icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

junova
2. apr 2019

@zabka1987 no keď mi povie žaba z modrého koníka že som nebola štíhla, tak to musí byť pravda. Ja som nikdy nechcela byť vychrtla a nosiť veľkosť xxs. Pre mňa je 60 kg vzhľadom na moju výšku optimálne.

extempore
2. apr 2019

@eeffka neviem kto si tu mastí ego na silných ľuďoch... a tiež už zopár strán... Môj muž je vysoký, to je pravda. Ale obrovským by som ho nenazývala.. A to, či len žijem v presvedčení, že som úžasná alebo je to naozaj pravda? Hm, ja som realista, viem posúdiť svoje šance v každej oblasti. Na Miss bikiny sa preto nehlásim. V živote som však úspešná a to je merateľný fakt, rovnako ako váha. A asi by sa potešila aj tvoja švagriná keby vedela, ako krásne tu o nej píšeš... :D

zabka1987
2. apr 2019

@junova ja som napísala, že máš normálnu postavu a nie štíhlu ale ze to nechápeš žiaľ ja neovplyvním 😂 ale vkus na oblečenie máš rovnako zaostali, takže to bude asi v tomto 🙏🤪

junova
2. apr 2019

@dai
@zabka1987 mne sa zdá, že žaba na niečom fičí. Napísať že žena s výškou 171 cm a 60 kg nie je štíhla je zatmenie mozgu. To že sa ona pri takých miestach cíti tučná je jej problém. Nebudem tu dávať foto z obdobia keď som toľko vrazila ale rucim jej za to, že štíhla som bola. Po pôrode som schudla na 55 kg a vyzerala som ako z koncentráku, prepadnutá tvár, zadok sa stratil. Naozaj si vybrala vhodný nick vzhľadom na jej vyjadrovanie.

dskjhfdlkdjhl
2. apr 2019

@extempore precitaj si vsetky svoje prispevky, ale citaj pozorne a potom mozno pochopis, ze Tvoje spravanie ma od inteligentneho hodne daleko.

junova
2. apr 2019

@zabka1987 a inak doma sú zdraví?

sisaka
2. apr 2019

@extempore zle som pochopila, keď si napísala, že muž vyzerá rovnako - myslela som rovnako ako ty...

junova
2. apr 2019

@zabka1987 zato ty pozri na tvoje selficka alá kačica. Už len ty si moderná🙂)))

zabka1987
2. apr 2019

@junova ty s tvojim nickom vynikáš, waaau zatlieskajte jej 🙏 takéto ego, nemá hocikto a s tým šatníkom 😮 jednoducho wau

junova
2. apr 2019

@zabka1987 keď nemáš argumenty začneš urážať? Aspoň si nemyslím o sebe že som žaba. A ďakujem za kompliment, na svoj šatník som hrdá.

zabka1987
2. apr 2019

@junova nie ved ty si junova 😂🤪 brutálne super prezývka, normálne toto by nikto nevymyslel a urážať si začala ty keď si sa neuvedomila ale trosku si pozadu jednou dobou tak je to úplne pochopiteľne a kľudbe mi píš hocičo, zavidíš mladej co 😂

eeffka
2. apr 2019

@extempore svagrina by sa mala obliekat primerane svojmu stavu a veku a myslim ze vie aky mam nazor.

extempore
2. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl a nie je to tak, že na hrubé vrece hrubá záplata? Normálne takto nereagujem, ale priznám, že má dojali tie sprosté reči o vyžratých obéznych vorvaňoch a pod. To je podľa teba inteligentné? Či to sa môže lebo nadávajú niekomu, kto je tučný? Tak ako? Dvojaký meter?

extempore
2. apr 2019

@eeffka hej, aj to, ako ju tvoj 65 kg brat obskakuje bolo fakt super... A že to tu vypisuješ, z toho by bolo fakt nadšená... A ako to je obliekať sa primerane stavu?

junova
2. apr 2019

@zabka1987 čím som ťa ja urazila? Tým že som trvala na tom, že som pri mojej výške a váhe štíhla? Jún je mesiac kedy som porodila svoje prvé dieťa ale tebe nie som povinná nič vysvetľovať. Áno, závidím ti ale nie mladosť ale tvoje prehnané sebavedomie a to že máš žalúdok urážať bez mihnutia oka iné ženy. Ja na to nemám žalúdok.

dskjhfdlkdjhl
2. apr 2019

Inak, ja sa priznam, nevedela som si velkost 46 predstavit, tak som sa v piatok v obchode na to specialne pozrela a kedze som bola vo viacerych obchodoch, tak som vsade tu 46 mrkla a teda neviem, ja som fakt mala a nie som ziadna vytrasena Detva, ale to, co som mala moznost vidiet, to nebolo prave male, takze ak sa niekomu 46 zda v pohode, tak potom ma velmi posunute hranice.
@extempore pozri, tvoj prispevok o rakovine bol daleko horsi ako prirovnanie k vorvanovi a ak to nevidis, tak je skoda Ti nieco vysvetlovat. A prva si tu zacala s dost hrubymi prispevkami Ty.

zabka1987
2. apr 2019

@junova ja mam prehnane sebavedomie 😂😂😂 ja tu nevypisujen že mám krásnu, stihli postavu postavu, priam dokonalú a neznesie ani len to, že napíšem ze je úplne normálna a neurazam tu ženy aké sú obezne 😂 a aké majú nicky 😂 takže preber sa

eeffka
2. apr 2019

@extempore no ak mam nadvahu tak si snad obleciem plavky s pevnym vyssim pasom a poriadnou podprsenkou, nie 4trojuholnicky spojene snurkami ktore si mozu dovolit superstihle baby.

extempore
2. apr 2019

@eeffka a to je to obliekanie vhodné k stavu? Snáď k postave, nie?

junova
2. apr 2019

@zabka1987 ja necumim druhým do bazara aby som ich vysmiala čo nosia a nepíšem 50 ročným či mi závidia mladosť. A končím túto jalovu debatu s tebou. Nie pre nedostatok argumentov ale je to strata času. A ďakujem za kompliment, áno, mám krásnu, dokonalú postavu. Aspoň na niečom sme sa zhodli.

eeffka
2. apr 2019

@extempore mala som na mysli celkovo stav tela. Nakolko vek a porody tiez urobia svoje.

zabka1987
2. apr 2019

@junova no ja od začiatku tvrdím niečo iné len si sedíš na kábli 😂 musíš čítať pozorne a hlavne chápať tomu. Ale chápem, došli argumenty

extempore
2. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl ja som začala s hrubými príspevkami? Naozaj? Príspevok o rakovine bol o tom, že radšej budem pri sebe a zdravá ako chudá po rakovine... Nikomu som rakovinu nepriala ani nič také.. ono, treba aj čítať s porozumením. Ale nechaj tak. Sýty hladnému neverí...

dskjhfdlkdjhl
2. apr 2019

@extempore ako som uz pisala, darmo je Tebe pisat, lebo Ty tie svoje chyby nevidis. Takze o dalsiu debatu s Tebou nemam zaujem.

extempore
2. apr 2019
junova
2. apr 2019

@zabka1987 ty si fakt mimo, to bola irónia. Skús pohľadať v slovníku cudzích slov

zabka1987
Autor odpoveď zmazal
dai
2. apr 2019

@extempore normálne by som ta rada videla, si tak predstavujem najmenej Moniku belucci🙂 to je inak pre mňa sexi baculka... Ona môže nosiť tu 40-42ku...
Inak podla tvojich príspevkov začínam mať už pocit ze muži sú nesvojpravni ked všetci hovoria ze sa im páčia štíhle ženy... A oni sa im vlastne páčia bucky až tucne🙂 nič, idem ja zbastit nejakú tú tortu na večeru, za mesiac to na tu 46ku dam🙂

zabka1987
2. apr 2019

@junova 🙏😂 delete

eeffka
2. apr 2019

@extempore a ozaj skoro som zabudla. Svagrina je spokojna a super sa citi. A za sebou operaciu zlcnika a teraz najnovsie beha po lekaroch s vysokym tlakom. Mlada zena... cele zle. A o tom to je, nie o tehlickach na bruchu. Ja chodim cvicit kvoli tomu ze mam sedavu robotu a bolel ma chrbat. Ked som volala aj ju.. ona nema cas na cvicenie ma 2 deti. Ja tiez a mame ich rovnako stare... neriesim nestaram sa. Jej telo a zdravie.