Koľko kalórií má sviečková v reštaurácii?
Ahojte prosím koľko približne kcal môže mať sviečková v reštaurácii? Píšu v jedálnom lístku 150g hovädzia sviečková na smotane, houskový knedlík, brusinky a šľahačka
odhad? 800 KJ
odhad? 800 KJ
@anonym_883110 no to ťažko ... jedine že si mýliš jednotky
@anonym_883110 no to ťažko ... jedine že si mýliš jednotky
@janai1 prečítaj si čo napísala pani ako prvý príspevok. tam máš 550 KJ/100g.
autorka píše väčšiu gramáž.
@janai1 prečítaj si čo napísala pani ako prvý príspevok. tam máš 550 KJ/100g.
autorka píše väčšiu gramáž.
@deti95060810 na 100g v KT. Anonym nikde nepíše že tých 800kj myslí na 100g takže ťažko takto s určitosťou písať čo tým myslela keďže XY ľudí nechápe rozdiel medzi KJ a KCAL.
800 kcal na otázku autorky je relevantné, autorka sa nikde nepýta na 100g že hej
@deti95060810 na 100g v KT. Anonym nikde nepíše že tých 800kj myslí na 100g takže ťažko takto s určitosťou písať čo tým myslela keďže XY ľudí nechápe rozdiel medzi KJ a KCAL.
800 kcal na otázku autorky je relevantné, autorka sa nikde nepýta na 100g že hej
@janai1 mňa skôr zaujíma koľko to môže mať celé kcal. Samozrejme približne, lebo netuším koľko bude prílohy
odhad? 800 KJ
@anonym_883110 800kj je cca 190 kcal, to moc nevychádza
@anonym_autor no veď ako píšem - tých 800 kcal by som rátala na celú porciu
@janai1 nieje to málo? 😅 ja vôbec netuším
@janai1 nieje to málo? 😅 ja vôbec netuším
@anonym_autor toto by ti povedal len kuhar, ktory vie co a kolko toho tam dal. Omacka moze byt aj celkom "light" ak pozostaa len z rozmixoanej zeleniny a smotany na varenie, moze to byt kaloricka naloz, ked tom prdol kopec muky na zahustenie. Ked si strazis kalorie, tak si daj len maso, a jednu knedlu jemne namocenu v omacke.
@anonym_autor toto by ti povedal len kuhar, ktory vie co a kolko toho tam dal. Omacka moze byt aj celkom "light" ak pozostaa len z rozmixoanej zeleniny a smotany na varenie, moze to byt kaloricka naloz, ked tom prdol kopec muky na zahustenie. Ked si strazis kalorie, tak si daj len maso, a jednu knedlu jemne namocenu v omacke.
@viestta nejdem do reštaurácie aby som si dala suché mäso s knedľou 😀 chcem zošitie približne kcal aby som sa vedela podľa toho zariadiť na deň
kludne si to vychutnaj, ale mysli na to, ze ti to vezme vacsinu kal. z dna
@anonym_autor no tak ak si neplánuješ doobjednať k tomu 5 knedlí ešte tak je to cca tak
@janai1 väčšinou zjem tak 2, na tanier ich myslím dávajú 4/5
kludne si to vychutnaj, ale mysli na to, ze ti to vezme vacsinu kal. z dna
@anonym_dbe9d9 na deň mám 1900kcal, takže keby je taj 1000 tak sa to dá
@viestta nejdem do reštaurácie aby som si dala suché mäso s knedľou 😀 chcem zošitie približne kcal aby som sa vedela podľa toho zariadiť na deň
@anonym_autor tak zjec sieckou a po zvysok dna len jogurt a zeleninu Aj si ju vychtnas aj neprekrocis kalorie. Alebo si daj kuraci steak a salat bez drezingu
@anonym_autor tak zjec sieckou a po zvysok dna len jogurt a zeleninu Aj si ju vychtnas aj neprekrocis kalorie. Alebo si daj kuraci steak a salat bez drezingu
@viestta večere sú objednane dopredu 😀 dakuemm ja viem čo mám jest. O tom vôbec otázka nebola
Pri takýchto jedlách to robím tak že mäsko zjem všetko knedľu si dám 3ks a omáčku cca polovicu a zvyšok sa držím podľa tabuliek koľko čoho mám zjesť..tak 800/1000kcal to môže mať kľudne
Rataj na porciu min 600kcal. Zalezi Dost kolko zjed tej slahacky.
Rataj na porciu min 600kcal. Zalezi Dost kolko zjed tej slahacky.
@kiki68 šľahačku nejem vôbec, to mi nechuti. Jedine tie brusinky k tomu
Okolo 230 kcal
@anonym_autor a načo ti to vlastne je? Ved není to jedno? Idem, najem sa, a dovi dopo...
Co tam treba počítať kalórie?
@anonym_autor a načo ti to vlastne je? Ved není to jedno? Idem, najem sa, a dovi dopo...
Co tam treba počítať kalórie?
@bielasovicka na to že som v deficite? Dodržujem kcal denne.
@anonym_autor jejda, ty vies byt neprijemna
To z toho hladu asi
@anonym_autor jejda, ty vies byt neprijemna
To z toho hladu asi
@anonym_6b24bc hladna niesom, neboj 😀
ja v takychto pripadoch, ak si naplanujem obcas kaloricke jedlo v restauracii to riesim tak, ze ranajky mam velmi lahke, napr. len ovocie, neskor kava. Potom ked je trochu viac kaloricky obed v restike, to mi zvycajne travi velmi dlho potom, aspon 3-4h urcite, takze potom si uz dam len zase lahku veceru, napr. zelenina a cottage. Neriesim presny pocet kalorii, aj keby mal obed rovno 1000 kcal, ale tymto stylom si aspon zabezpecim, ze obed si vychutnam bez vycitiek a pri tom nejak nepresvihnem kalorie, lebo sa uz potom do mna vela toho nezmesti po takom vydatnom obede.
Tu bude gro kalorii v tuku, kopa oleja a slanina.
Ked jem nieco podobne v restike na obed, veceriam uz iba salat a mozarelu.
@anonym_autor no, ten kto počíta kalórie, ten nemá čo jesť žiadnu sviečkovu. Nato si nemyslela?

@anonym_autor https://www.kaloricketabulky.cz/potraviny/hovad...
zhruba... nikdy nevies, ako presne to pripravovali, ale pre predstavu...
Popripade sa pohrab na tej stranke, ci tam su aj ine "svieckove"...