Jedálny lístok na chudnutie
Poraďte niekoho dobrého na vypracovanie jedalnicka na chudnutie. O rady typu kalorické tabuľky a urob si to sama na nete je toho veľa nemám záujem, keby som mala nekladiem túto konkrétnu otázku. Ďakujem
Popros CHATgpt ak dáš dostatok údajov o sebe dokáže celkom dobre zostaviť jedálniček podľa tvojich predstáv
Popros CHATgpt ak dáš dostatok údajov o sebe dokáže celkom dobre zostaviť jedálniček podľa tvojich predstáv
@jogy1984 super, to ma nenapadlo. Idem to vyskusat
Skus sa prihlasit do zanzisan. Stoji to 10e mesacne a od pondelka sa zacina letna vyzva. Bude jedalnicek a cvicebny plan na 6 tyzdnov 🙂
Tiež som za chatgpt ale pre istotu si vždy prerataj tie niektoré jedlá, lebo nie vždy správne vyráta
Dobrý večer prajem. Ja by som tiež poprosila jedálniček. Vopred veľmi pekne ďakujem.
@ravehami prosím ta, jedálniček je veľmi zložitý? Som v zanzisan letná výzva, ale nepáči sa mi, že je tam strašne veľa ingrediencií a niektoré potraviny hádžem do koša lebo ich viac nepoužijem tak idem teraz 3.den podľa ZuzkyVackovej a celkom mi to vyhovuje lebo minimum ingrediencii používa a jedlo je hotové do par minút.

Odporúčam Ivanu Maheľovu