Kalórie taštičiek z Lidlu: Kde ich zistiť?
Cauko, viem niekde zistiť, koľko kalorii majú tie šatôčky, taštičky z Lidlu? Zaujíma na hlavne taštička tvarohova s citrónom 90g. Ďakujem
Nežer to keď chudnes🤷
Uprimne povedane, vsetky tieto tasticky maju podobny obsah kalorii na 100 gramov. Vsetky su z muky, cukru a nejakej plnky. Kludne najdi cokoladovu rolku, kolko ma kcal a prenasob to x 90gramov. a bude ti to plus minus par kcal sediet.
Nežer to keď chudnes🤷
@anonym_7c38e8 nevyžiadané. Aj keď chudneš môžeš “žrať” čo chceš 🙂
Nežer to keď chudnes🤷
@anonym_7c38e8 dám si občas aj niečo nezdravé, keď mi chuti. Jedávam denne 3000 - 3300 kcal už roky a váhu mam stále rovnakú, žiadne výkyvy, vaha sa mi pohybuje hore dole max kilo a schudnúť určite nechcem.
@anonym_7c38e8 nevyžiadané. Aj keď chudneš môžeš “žrať” čo chceš 🙂
@anonym_d7495b presne tak 👍 overené 😉
A to roky fungujes na tabuľkách?
A to roky fungujes na tabuľkách?
@anonym_7c38e8 áno, baví ma to stále. Disciplína v živote je pre mňa dôležitá a snažím sa žiť zdravý a šťastný život😀
@anonym_7c38e8 dám si občas aj niečo nezdravé, keď mi chuti. Jedávam denne 3000 - 3300 kcal už roky a váhu mam stále rovnakú, žiadne výkyvy, vaha sa mi pohybuje hore dole max kilo a schudnúť určite nechcem.
@anonym_autor 3300? Tak to sa môžeš vykašľať na jednu taštičku
@anonym_autor 3300? Tak to sa môžeš vykašľať na jednu taštičku
@rozculena áno, musím denne mať príjem aspoň 3000kcal, lebo keď mam menej, váha mi začne postupne klesat, mam to dlhodobo odsledované. Viem, že taštička bude mať okolo 300kcal, veľa takéhoto pečiva ešte v KT není, hlavne, čo dopekajú v obchodoch
@anonym_7c38e8 áno, baví ma to stále. Disciplína v živote je pre mňa dôležitá a snažím sa žiť zdravý a šťastný život😀
@anonym_autor to máš môj obdiv,ja keď som si odsledovala koľko čo má a koľko čoho môžem zjesť ,tak som sa vykaslala na tabuľky
@anonym_autor to máš môj obdiv,ja keď som si odsledovala koľko čo má a koľko čoho môžem zjesť ,tak som sa vykaslala na tabuľky
@esther100 ja si všetko zapisujem,len nadiktujem do chatGPT a on mi vypíše všetko a spočíta.začala som v januári,chudnem 1 kg za mesiac.Kebyže sa nekontrolujem,tak sa prežieram
@esther100 ja si všetko zapisujem,len nadiktujem do chatGPT a on mi vypíše všetko a spočíta.začala som v januári,chudnem 1 kg za mesiac.Kebyže sa nekontrolujem,tak sa prežieram
@rozculena ale aj tak to musis všetko vážiť . aj to potom nejak nahadzujes do KT,či len cez GPT kontrolujes?to ma inak ani nenapadlo.strasne veľa času mi to zaberalo,keď som aj varila a piekla.pri malom dieťati som to vzdala.
@rozculena ale aj tak to musis všetko vážiť . aj to potom nejak nahadzujes do KT,či len cez GPT kontrolujes?to ma inak ani nenapadlo.strasne veľa času mi to zaberalo,keď som aj varila a piekla.pri malom dieťati som to vzdala.
@esther100 Mäso nevarím jednu porciu,uvarím viac a rozdelím do krabičiek.Ryžu si varím tiež na 2 porcie,potom z hrnca odoberiem iba polovicu.Napr.ryžu mám 50g suchej ako 1 porciu,rovnako quinou.
Nezapisujem do KT,nadiktujem do chatGPT.Mám tam na každý mesiac vytvorený projekt,v projekte mám na každý deň jeden chat,kde diktujem jednotlivé položky a AI mi to zráta.
Ja nemám veľa jedál,už viem,čo a kolko pribl.mám na jednu porciu raňajok napr.
ovsené vločky,cottage,ovocie.
Keď viem,koľko kalórií mám na raňajky a obed,tak potom podľa toho sa zariadim,že koľko môžem zjesť do večera.Niekedy prešvihnem,ale nerúcam sa z toho,inokedy zase mám menej,takže ono za mesiac sa to spriemeruje.
Musím si to takto počítať,inak by som sa zase rozožrala.

Mávajú tam pri pečive taký ten displej, kde sa dajú aj ceny pozrieť naskenovaním čiarového kódu, tak jedna položka na displeji by mali byť aj výživové hodnoty pečiva.