icon

Kde sa dá v Banskej Bystrici cvičiť?

evinkal
12. okt 2010

Milé maminky,chcem sa spýtať,či neviete o nejakom cvičení v B.B.-aerobik,zumba....príp.iné na úpravu postavy (nie moc drahé).Po dcérke som ostala ako veľryba a rada by som niečo zhodila.Tak ak o niečom viete,prosím poradíte mi?

nikusa9
•
12. okt 2010

ja chodim v sasovej do telocvicni na zumbu a bodyforming...tiež do areny- ale tam je to s cenou vyssie a este aj na zdravotnej skole je zumba.. 🙂 😉

ellin
•
1. sep 2011

ahojte, kde sa da teraz od sept. v BB cvicit aerobik alebo zumba? viem len o fitarene - da sa aj niekde inde? dik

dijefcatko
•
2. sep 2011

zumba a aerobik boli aj vo Veke na Sásovej, oproti Bille, chodievala som tam pred tehotenstvom. a nedávno som videla oznam o zumbe aj na Ružovej. pravdepodobne sa cvičí v telocvični Pedagogickej fakulty. inak, aj ja by som rada začala, tak ak niektorá nemáte parťáčku, pridám sa. a ozaj, zumba sa cvičí aj v materskom centre Hviezdička na Uhlisku, ale tam je to skôr v takom rodinnom počte...

dadika9
•
20. feb 2012

ahoj ak si zo sásovej tak na školách sitnianska aj pieninska sa cvičí zumba aj aerobic

katinka2233
•
30. sep 2012

dadika9 nevieš náhoou či sa ešte cvičí na tej sitnianskej škole, prípadne kedy v akom čase?

katulienocka69
•
2. jún 2014

Baby ahojte, otvaram opat tuto temu a kedze nechcem tvorit rovnaku otazku, neviete mi prosim poradit, kde sa da v BB v Sasovej cvicit aerobik a podobne? Dost sa tu toho v Sasovej porusilo, co je dost skoda a neviem tu nic najst. Dakujem za rady a a info 🙂

vanuska11
•
20. nov 2014

Ahoj....v Sásovej ja chodím už 4 rok na zumbu s našou skvelou Zorkou 🙂 Býva každú nedeľu a v utorok od 18:00 do 19:00....platí sa len 2 eurá a stojí to fakt za to.....potom ešte po zumbe (kto chce) býva polhodinový kondičný tréning - dopláca sa jedno euro....a vo štvrtok býva len čisto kondičný tréning od 18:00 do 19:00...platí sa 2 eurá....mimochodom kondičný je zabiják...takže, ak necvičíš vôbec a nemáš kondičku, tak treba pomaličky začínať 🙂

diana_26
•
14. feb 2016

Ahojte 🙂 ja som študentka a momentálne bývam na ŠD 3 na Tajovského 40 a v BB sa ešte veľmi dobre nevyznám. Neviete mi prosím poradiť kde by som mohla chodiť na aerobik v tomto okolí? Ďakujem za rady 🙂