icon

Kalorické tabuľky a Samsung

24. jún 2025

Ahojte

Vedel by mi niekto poradit s appkou kalorickych tabuliek?nie som si ista ci mam udaje dobre nastavene a ci je vypocet kcal spravny.appku mam aj zosynchronizovanu so samsung hodinkami a samsung health,cize mi udaje o aktivite taha aj odtial.

Dakujem

biba_18
•
24. jún 2025

ak by si nebola anonymne, mohla by som ťa pozvať do skupiny 🤷‍♀️

barka1
•
25. jún 2025

Zruš synchronizaciu s hodinkami.
Nemozes mat aktivitu z dvoch zdrojov. Stačí paušálnuma z tabuliek.

autor
•
25. jún 2025
@barka1

Zruš synchronizaciu s hodinkami.
Nemozes mat aktivitu z dvoch zdrojov. Stačí paušálnuma z tabuliek.

@barka1 lenze ta pausalna mi nesedi.takto mi to pise

autor
•
25. jún 2025

Nezda sa mi ten paussalny vydaj,ktory je urceny ako stredne aktivny a k tomu to este upravuje podla aktivit pocas dna/tyzdna.obcas mam tyzden extra aktivny,stihnem aj 3x cvicenie,k tomu bike ci ine.a denne okolo 13-15 000 krokov,malokedy sedim.a tym padom mi tam upravuje/navysuje kcal denny prijem.mam 165cm a aktualne po tehotenstve 79kg.cvicim silovy trening a kardio.uz islo co to dole,hlavne cm,vidim na sebe ze som pevnejsia,mam viac energie,ale chcela by som dat este 10kg dole.len som si nie ista tym nastavenim kalorii.

barka1
•
25. jún 2025

No tak ale ked 2x pridavas kalorie kvoli aktivite, tak je možné, že to dole už nepojde. Možno nie si v deficite.

autor
•
25. jún 2025
@barka1

No tak ale ked 2x pridavas kalorie kvoli aktivite, tak je možné, že to dole už nepojde. Možno nie si v deficite.

@barka1 cize najlepsie bude vypnut stahovanie aktivit zaznamenanu hodinkami?lebo v nastaveniach tam pisu,ze to neodporucaju,iba pokrocilym uzivatelom🤔 mam to stiahnute cca tyzden a len par dni idem podla toho.takze este neviem co a ako.doteraz som fungovala len na zaklade hodiniek a deficitu.ale tym,ze ten vydaj sa zvysuje,tak uz mi ten nastaveny kal.deficit nestaci a vaha sa zastavila

barka1
•
25. jún 2025

Tomuto vobec nerozumiem. Ak sa zvyšuje výdaj, tak musí rast aj kaloricky deficit, pokial sa prijem nezvysuje, nie?
Ak si nechala cely výpočet výhradne na tabulky, a nastavila strednu paušálnu aktivitu, tak odpoj hodinky, inak sa ti aktivita počíta dvakrát a to nechceš. Ak nechudnes, zniz paušálnu aktivitu na miernu, tým sa ti zvýší deficit.

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
eleaelea
•
25. jún 2025
@biba_18

ak by si nebola anonymne, mohla by som ťa pozvať do skupiny 🤷‍♀️

@biba_18 je nejaká skupina v suvislosti s kalorickými tabuľkami? Ďakujem

autor
•
25. jún 2025
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 🙈 dakujem,fakt som to zle pochopila.dakujem vyskusam teda co to spravi

autor
•
25. jún 2025
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 a ty by si co odporucila?co je lepsie?

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
biba_18
•
25. jún 2025
@eleaelea

@biba_18 je nejaká skupina v suvislosti s kalorickými tabuľkami? Ďakujem

@eleaelea volá sa cesta k mojej premene ... chceš tam ísť? ale píše mi že tam si už člen 🙂

eleaelea
•
25. jún 2025
@biba_18

@eleaelea volá sa cesta k mojej premene ... chceš tam ísť? ale píše mi že tam si už člen 🙂

@biba_18 to poznám. Len som tam 100 rokov nebola. Idem pozrieť. Ďakujem
@biba_18