Koho osloviť na detoxikačný jedálniček po sviatkoch?
Ahojte. Koho odporúčite osloviť , kto by mi vedel pomôcť so stravovaním? Hlavne najskôr takým detoxom tela po sviatkoch ? Ďakujem
@nynia neviem ako myslis jest blbosti, niektorym jedlam sa neviem vyhnúť, keď varím pre viacerych ludi, preto zhanam niekoho na jedalnicek kto by ma vedel spravne nasmerovat
Tak vyvážená strava ešte nikdy nikomu neublížila aj keď varíš pre viacerých ľudí, nie je to o zákaze niečoho napr. žiadne cukry, žiadne vyprážané jedlá ale o rovnováhe, dostatok zeleniny, ovocia, bielkovín, vlákniny, sacharidov, tukov. Je to tom ako by mal jedálniček vyzerať a rozdiel môže byť max v porciách napr 4ročné dieťa dostane menej ako dospelý chlap ktorý je celý deň na stavbe.
to že varíš pre niekoľko ľudí neznamená že to musíš jesť aj ty… teda “detox”: nič vyprážané, nič mastné, žiadne halušky a pirohy a pizza, veľa rýb, veľa zeleniny, veľa strukovín, kuracie, hliva, veľa ovocia… výborná je k tomu šťava z cvikle, zázvor, čaj s pestrecom…
Začni takto. Maj vzdy doma velku mysu salatu rôzny mix. Daj si ho pred každým jedlom, ktoré budes jest s vasimi. Zaručene chudneš
Aj ostatným členom rodiny prospeje zdravšia strava.
Aj ja varim pre celu rodinu a som v nej jedina, ktpra chudne a snazi sa zdravsie, obedy neriesim co mame to mame, ostatne jedla podla seba, nechcem byt otrokom hrncov a sporaku
Na detox mas pecen a oblicky, nic ine telo nepotrebuje

Detox je najmä vyvážená strava, keď budeš aj počas detoxu jesť blbosti veľmi ti nepomôže. Mne pomáha ako detox ostropestec mariansky a od Lerosu čaj Detox dávam si takú kúru 2x do roka na pár dní.