icon

Kedy začať chudnúť po pôrode?

kamanima
22. máj 2014

Kedy je vhodné začať chudnúť tak, aby to nemalo negatívny dopad ani na mňa, ani na dieťa? Som 10 týždňov po pôrode s.c., kojím.

ushuaia
22. máj 2014

som po urgentnej sekcii, ale s cvicenim ako takym som zacinala cca 5 mesiacov po, skusala som aj skor, ale bolo to bolestive...dnes uz to bude pomaly 8 mesiacov, jazvu mam krasne zahojenu, ziadne problemy...ale poviem ti ked sa s malou jasime a nechciat ma kopne nozickou, je to este citlive...ale cvicenie uz v pohode...myslim, ze mas cas... 🙂

natalushka
22. máj 2014

Tak toto je dobra otazka..mna porod sice este len caka(5.8.), ale tiez by som chcela co najskor zacat s cvicenim..uz som sa tu pak krat aj na to pytala, no zatial som sa nedockala ziadnej odpovede 🙂 tak , ak sa nieco dozvies, daj vediet 🙂 ale myslim, ze ked mas jazvu v poriadku, gynekolog po sestonedeli nenasiel ziadnY problem..tak postupne zacat s nejakym treningom by nemal byt problem..samozrejme vsetko s mierou..a asi urcite ziadna dieta,a tak..skor zdrava vyziva..aj to spravi vela..tot moj nazor 🙂 ja tiez dufam, ze co najskor to pojde, zhadzovat tie kilecka..a m ozno budem taka vycerpana, ze na to ani nepomyslim🙂 zatial som motivovana..uvidime, co na to krpec🙂 ale drzim palec, nech sa dari🙂

siska53
22. máj 2014

Po sekcii sa odporuca cvicit 6m.po porode. Ja som,inak chudla dojcenim. Nie hned,postupne to slo dole. Takze dakych 7m po porode som,uz mala povodnu vahu,resp.len dake jedno-dve kila hore.
pri dojceni sa neodporuca prilis dietovat,dolezita je kvalitna strava,vela zeleniny,ovocia,vody a pokial sa da,co najmenej sladkeho.

milota164
22. máj 2014

ja som tiez zacala cca po 6 mesiacoch

zuzka1008
22. máj 2014

Ja som ani nemusela začínať cvičiť,okolo domácnosti som mala toľko roboty že tie kilá išli dolu samé , kojila som 28 mesiacov, asi aj to k tomu pomohlo 🙂

timca55
2. jún 2014

ja som rodila cisarskym , 3 tyzdne po porode uz som behala na pase , som zhodila 11 kg a som spokojna , ja si myslim ze je to individualne u kazdej , podla toho ako sa citis, a ci sa uz na to citis

bucikadenike
3. jún 2014

Ja som 4 tyzdne po cisarskom a jazvu necitim uz viac ako 2 tyzdne takze pomaly idem na to 🙂 zacnem doma na stacionarnom b.ale nedietujem, lebo kojim a kvoli kojeniu tie kila sa mi aj stracaju 🙂