Koľko kalórií má malá porcia pukancov?
Ahojte som v deficite no ideme do kina tak som sa zamýšľala, koľko kcal môžu mať malé pukance?
V kine su asi kalorickejsie, ako tie, co si kupis v sacku a nechas vypukat v mikrovlnke. Ale nerobila by som z toho vedu, raz za cas predsa neublizi ani mensi kaloricky nadbytok
V kine su asi kalorickejsie, ako tie, co si kupis v sacku a nechas vypukat v mikrovlnke. Ale nerobila by som z toho vedu, raz za cas predsa neublizi ani mensi kaloricky nadbytok
@crazy_cat_lady praveze som v začiatkoch tak to nechcem hneď ničiť
@anonym_autor A to musíš mať v kine pukance?
Film sa dá pozrieť aj bez nich.
@anonym_autor A to musíš mať v kine pukance?
Film sa dá pozrieť aj bez nich.
@anonym_630775 3 hodinový moc nie 🙂
Podľa kalorickych tabuliek má malý 65g cinema city popkorn 230 kcal.
@anonym_autor tak si musíš určiť priority, ja keď som zistila, koľko majú kcal, tak ich radšej oželiem
@anonym_autor zatial som vzdy prezila film bez pukancov, skus, mozno sa to podari aj tebe
@anonym_autor Neboj sa, neumrieš od hladu ani za 3 hodiny. Urči si priority, veď niečo menej kalorické môžeš zjesť ešte doma pred kinom.
Som jedina, ktora nikdy nemala a ani nebude jest pukance v kine? 🙈😀 Sak to rusi, zle sa to je, ja nechapem co na tom ludia vidia..
Veď si ho daj a zarataj do príjmu ... Keď prídeš si daj už len niečo bielkovinové doma.ked tak
Som jedina, ktora nikdy nemala a ani nebude jest pukance v kine? 🙈😀 Sak to rusi, zle sa to je, ja nechapem co na tom ludia vidia..
@anonym_95a727 téma je o niečom inom

Našla som na internete že takmer 400 kalórii. Ale na isto neviem