Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
@extempore tak si predstav že som ostala. Najjednoduchšie je zavrieť za všetkým dvere a odísť, nedať ničomu a nikomu šancu na nápravu, to robia podľa mňa len zbabelci, výhra je vedieť sa tomu postaviť a skúsiť hľadať riešenie, v tom spočíva sila človeka. A sebaúctu mám lenže toto nikdy nepochopí ten kto si tým neprešiel. Väčšina hneď podáva o rozvod, nedá tomu čas, a potom tu máme nekompletné rodiny s trpiacimi deťmi, a to má byť akože dobrý príklad pre nich do života že takto sa riešia krízy vo vzťahu, hej? A keď si už spomenula ten úraz nebodajbože by sa mi stal, alebo niečo podobné tak toto sa predsa porovnávať nedá, lebo úraz si nevyberieš, ale výzor ovplyvniť môžeš. Ak by ma podviedol za takýchto okolností, brala by som to samozrejme úplne inak. A mimochodom, nestarnem len ja ale aj môj manžel paralelne so mnou, ibaže otázka ostáva, akú podobu v tej starobe môžeš mať.
@extempore
Za žiadneho chlapa nemôžeš dať ruku do ohňa. Nevera sa môže stať každému. Ani na môjho muža (už bývalého) by to nikto nepovedal a stalo sa to. Ani ja by som si nemyslela, že budem uvažovať o odpustení nevery a keď sa to stalo, tak som o tom uvažovala. V našom prípade moja váha bola tiež jeden z dôvodov, ale bolo ich viac...
@extempore ja som nepovedala že paušálne všetci ľudia s nadváhou smrdia len že je rozdiel v tom ako takého človeka cítia ostatní a teda najmä opačné pohlavie. Sú samozrejme aj výnimky a môžeš byť rada, že ty ľuďom voniaš a najmä teda svojmu mužovi, ja som len napísala svoj prípad a mužov postoj k tomu ako ma cítil vtedy a ako teraz.
@extempore Ale ja nepisem, ze ju nemoze milovat. Pisem, co sa vacsine ludom paci. Nadvaha to nie je. Mozem ti povedat, ze za cely zivot som nestretla muza, co sa mu nadvaha pacila. Ale ked uz ide o to, manzelka Pierca Brosnana sa vyzrala pocas manzelstva, ked sa spoznali, bola ina. Netvrdim, ze ju nemiluje. Clinton-Lewisnki by som ako nejaky zvazok rozhodne nedavala za priklad...
@mircalla vidíš a to je práve to, že ona sa nevyžrala... Bola fitneska a potom začala mať zdravotné problémy a nabrala... Lenže Pierceovi prvá manželka zomrela na rakovinu a tak on to už má v hlave usporiadané, že čo je dôležité a čo nie... A prečo Lewinski nie? Veď sa tu bavíme o príťažlivosti... A Monica musela Clintona v tom čase mega priťahovať keď kvoli nej všetko riskoval...
Ale veď tu sa nebavíme o celoživotnych vzťahoch a hodnotách a bla bla bla. Ide o to, že kto si chce užiť, tak si vyberie atraktívneho partnera. Pre ženu je to isté viac štíhly muž, čo má kondičku a svaly. A pre muža žena, ktorá má pevné telo. Kto by si mal vybrať medzi takou ženou a takou, kde sa má "zaboriť" nevidim dôvod, prečo by mal dať tomu druhému prednosť pred prvým. Takisto nevidím dôvod, prečo by som si za partnera mala dobrovoľne vybrať pupkateho vypasenca a nedať presnosť tomu ktorý chodí behávať.
Ja uznávam, že aj ženy, ktoré sa idú "rozlíať" môžu byť výborné matky manželky a lojálne kamarátky. Môžu byť skvelé gazdiné a šoferky. Mať inteligenciu a ľudské hodnoty. Keď ide ale o sex tak hold kult tela nepustí. Platí u oboch pohlaví samozrejme. Nízky muž, pupkatý naozaj nie je príklad na titulku.
@extempore Pre mne je podstatne, aby bol chlap vtipny a mudry, nemusi byt krasavec, skor zaujimavy. Ale uprimne - s obeznym chlapom by som do postele nesla, ani keby mi za to platili. Mam nejake minimalen naroky aj na vzhlad. Je to pochopitelne. Sex a pritazlivost su tiez dolezite.
@extempore Ježiš ty si tak naivná. Za 1. Tu dávas fotky instagramovych modeliek a verís, že naozaj tak vyzerajú aj v reale
Za 2. Všelijaké celebrity si berieš ako príklad a myslíš si, že ich vzťahy sú také ako prezentujú
Za 3. Veríš, že si vymyslis celý tento scifi príbeh o svojom živote a všetci ti uveria ako ty ješ 800kcal hybes sa a nič nechudnes, si strašne úspešná, robíš miliónové obchody, dokonca ešte cudzí ľudia ti hovoria ako krásne vonias a všetci tí strašne závideli keď pre teba prišiel muž na x6.
Keby si mala taký strašne úžasný život tak by ti boli u prdele tieto baby tu a kaslala by si na ne, nie tu denne trávila kopu času s nimi a aj tie slávne osobnosti by ti boli ukradnuté ved ty máš 100x lepší život ako oni. Ešte sem tam niečomu by som uverila, ale toto je už aj na argentínsku telenovelu veľa. Trochu mi toto pripomína seriál Catfish a tuším by sme sa všetci pobavili, keby zistili kto je za počítačom 🤣
Však teda hlavne je, že ty si so sebou spokojná a tvoj muž je tiež s tebou spokojný tak načo furt hľadať nejaké príklady kde kto tisícky km od nás žije a ako žije?? Jooj však to by bol nádherný svet, keby všetci žili tak ako sa prezentujú na nete. Bodaj by to tak bolo 🙏🙏🙏
@petraslov teba obdivujem, že si dokázala odpustiť a pozrieť sa na to aj z inej stránky. Toto dokážu len silné osobnosti, vstala si z popola ako povestný fenix a aj keby tvoj muž znova spravil to co spravil, z teba je spokojnejší človek a zdravší a určite by si to neobanovala. Spravila si to v prvom rade pre seba a to je vidieť. Nejde o to, že lepšie vyzeráš ale hlavne, že máš zo seba lepší pocit. To co by druhý zobral ako životnú prehru a položilo by ho to , ty si si z toho spravila odrazový mostík pre plnohodnostnejsi život.

Človek pri ňom nezaťažuje kĺby a nepotí sa, resp. potí, ale vďaka vode ten pot necíti.
@xxxkatka