icon

Jedálniček ketogénnej stravy

w3ronika77
26. apr 2023

Prosím, nemáte niekto vypracovaný jedálniček ketogénnej stravy? Viem že je kopec receptov na nete ake predsa by som radšej najaký jednoduchý, konkrétny, ktorý u vás fungoval, ďakujem😊

diamondsspaces
26. apr 2023

Tu stravu máte kvôli chorobe či chudnutiu?

w3ronika77
autor
26. apr 2023

@diamondsspaces kvoli chudnutiu

diamondsspaces
26. apr 2023

Keto diéta je bez sacharidov s vysokym príjmom tuku . Len že , naše telo potrebuje všetky živiny (bielkoviny, tuky a aj sacharidy). Je to nezdravá forma chudnutia . Odporúčam dietologa https://www.nutriadapt.sk/ , oni vás tam zvážia, odmeraju, určia kolo % vody,tuku a svalov máte v tele, určia vám aké staré je vaše telo oproti vášmu veku. Podľa krvi vám vypracujú zloženie taniera príjem kcal . Každý človek je iný , ja potrebujem (25% bielkovín , 30% tuku a 45% sacharidov) na jednom tanieri . Vy to budete mať inak. Stálo ma to 110€ , vďaka tomu chudneme efektívnejšie a cítim sa skvelo , nemám pocit hladu . Áno, z keto sa chudne ale preto, lebo prijmete menej energie ako vydáte energie . Ale ak chcete zdravo chudnúť , tak choďte tam. Veľa ľudí nevie rozdelenie bielkovín , že sú plnohodnotné a neplnohodnotne , že sú tuky, ktoré sa delia laicky na zdravé a nezdravé. Oni vám to tam všetko vysvetlia . 🙂

richie233
Odpoveď bola odstránená
diamondsspaces
26. apr 2023

@richie233 mne povedala dietologička, že telo potrebuje všetky formy živín , nie len jednu alebo dve . Držím sa toho čo povedal dietológ , lekár a učebnica 🙂

richie233
Odpoveď bola odstránená
zuzkabeuty
6. máj 2024

@diamondsspaces nezdrave su vysokobielkovinove diéty sacharidy nemajú esencie vieme žiť bez nich to nevylučuje pridať kvalitne avokado nakolko pomaha z eletrolytmi