Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
@ptmt1011 nemam zlu naladu, neviem ako si na to prisla. Ja len pisem priamo, co si myslim. Jednoducho tie traktaty ma nezaujimaju, tak som Ti to napisala-nic za tym nehladaj.
@ptmt1011 ja som Ti odpisala, lebo Ty si ma oznacila-odpisala som Ti slusne a strucne. To, ze Ty sa snazis o burku v serbli, to uz je Tvoj problem.
@ptmt1011 ano, to viem. Ja som reagovala na ten Tvoj prvy prispevok a napisala som Ti velmi pravdivo a zaroven vseobecne-potom si sa rozpisala velmi obsirne o svojom synovcovi a neteri-na co som Ti tiez strucne a slusne odpisala, ze ma to nezaujima-nemusis sa bat, ze nesledujem, co pisem.
@ptmt1011 myslim, ze si nepochopila ani jeden moj prispevok, ale nevadi, ja o debatu s Tebou zaujem nemam. Len naozaj strucne-ked sem prides poucovat, ako sa mame moralne spravat, tak potom sa toho drz aj Ty sama. Lebo Tvoj opis synovca a netere zrovna taky chrumkavy nie je, lepsie by si urobila, keby si im priamo a slusne vysvetlila, ze by mali zmenit zivotospravu, ako ich opisovat na nete. Odpisovat mi nemusis, ja som Ti napisala uz vsetko, co som chcela, o dalsiu debatu zaujem nemam.
S tými veľkosťami závisí veľmi aj od strihu aj od výrobcu ale aj rozloženia tých kíl na človeku. Nie je 65 kíl ako 65 kíl, 90 kíl ako 90 kíl, a preto jednému môže pri tejto váhe sedieť jedna veľkosť a druhému iná. Tiež len pre porovnanie dávam tri fotky, na prvej veľkosť 46 (90 kg), na druhej veľkosť 42 (79 kg) a na tretej veľkosť 38 (65 kg). Na tej tretej fotke je vedľa mňa moja o 14 rokov mladšia sestra (tá brunetka).
@airaw
@mircalla
Táto téma prešla od positive body movement k trochu triezvejšiemu uvažovaniu až k vyšetrovaniu alá Colombo. Nestačila som čítať.
@mircalla Vsak tu 40-tku mas vzhladom k veku,typu postavy, vyske a vahe uplne v poriadku.Ty si od pani aj o dost starsia ona este neprekrocila 40-tku,to este len uvidi kolko bude musiet makat ked bude chciet mat 36-tku v tvojom veku, ved 47 to je u mnohych zien menopauzalny vek.Ja po velkosti 36 uz ani nepozeram hej leginy a teplaky pbleciem aj xs ale sukne a nohavice s pevnym pasom ani nahodou😂.Stravu mam upravenu i ked porusujem ,lebo mslna som ako macka, svizna pesia chodza 30 minut to mam kazdy den ,svihadlo,doma s dcerou strecing,tanec,obcas stacionarny bicykel-to vsetko je light niekomu by to na schudnutie mozno stacilo , ale keby chcem zist na 36 tak to by som sa musela potit vo fitku 5 krat tyzdenne a uprimne priznam momentalne na to energiu nemam.,presnejsie leniva som.
@petraslov wau. Vyzeráš výborne! Si jasný dôkaz, ako kilá pridávajú roky a nie uberajú, sestre by si mohla byť spolužiačka, neskutočné.
Akoze fakt ja smekam....Plus je vidno, ze aj telo je pevne, nielen stihle
@petraslov blahoželám. Povedz mi prosím Ta ako si toto dokázala. Si kočka.