icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@ptmt1011 nemam zlu naladu, neviem ako si na to prisla. Ja len pisem priamo, co si myslim. Jednoducho tie traktaty ma nezaujimaju, tak som Ti to napisala-nic za tym nehladaj.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@ptmt1011 ja som Ti odpisala, lebo Ty si ma oznacila-odpisala som Ti slusne a strucne. To, ze Ty sa snazis o burku v serbli, to uz je Tvoj problem.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
airaw
4. apr 2019

s tymi velkostami je to zaujimave, ako @petraslov pise, ze nosila velkost 48 ked mala 90 kil, ja som taku velkost nosila ked som mala 130 (170cm).. 🙂 teraz mam 34-36 a jasne, ze sa citim lepsie a vyzeram lepsie 🙂 ale to som sa citila uz ked som mala 90 😀

dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@ptmt1011 ano, to viem. Ja som reagovala na ten Tvoj prvy prispevok a napisala som Ti velmi pravdivo a zaroven vseobecne-potom si sa rozpisala velmi obsirne o svojom synovcovi a neteri-na co som Ti tiez strucne a slusne odpisala, ze ma to nezaujima-nemusis sa bat, ze nesledujem, co pisem.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@ptmt1011 myslim, ze si nepochopila ani jeden moj prispevok, ale nevadi, ja o debatu s Tebou zaujem nemam. Len naozaj strucne-ked sem prides poucovat, ako sa mame moralne spravat, tak potom sa toho drz aj Ty sama. Lebo Tvoj opis synovca a netere zrovna taky chrumkavy nie je, lepsie by si urobila, keby si im priamo a slusne vysvetlila, ze by mali zmenit zivotospravu, ako ich opisovat na nete. Odpisovat mi nemusis, ja som Ti napisala uz vsetko, co som chcela, o dalsiu debatu zaujem nemam.

eliska13
4. apr 2019

@petraslov klobúk dole pri 3 deťoch super😀

petraslov
4. apr 2019

@eliska13 ďakujem kde je cieľ tam je aj cesta 😊

eliska13
4. apr 2019

@ptmt1011 prečo to nepovieš bratovi či sestre ci koho sú to deti?áno videli ako žili rodičia a tak žiť budú raz aj deti tvojich krstniatok.Vela ľudí sa tak stravuje z problemov s psychikou či nedostatku casu

petraslov
4. apr 2019

S tými veľkosťami závisí veľmi aj od strihu aj od výrobcu ale aj rozloženia tých kíl na človeku. Nie je 65 kíl ako 65 kíl, 90 kíl ako 90 kíl, a preto jednému môže pri tejto váhe sedieť jedna veľkosť a druhému iná. Tiež len pre porovnanie dávam tri fotky, na prvej veľkosť 46 (90 kg), na druhej veľkosť 42 (79 kg) a na tretej veľkosť 38 (65 kg). Na tej tretej fotke je vedľa mňa moja o 14 rokov mladšia sestra (tá brunetka).
@airaw
@mircalla

acrobaleno
4. apr 2019

Táto téma prešla od positive body movement k trochu triezvejšiemu uvažovaniu až k vyšetrovaniu alá Colombo. Nestačila som čítať.

ostorha
4. apr 2019

@mircalla Vsak tu 40-tku mas vzhladom k veku,typu postavy, vyske a vahe uplne v poriadku.Ty si od pani aj o dost starsia ona este neprekrocila 40-tku,to este len uvidi kolko bude musiet makat ked bude chciet mat 36-tku v tvojom veku, ved 47 to je u mnohych zien menopauzalny vek.Ja po velkosti 36 uz ani nepozeram hej leginy a teplaky pbleciem aj xs ale sukne a nohavice s pevnym pasom ani nahodou😂.Stravu mam upravenu i ked porusujem ,lebo mslna som ako macka, svizna pesia chodza 30 minut to mam kazdy den ,svihadlo,doma s dcerou strecing,tanec,obcas stacionarny bicykel-to vsetko je light niekomu by to na schudnutie mozno stacilo , ale keby chcem zist na 36 tak to by som sa musela potit vo fitku 5 krat tyzdenne a uprimne priznam momentalne na to energiu nemam.,presnejsie leniva som.

ostorha
4. apr 2019

@petraslov Inak nohy mas krasne ,neuveritelne ako sa ti zmenili oproti prvej fotke uz na strednej fotke ich mas pekne a na poslednej modelkovske.

0silvia0
4. apr 2019

@petraslov úžasná zmena, aj črty v tvári, aj postava, úplne super 👍

ostorha
4. apr 2019

@0silvia0 Na prvej foto vidim pani po 50-tke na poslednej zena po 30-tke,uplne omladla.

malasandrika
4. apr 2019

@petraslov wau. Vyzeráš výborne! Si jasný dôkaz, ako kilá pridávajú roky a nie uberajú, sestre by si mohla byť spolužiačka, neskutočné.

mircalla
4. apr 2019

@petraslov Fuha, si tam fakt kost a ozaj to vypada na c.36-38 a ozaj o 10 rokov mladsie. Ta prva fotka ako ako tata tetula, posledna ako stredoskolacka. Uzasne tam vyzeras a tie nohy🙂

mircalla
4. apr 2019

@petraslov By som vobec nepovedala, ze jedna a ta ista osoba. Ozaj parada

0silvia0
4. apr 2019

@ostorha hej, super zmena, mňa fascinuje, ako sa jej zjemnili črty tváre...

ostorha
4. apr 2019

@0silvia0 Hej uplne zjemnela z tety kucharky ,mlada kocka... a podme konspirovat trosku ju urcite vymenili😎,lebo to nie je ta ista teta.

mircalla
4. apr 2019

Akoze fakt ja smekam....Plus je vidno, ze aj telo je pevne, nielen stihle

xxxkatka
4. apr 2019

@petraslov klobuk dolu, uzasne, mozes byt na seba pysna 🙂

margotka33
4. apr 2019

@petraslov blahoželám. Povedz mi prosím Ta ako si toto dokázala. Si kočka.

petraslov
4. apr 2019

@ostorha za ten komentár k nohám ďakujem, také nohy som nemala ani ako násťročná, bolo za tým kopec driny ale za rok sa to dá dosiahnuť, fakt najviac pomohlo plávanie ktoré formuje celé telo rovnomerne lebo každý sval tam pracuje 😊

petraslov
4. apr 2019

@0silvia0 ďakujem chcem sa k tej postave znovu dopracovať, mám síce "len" tých 6 kíl ktoré ma delia od váhy na fotke ale na vnútorných stehnách a trochu na bokoch a bruchu mám z tehotenstva uložený nejaký ten tuk a ten musí ísť preč 😣

petraslov
4. apr 2019

@mircalla
@ostorha už inak čakám kto začne so tým že na fotkách nie je jedna a tá istá osoba, vôbec by ma to neprekvapilo 😁

0silvia0
4. apr 2019

@petraslov no možno sa práve nájde niekto, kto napíše, že lepšie si vyzerala ako 90 kilová vo veľkosti 46, možné je všetko, sto ľudí, sto chutí😎