icon

Ketodiéta - vaše výsledky

21. aug 2022

Ahojte, podarilo sa vam schudnut pomocou tejto diety, neviem sa rozhodnut, ci s tym zacat, alebo nie.

miskakyska
21. aug 2022

... keď začneš začneš
...nezacnes nezačneš
... každý Ti tu napíše,že to je humus z ktorého sa pogrcali a potom vyhodili do koša🤷

Ja som spokojná😏😁🤭
Neoprobuješ, nebudeš vedieť

petruldo
21. aug 2022

Ja som sa rozhodla, začala, držala 3 mesiace, schudla som, potom som sa stravovala lowcarb, chudla dom ďalej samozrejme som zaradila aj šport. Ja som bola so sackovou ketodietou veľmi spokojná a nedám na ňu dopustiť mne tie sáčky vyhovovali

julka828
21. aug 2022

Ja som bola spokojna teraz ju drzim zase

autor
21. aug 2022

@miskakyska tak to asi skusim

miskakyska
21. aug 2022

...držím palce ☘️✊

macekovam
22. aug 2022

@julka828 preco ju drzis ,, zase,,??

julka828
22. aug 2022

@macekovam lebo som si dala prestavku rok som jedla normalne. A teraz chcem zase nieco pochudnut

kamatopo
22. aug 2022

Ono je aj podľa toho z ktorej stránky kúpiš. Raz čo som mala tak humus,a naozaj polovica išla do koša. No čo som mala naposledy tak v pohode. Proste musíš vyskúšať..no ja som začala pozorovať na sebe aj menšie zdravotné problémy tak teraz sa skôr zverim dietologičke. Cenovo na jednej úrovni a omnoho bohatšia strava

falbala132
22. aug 2022

ja som ju drzala zo zravotnych dovodov, ale nie sackovu, normalnu stravu uplne bez sacharidov. schudla som 7 kil v priebehu mesiaca, z velkosti 38 na velkost 34. to chudnutie bolo doslova nezastavitelne a to som jedla fakt velke mnozstva stravy.

malykonik
22. aug 2022

ja som držala, bolo to v pohode, schudla som naozaj krásne a rýchlo (3 mesiace cca 9kg tuším), ale začali mi extrasystoly a dlho som to potom dávala dokopy. Podľa toho čo som si naštudovala, tak mi asi vznikli kvôli nerovnováhe minerálov v tele. Bola som aj na kardiológii, nenašli mi nič. O rok som sa pustila zase do keto, a opäť mi začali extrasystoly. a vtedy mi došla tá súvislosť... Okrem toho mi po diéte začali tak padať vlasy, ako mi nepadali ani po pôrode. Takže všetko má svoju cenu

malykonik
22. aug 2022

@falbala132 ako si sa prosím stravovala ?

xnatalkax
22. aug 2022
falbala132
22. aug 2022

@malykonik ako som napisala, vylucila som vsetky cukry a komplexne sacharidy som jedla fakt len uplne minimalne mnozstva - rozumej obcas bezlepkove ovsene vlocky, pšeno, quinoa a pohanka - co sa sacharidov tyka - iba toto, nič ine. sacharidy v zelenine neratam. tiez som nepila alkohol, z napojov len bylinkovy caj a cista voda.
neviem nakolko je zdravote OK sa takto stravovat dlhodobo, ale ja som mala problem s kvasinkou v krvi, ktorej sa da zbavit jedine takouto stravou. cukry u mna vyvolavali stav opitosti.

falbala132
22. aug 2022

@malykonik a co som jedla: kopec zeleniny, chudeho masa, vajcia, kozie a ovcie vyrobky, orechy, nebolo toho vela na vyber, ale dalo sa to.

macekovam
22. aug 2022

@julka828 tak ale nebolo to asi udrzatelne pre teba ci?

malykonik
22. aug 2022

@falbala132 Ďakujem, a ako ti zistili kvasinku v krvi ? Ako dlho si držala takúto stravu ?

falbala132
22. aug 2022

@malykonik zistili mi to vramci preventivnej prehliadky. a prvy mesiac som to drzala uplne striktne (to som schudla tych 7 kg), a potom 2 mesiace som trochu polavila, a teraz sa stravujem v podstate uz normalne s tym, ze ale vobec nejem pridane rafinovane cukry ani biele pecivo, bielu ryzu, vsetko len celozrnne a nepijem alkohol. takto chcem vydrzat este aspon do Vianoc.
ale musim povedat, ze zatial som nepribrala naspat ani gram a to by som to fakt potrebovala a chcela.
a este jedna vec, mam nadhernu plet, kazdy mi vravi, ze som omladla a pytaju sa ma, ci som bola na botoxe 😀

malykonik
22. aug 2022

@falbala132 super, Ďakujem 🙂 asi to vyskúšam, ja mám problémy s mykózami a glukózovou intoleranciou

falbala132
22. aug 2022

@malykonik ak mas problemy s mykozami, tak ano, na to velmi odporucam tuto dietu 🙂

julka828
22. aug 2022

@macekovam bolo v pohode jedla som potom stale tak bielkovinovo bez chleba peciva ryze zemiakov sladkosti. Takze vaha nesla hore len by som chcela viac a k tomu mi zas pomoze ta keto

slecnazkosic
17. feb 2024

@petruldodobrý večer, ako dlho ste užívali keto sáčky a koľko ste schudli? ďakujem

ivetamihanicova
Odpoveď bola odstránená