Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
@viera27 správy coronera boli dve - jednu dali vyrobiť Kennedyovci - na tej bola ľahšia, aby bolo dôveryhodnejšie, že ju zabilo to množstvo liekov.... Takže ja som zle nepočula
@sisaka ja sa ničím neutešujem, ja to nepotrebujem. Marilyn bola príkladom toho, že sexi vie byť aj žena, ktorá nemá veľ. Xs
@extempore prepac, ale Tvoje pisanie mi pripomenulo toto:
@mooonika1975 presne. Ja som bola na tom tak isto. Pri mojej vyske 176 cm ked som vychudla na 58-59 kg tak som vyzerala jak z koncentraku....trcali mi rebra, rit ziadna, prsa tiez 🙈 a to pritom konf.velkost cca 38 ale posobila som vyziabnuto. Vela fakt zavisi od typu postavy, vysky. Pritom manzel ma spoznal cca 59_60kg ale telo posobilo podla mna inak (sviezejsie kedze som bola mladsia tak ta chudost mi aj viac pristala) ako ked som takto vychudla uz ako matka a zrela zena.
@dskjhfdlkdjhl alebo aj tak som tie volby vyhral 😀 😀 😀
@xxxkatka jeeej, vidis, ja uz starnem-to, co bolo davno, to si pamatam lepsie ako to, co teraz😀
@extempore nie je ostuda, ak niekto nieco zle pocuje/prepocuje ci uz v cudzom, alebo rodnom jazyku, ale tvrdit nadalej, ze to bolo tak, to uz je , slusne povedane, zvlastne.
Nečítala som všetko...Ale zdá sa mi, že idete do extrému. Tak ako nie je zdravé (a ani pekne) mať pri výške 175cm 45kg tak nie je zdravé (ani pekne) mať pri výške 150cm 120kg. Veľkosť 46 je podľa mňa fakt obezita a treba s tým robiť niečo. Ono schudnúť sa dá len tam kde je veľká pevná vola! Jasné, že aj to "vnutro" ženy je dôležité... Ale ruku na srdce, čo si kazdy človek všimne prvé??? - výzor. Každá žena by mala na sebe pracovať, aby sa cítila krásna 😉 a nemusí to byť veľkosť xs.
@0silvia0
@romiada
Tak baby ja mam na tejto foto cca 70kg (6r dozadu). Bola doba, ked som schudla aj 57kg pri vyske 181cm, ale to bolo na strednej a podla vsetkych som bola extremne chuda. Pre mna je naj vaha tych 68-72 a nebudem sa snazit mat menej, len preto, ze to cislo posobi, ze je to vyssia vaha. Teraz mam o dost viac, ale po porode sa posnazim co najskor dostat spat do formy, kvoli sebe, necitim sa takto vobec dobre a myslim, ze aj kvoli neschudnutym kg z 1.tehotenstva, mam v 2. teraz problem so snizenou funkciou stitnej zlazy a tiez teh.cukrovku.
@holubicka28 vyzeras tam vynikajuco, si velmi vysoka a vaha 70 kil je uplne ok. Si ozaj krasna, 57 kg je uz ozaj malo
@mircalla dakujem, no to som chudla v puberte aj kvoli modelingu, co nakoniec nevyslo, ale tam chceli 53kg pri mojej vyske, tak to nie..
Ty inak vyzeras super na vsetkych 4 foto, na poslednej len trochu sirsie boky. Ale ine je to, ako sa citis samozrejme.
@extempore M,Monroe nebola vacsia ako 40-tka.Nemohla tolko vazit ako pises ,lebo prave posledne roky zivota kvoli depresiam a amfetaminom ktore uzivala ano vyrazne potlacuju chut na jedlo bola stihla 36-tka.Aj pri svojej navyssej vahe nebola obezna.Ved jedna konfekcna velkost je 5-7 kil tak ak by aj bola 38 -40 tak si vypocitaj o kolko kil viac by mala keby bola 42-44 ako ty vravis.....Pozri ja poviem aj pochvalim plnostihlu zenu ak ma telo pekne,pevne a sumerne mozes aj ty uznat ze stihle zeny su pekne?
@mircalla
@holubicka28 obidve ste kočky 🙂
@sasa1983 Tak Monicca Bellucci ma v pase 65cm.Meria 170cm a vazi 64kg je to sihla zena s peknymi zenskymi tvarmi i ked aj ona ma obdobia ked je plnsia ako kazda zena, ale stale velmi pritazliva ma 54 rokov a ziadnu plastiku za sebou.Ma krasnu tvar a vlasy nie nadarmo je uz niekolko dekad vyhlasovana ze jednu z najkrajsich zien na svete...
@holubicka28 vôbec nevyzeráš na 70 kg, ale ako hovorím, pri vysokých babách sa tie kilá stratia.
A veľkosť tam máš akú, lebo ja by som tipla S.
@0silvia0 ano stratia, to je moje jedine stastie hlavne teraz, aj ked teraz sa nestratia, ale vyzeram na menej ako v skutocnosti mam.
Velkost 38, ako aj 36 som obliekla, ak to nebolo na zips😃 Ale skor 38-40. Podla toho co, aj kvoli dlzke.Boky sice chude aj zadok, ale brusko som mala vzdy kvoli typu postavy, to by som musela makat a cvicit, aby bolo ploche.
Hovori sa, ze vyska v cm minus 110 je ideal vaha, tak tu mas a ja sa k tej svojej idealnej chcem opat dostat😃 samozrejme ti, co cvicia, mozu mat aj viac kg a opticky posobit lepsie, stihlejsie.
@0silvia0 tak stihla si urcite a ked cvicis, no lepsie dvihnuty zadok ako plochy🙂 vysportovana postava je vzdy krajsia
@dskjhfdlkdjhl super, ako má ideš presviedčať, že som niečo prepočula. Anglicky hovorím rovnako dobre ako slovenský... A bolo to tam aj napísané...

@mircalla No osobne sa mi najviac pacis na tej poslednej fotke 😉. Kedze nie som chlap nebudem pisat, co sa paci chlapom, to tu uz napisalo vela zien a ani jeden chlap. Inak vseobcne mam pocit, ze zeny su prisnejsie na vahu ako muzi.
A k teme len tolko, aj velkost 46 moze byt pritazliva pre svojho partnera. Ale urcite moze byt v zivote stastna, viest plnohodnotny zivot, sportovat, atd. Je na kazdom v akej vahe sa citi ok. Preto ja napriklad nikdy neriesim niekoho vahu, je to jeho vec a kazdy vie najlepsie ako sa citi, ci ma zdravotne problemy a co chce.