Je zimnica počas kalorického deficitu bežná?
Ahojte, je normlane, že mi je počas kalorickeho deficitu zima? Chudnutie ide pekne, športujem, žiadne iné problémy nemám, len cítim zimu aj vo vykurenom byte, keď som v klude, musím sa zakryť.
Zimnicu môže spôsobiť deficit minerálov a vitamínov, hlavne pri športe telo vydáva veľa energie. Dopĺňaj magnézium.
@vakatko vyskúšam dakujem
vždy som to mala keď som bola v deficite 🙂
Ja to mam teraz odkedy som dost schudla 😂 uz ma nema co az tak hriat 😂
@taktotedanie ja som viac krát chudla, po pôrode veľa kg , teraz chudnem iba na “doťuk” chýbajú mi do cieľa posledné dve kg, a nikdy mi nebola taká príšerná zima. Ruky nohy ľadové nonstop.
Inak mne tak brutalne zima bola ked som bola tehotna hned na zaciatku, lezala som v posteli pod dvoma prikryvkami v termo obleceni co som mala na lyzovanie na to este teplaky a bunda a klepalo ma
Alebo ak to mate kratko moze to byt priznak nadchadzajucej choroby
@taktotedanie pociťujem to tak posledné dva týždne, inak sa cítim zdravá. Ani tehotná nebudem 😀 možno to bude aj tým, že je vonka zima. Vždy som vlastne chudla počas teplejších mesiacov v roku.
mne je zima pri nedostatku železa
ano, je to uplne normalne, ze ti je chladnejsie, ked si znizila prijem. Skus sa viac hybat pocas dna, napr. trochu si zadrepuj, ked ti bude zima, rob si castejsie caj. Proste cim viac energie uberieme, tym nam je vatsia zima.

Áno