icon

Kavitačný prístroj na doma

kviettocek2
12. nov 2012

Ma niekto skusenosti s kavitacnym pristrojom na doma ???dufam ze sa niekto najde lebo chcem to kupit ako darcek ale ak to nema ziaden ucinok tak aby som to vedela dakujem

heli78
•
23. nov 2012

ahoj,,, ja som chodila do salónu na kavitáciu a tých zopár sedení skutočne pomohlo,, jasné, že to nebolo nič horibilné, že by mi padali nohavice,,, ale cítila som to na páse a rovnako sa nádherne vyhladila pokožka, bola pevná a napriek nejakým tým tukovým vankúšikom telo vyzeralo úžasne, pevne. Nie som moletka, chcela som len vytvarovať "kritické" partie. Od tejto doby sa pohrávam s myšlienkou kupiť si tento prístroj na doma. Je pravda, že v salóne mi zároveň robili bankovanie a lymfodrenáž. Ťažko povedať, či aj toto zohralo rolu ...

shelilah
•
3. aug 2013

Ahoj, Heli, ja by som ti vedela relatívne dostupne predať kavitačný prístroj GB 3 v 1🙂

Je naozaj účinný, neminieš veľa elektrickej energie, je úplne nový a ponúkam ho spolu s návodom na použitie a dvoma výrobkami na odstránenie podkožného tuku🙂

V prípade záujmu ma prosím kontaktuj na: 0917 394 314🙂

ann971
•
5. jan 2014

Ponúkam 1x použitý kavitačný prístroj na domáce použitie 30 EUR aj s poštovným.
Používaním prístroja sa tvarujú problémové partie, koža sa vypína, telo sa stáva atraktívnejším a naštartujeme anti-aging mechanizmus. Prístroj v mieste aplikácie omladzuje, regeneruje Vašu pokožku a dochádza k formovaniu postavy.

Zrýchľuje metabolizmus a krvný obeh v mieste aplikácie, kde prebieha bezbolestná liposukcia napr. boky, stehná, lýtka a brucho. Prednosťou tohto prístroja je možnosť použitia v súkromí kdekoľvek a kedykoľvek.

remr
•
12. júl 2014

@ann971 ahoj mala by som zaujem ak ho este mas🙂

daduska132
•
16. júl 2014

ak sa môžem spýtať @shelilah prečo ho predávaš?

dyka
•
23. nov 2014

asi taký super nebude, ked sa ho každý len zbavuje.. a je jasné že ked ho niekto predáva, tak negativnu recenziu nan nepíše.. bohužial... tiež som on mala zaujem.

daduska132
•
4. dec 2014

ahoj, nemôžeš od toho čakať zázrak... nemá to také účinky ako v salóne.. je dobré ak cvičíš a popritom ho používaš. A musíš si nájsť pravidelne čas na to... Kavitačné prístroje doma ti pomôžu odstrániť tuk ale hlavne spevniť pokožku. Je to dobré ak chceš schudnúť viac kilogramov a nechceš mať ovisnutú kožu čo sa dosť často stáva najmú ak chudnuš len diétou =) ...

iva2510
•
22. mar 2017

@ann971 dobry den mohla by som piprosit foto dakujem

lolda
•
24. dec 2023

@heli78 ahoj kde si prosim chodila do salonu na tu kavitaciu? Su nejake rozdiely v tych kavitacnych pristrojoch v salonoch?

heli78
•
24. dec 2023

V BA, bolo to na Riačianskom Mýte, len netuším, či to tam ešte je, to sú roky dozadu..., a potom ešte v TT niekde v centre, no bavíme sa cca 12 rokov dozadu.