 10mesiacov po porode a som o dost chudsia ako postava na foto. Vzdy najvacsiu rolu hra genetika a metabolizmus. Na tvojom mieste by som urcite skusila upravit jedalnicek a zacat cvicit a nezamyslat sa ci to nebude zbytocne...nebude 😉
Autorka áno je to realne, niečo je genetika ďalej ak cvičí silový tréning tak svaly spaľujú rýchlejšie, plus napriek
Sedacej práci chodí aj na prechádzky čo je ďalší pohyb a plus strava. Niekto to názve diétou, niekto nízkokalorické varením ďalší intuitívnym jedením.
Stále robí pre svoje telo viac ako ty , ktorá si ešte ani nezačala, len aby si nebola sklamaná. A samozrejme nesmieš čakať zázraky. Ako človek za týždeň či mesiac nepriberie 20kg tak nie je ani zdravé ich schudnúť. Je to dlhodobý proces, kedy je dôležité mať najskôr motiváciu a potom disciplinu
Ako sa stravujes a hybes ty?
Ja som myslela, že to je tvoja postava, z ktorej chces schudnúť 😀
Táto postava je úplne reálna, ja nerobím pre svoju postavu nič špeciálne a som chudšia
Máš 20kil nadváhu, iba 32 rokov a vôbec rozmýšľaš, či sa Ti oplatí ísť do zmeny? Jasné, že oplatí. Pri takej nadváhe pôjdu prvé kilá dole rýchlo aj pri malej zmene. Potom sa to spomalí, budeš musieť zamakať - ale drž sa a budeš spokojná. Postava na fotke je úplne normálna.
Toto je pre mňa normálna postava, nehanbila by som sa, vyzerá fajn. Ale nie je to ani žiadny fitnes zázrak a mesiac po pôrode som bola chudšia... S trochou kontroly nad tým, čo zješ sa to dá dosiahnuť.
No keď toto všetko robí čo si písala, mala by mať lepšiu postavu ako na fotke nič moc, jasné, že sa to dá všetko sa tvorí v kuchyni, a cvičenie je ako zábavný bonus k tomu
Ďakujem za odpovede. Áno chceme so sebou niečo robiť.
Len aom prekvapená ako tu píšete že ste takto vyzerali po pôrode. No neviem neviem, ja som ju videla v plavkách a má pomaly tehly. Až sa mi nechce veriť, že tu je toľko fit ľudí. 🤷🏼♀️
@zuzubb007 Uff tak keď by mala vyzerať lepšie tak ja som dobre mimo pre boha. 😱
Prečo mám po dvoch pôrodoch, tiež len sedím v robote, cvicim 2 x do týždňa a dovolím si tvrdiť, že mám lepšiu postavu ako baba na fotke aj náznak tehličiek a s prepáčením vyzieram sladkosti normálne, prijem-vydaj a dá sa všetko, len sa pusti do toho držím palce pevná vôľa je zaklad
Len do toho, takto môžeš za rok v pohode vyzerať.
Nebola tu tato foto v inej diskusii, kde ju holcina zdielala, lebo jej lekarka povedala, ze ma schudnut?
Weird
@zuzubb007 To nebolo myslené nejak zle len som úprimne prekvapená lebo toto je také moje dream body a pozerám, že toto je asi také priemerné telo.
Toto je pekná priemerná postava. Mne sa zdali byť ženy oveľa štíhlejšie, keď som mala pár kíl navyše. Keď som bola chudšia, aj optika sa mi zmenila a názor na to, čo sa mi páči.
Po porode vela zien velmi schudne, to je tou zmenou. Nevyspis sa, niekedy nie je cas ani jest, kojis, ale zalezi od dietata. Ja som po prvom porode do roka schudla 30kg 🤦🏽♀️, bez snahy, ale problem bol pribrat.
Svagrina chodi cvicit kazdy den, plus prechadzky co je dobry pohyb a este ked upravila stravu, tak samozrejme, ze schudla a vyrysovala.
Daj si metu cca rok na tych 20kg, aby to nebol jojo efekt, rychlo schudnut a potom sa tie kila aj rychlo vratia.
Ta sunka ti asi nenarastla cez noc... Na to ze cvici kazdy den, cakala by som, ze budr vyzerat vyrysovanejsie. Asi si az taky pozor na stravu nedava :D
@maranta_leuconeura Tak neviem ja som vždy všade čítala, že žena musí mať extrémne málo telesného tuku aby vyzerala že cvičí. Asi mám divnu optiku
Aj ja si proste postavu predstavujem ovela lepsiu u zeny ktora cvici kazdy den. Ako netvrdim, ze toto je zla postava, praveze vyzera dobre, tak priemerne, ale ked cvicim kazdy den tak by to malo vyzerat lepsie. Preto si myslim, ze kocka na fotke asi nema najlepsi metabolizmus. A ano po porode to ide dole samo. Ale co ja som si vsimla v okoli tak niekto je proste chudej postavy a niekto je silnejsi a stale chudne, ale nejake velke odchylky som si nikdy nevsimla ako v zmysle, ze trebars nejaku stihlucku kamosku som stretla po rokoch a mala by 100kg, alebo naopak 🙂. Ale urcite to treba podchytit co najskor. 20kg sa na cloveka nenalepi za noc. Uz ked vidim, ze mam trebars 5kg naviac tak sup sup, rychlo sa hybat a menej jest.
@elli333 Jasné to určite máš pravdu. ☺️ Ja len obdivujem proste to čo robí, nepoznám veľa žien čo spraví 10 zhybov. 😅
Ale určite teda pôjdem do toho keď vravíte, že to ide.
lenze cvicit treba vediet aj spravne. popozeraj nejake videa. ja som zacala cvicit v 41 rokoch. nikdy predtym som necvicila. zhybov spavim v pohode 200 pocas jedneho cvicenia plus samozrejme ine cviky. denne cvicim tak 45 minut. plus iny pohyb ako napriklad vsade chodim pesi. autom sa vozim minimalne, vytahy nepouzivam vobec atd.
a tiez jem takmer normalnu stravu len som pridala viac bielkovin a viac zeleniny. tej som jedla velmi malo kedysi. inak jem aj sladke aj pecivo
@pralinka25 Tak to ja v akom svete žijem keď žena spraví 200 zhybov 😱😱😱😱😱😱😱
Uplne normalna fajn postava. Mam lepsiu a bez pohybu. Vsetko je o jedle a neprezierani sa. A primerany pohyb. Vsetko ostatne ( aj kecy o genetike) su vyhovorky.
Chod do toho. V 32 mat 20 kil navyse je sakra dost. A to nevieme, co znamena v tvojom podani 20 kil navyse. Mas 75? 80?
10zhybov je veľa? 😀 Zavesena na kruhu ich robím dve série po 20. K tomu sa dopracujes, hlavne si toho nenaloz na začiatku veľa, aby Ta to nedemotivovalo.
Počujete ja teraz fakt neviem či ja žijem v nejakom divnom svete ale čítala som nejaké články, to že ak žena spraví 4 zhyby tak je lepšia ako 98% populácie. To tu fakt všetky zhybujete? 😱 To som na tom horšie ako som si myslela.